deci glupi kako močno vas tišči v jajcih da poberete stare zglajzanke
to meni kot normalnemu čednemu moškemu ni bilo in ne bo nikol jasno. saj če te tak tišči si ga zdrkaj pa tahuda potreba mine, da pol lahko mal s tisto glavo zgoraj razmišljaš. no drži pa, da večina vas tam zgoraj nima kaj dosti in ste primitivni nerazgledani zaostali zabiti neki mezdni fabrški delavci in pofukate vse kar leze pa gre. jaz nikol nisem in nikol ne bom spadal v to kategorijo. zadnjič so bile dve bolj debeli babi tam 40 let na nagi plaži, sem se spokal prec, ker mi je bil pogled na njih OGABEN. in kako so kazale tiste pizde pfuj za kozlat. bolj je stara pa grda bolj kaže pizdo na plaži
Anonimno 8109, 20.05.2025 ob 15:43
to meni kot normalnemu čednemu moškemu ni bilo in ne bo nikol jasno. saj če te tak tišči si ga zdrkaj pa tahuda potreba mine, da pol lahko mal s tisto glavo zgoraj razmišljaš. no drži pa, da večina vas tam zgoraj nima kaj dosti in ste primitivni nerazgledani zaostali zabiti neki mezdni fabrški delavci in pofukate vse kar leze pa gre. jaz nikol nisem in nikol ne bom spadal v to kategorijo. zadnjič so bile dve bolj debeli babi tam 40 let na nagi plaži, sem se spokal prec, ker mi je bil pogled na njih OGABEN. in kako so kazale tiste pizde pfuj za kozlat. bolj je stara pa grda bolj kaže pizdo na plaži
Jah raje dajo in znajo uporabljati.
Sem te videla, ja.
V življenju še nisem videla bolj grdega, zanikrnega deca. Pravi šrek, madona.
Lulčija si itak skrival, ampak rit pa imaš ko puding dol obešeno in mozoljasto. Gravž.
Povej, si imel izpah očesa? Zijal si v naju ko tele v nova vrata, cel slinast.
Pa kar lepo povej, zakaj si šel iz plaže. Naj te ne bo sram. Drkat si šel v grmovje, da so še komarji in mušixe pobegnile. Mora da si smrdel po švicu ko stari gojzar.
Bedak narcisoidni, sploh ne ve kako prisrčne, seksi in živahne so ženske, katere niso našminkane lepotičke in manekenske postave. Še dandanes ne morem pozabiti kako mi je pred več kot desetimi leti mešala in me zmešala ena 100+ kg. Užitki brez primere. Kdo je probal, ve za kaj se gre. Od takrat lovim samo še takšne.
Nudlca, 20.05.2025 ob 15:54
Sem te videla, ja.
V življenju še nisem videla bolj grdega, zanikrnega deca. Pravi šrek, madona.
Lulčija si itak skrival, ampak rit pa imaš ko puding dol obešeno in mozoljasto. Gravž.
Povej, si imel izpah očesa? Zijal si v naju ko tele v nova vrata, cel slinast.
Pa kar lepo povej, zakaj si šel iz plaže. Naj te ne bo sram. Drkat si šel v grmovje, da so še komarji in mušixe pobegnile. Mora da si smrdel po švicu ko stari gojzar.
nudica debela se jezi. nisi ti mene nič videla tam. jaz sme lep vitek moški, lepa negovana koža po vsme telesu. lepo dišeč dvakrat na dan stuširan z ekološkimi mili, ne s tistimi umetnimi sranji, ki jih ve uporabljate. sem urejen, dobro situiran in SAMSKI, ravno zato, ker večina žensk ne odgovarja mojim visokim kriterijem. toliko pa se imam rad, da ne bom skakal na debele in grde in umazane in neurejene in bolne tam spodaj. najprej si očistite gljivice, kandide, umijte zobe, počistite bakterije in viruse iz vaših vampov, jejte zdravo DRAGO hrano, ne tistega skreta iz cenenih trgovin, ker vam potem skrdi iz ust in še kje in potem čez čas, ko boste spucane pa bo mogoče kaj
Forum je zaprt za komentiranje.