Pasma psa ki je vam najljubša?
Rada imam večje pasme. Veliko psov smo že imeli, od otroštva dalje. Najljubša pasma je vsekako labradorec. Izjemno nežen, prijazen, poslušen, umirjen pes. Nobene živčnosti … je velik, kdaj malo neroden ampak ljubeč do otrok. Hitro učljiv … pravimo, da je bil najboljši učenec v šoli.
Naš rad poseda ob ograji in opazuje otroke na igrišču … to je njegova televizija.
Imela cistokrvne in mesance. Prav vsi so bili za v hribe, morje, reko in za na kavc.
Najljubsi moj je bil mesanec med prinasalcem in x vaskim potepuhom. Docakal 15let
Trenutno imam nemsko ovcarko. Karakter boljsi kot v najbolj poboznih sanjah, dlaka in lajez pa…ne tako zelo dobro haha. V bistvu nimam najljubse pasme. Nisem izbirala po pasmi, sem sla v zavetisce
No pa sem odprl simpatično temo, da se malo sprostimo in oddahnemo od trol bebca, ki smeti MON z umsko motenimi temi v katerih potem provocira in iziva prepir pod vsemi temi svojimi vzdevki. Po novem mu bojo njegove teme brisali. Še posebej dokler bo nadeljeval z ignoranco in nesramnostjo. Do takrat bom klical in zahteval izbris.
Čas je da ta forum rata normalen in prijeten kraj brez bulijinga.
No, jaz pa priznam, da nimam najljubše vrste psa.
Frida77, 06.06.2025 ob 08:38
Tibetanski terier, vedno. Lep svojeglav kosmatinec, ki pusca malo dlake. Se ne slini, ne smrdi, z veseljem gre v hribe ali lezi na kavcu.
Se strinjam in še bišon, coton, pudelj, vsi zelo pametni, učljivi psi skoraj brez vonja z antialergijsko dlako, brez odpadanja dlake.
Ko srečam psa ne gledam na videz..maš cort zoprnije in “nič posebnega” dušice, simpatikuse.
Z večino se ujamem in bi jih imela, nekateri mi karalterno niso..in jih ne bi.
Ne maram niti poslpoševanja na pasmo..seveda so neki okvirji ampak tudi mnoga odstopanja.
Če bi morala opisati psa ki si ga želim..je z izjemo nepuščanja dlak moja mešanka. Srednje do manjše velikosti, nežna, igriva, ravno prav energična, vodljiva a ravno prav neubogljiva..take simpatične lumparije za nasmejat se..enkratna za naš life style.
Forum je zaprt za komentiranje.