Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Potrebujete 400 eur punce?

Potrebujete 400 eur punce?

Potrebujete punce 400 eur? Kaj bi z njimi naredile?

Saj vem da ne boš verjel.

Imam znanca, sicer je kar starejši. Srečala v trgovini povabil na kavo. Povedal, da sem mu že dolgo, dolgo časa všeč. Pogovor je nanesel ne denar, sem malo potožila, da ni vse ok. Ponudil mi je 1000 €. Po premisleku sem jih vzela.

Noro dober občutek. Pravi da ne pričakuje nič v zameno. Bi bil pa srečen in podvojil nagrado, če… Se ne vem.

Priznam da mi je bilo nerodno, ampak če pomislim na nagrado pa kar zaščemi med nogami.

Sem pa poročena z varalico.

Odgovor na objavo uporabnika
Resvesela, 20.05.2025 ob 15:55

Saj vem da ne boš verjel.

Imam znanca, sicer je kar starejši. Srečala v trgovini povabil na kavo. Povedal, da sem mu že dolgo, dolgo časa všeč. Pogovor je nanesel ne denar, sem malo potožila, da ni vse ok. Ponudil mi je 1000 €. Po premisleku sem jih vzela.

Noro dober občutek. Pravi da ne pričakuje nič v zameno. Bi bil pa srečen in podvojil nagrado, če… Se ne vem.

Priznam da mi je bilo nerodno, ampak če pomislim na nagrado pa kar zaščemi med nogami.

Sem pa poročena z varalico.

Za koliko nagrade se bi ti srečala? Ti plačam po dogovoru. Se kje spoznava?

Dej se fukn u sekret, pa ne pozabi potegnit vode….debil

Daš kontakt?

Resvesela, 20.05.2025 ob 21:52
    Daš kontakt?

Piši mi na: socialc@gmail.com

Resvesela:

Kontakt moj je solidenpravi@gmail.com. Sporočiš na email, da se dogovoriva za srečanje in nagrado tebi?

Tisti email prejšnji ni moj je od ene druge osebe, ki se je vsilila, da sem jaz!

Če zanima katero punco srečanje za dobro nagrado se lahko zmenimo. Kontakt imam solidenpravi@gmail.com.

Vas zanima punce dobra nagrada?

Lep pozdrav vsem

Če potrebujete majhno posojilo, se preprosto obrnite nanje in ne boste razočarani.

Vaša finančna travma je končana

E-pošta: kuraltvidamarstefka@gmail.com

HVALA

Punce za dobro nagrado se bi srečale? Kontak, če hočete, da se zmenimo imam solidenpravi@gmail.com.

Anonimno 1997, 21.05.2025 ob 15:27

Punce za dobro nagrado se bi srečale? Kontak, če hočete, da se zmenimo imam solidenpravi@gmail.com.

Sem ti pisala, pa mi ne odgovoriš. Sem full potrebna. Si se ustrašil, ali pa mail ni pravi, ker me zavrne.

Jaz jih 450,sem mlada iz Ljubljane

Evri, 22.05.2025 ob 11:12

Jaz jih 450,sem mlada iz Ljubljane

Lahko 450 za tebe. Kontakt imam solidenpravi@gmail.com. Sporočiš na email, da se zmeniva?

Cool….pošlji mi prvo 250,ti dam kar TRR??

Evri, 22.05.2025 ob 11:46

Cool….pošlji mi prvo 250,ti dam kar TRR??

Sporoči na moj email solidenpravi@gmail.com in se tam zmeniva? Osebno tebi ti dam, ko se dobiva.

Ančka785, 22.05.2025 ob 05:00

Sem ti pisala, pa mi ne odgovoriš. Sem full potrebna. Si se ustrašil, ali pa mail ni pravi, ker me zavrne.

Sem ti sedaj odgovoril na tvoj email. Poglej tvoj email? Me zanima, da se spoznava.

Anonimno 1997, 22.05.2025 ob 12:02

Sem ti sedaj odgovoril na tvoj email. Poglej tvoj email? Me zanima, da se spoznava.

Nič mi nisi odgovoril. Sem vedela da je to samo zajebancija in provikacija. Punce, ne nasedajte temu bedaku ker nima za burek.

Oprostite, res je, samo sem se malo šalil z vami, pa da vidim če bi res katera bila tako nizkotna da bi se dala dol za denar.

Ančka785, 22.05.2025 ob 14:27

Nič mi nisi odgovoril. Sem vedela da je to samo zajebancija in provikacija. Punce, ne nasedajte temu bedaku ker nima za burek.

Odgovorim na vsa sporočila, ki dobim. Piši mi še enkrat, če nisi dobila odgovora, da se zmeniva? Moj email je solidenpravi@gmail.com. Sem dosegljiv na emalu za se zmenit za srečanja in tudi lahko nagradim vas punce, če hočete.

Potrebuje katera punca 400 €? Moj kontakt je solidenpravi@gmail.com. Sporočite mi na email in se zmenimo za srečanje, če vas zanima.

Potrebujete punce 400 €? Se kaj zmenimo?

Anonimno 1997, 23.05.2025 ob 10:54

Potrebujete punce 400 €? Se kaj zmenimo?

Mislim da si že večkrat dokazal da si idiot in bedak, tako da ti ni treba več pisat takšnih bedarij. Če res ponujajš toliko, potem zagotovo nisi kaj prida, to je več kot očitno.

Za 400 € dobiš 400 bolgark ali srbkinj.

Delitev plena, 27.05.2025 ob 20:35

Za 400 € dobiš 400 bolgark ali srbkinj.

Iščem ženske z dobro postavo, ki jih zanima srečanje za €. Poznaš ti kakšne Bolgarke, Srbkinje, da bi se dobile za €? Lahko tudi več Bolgark ali Srbkin, če jih zanima srečanje za 400 €?

Postavne ženske potrebujete 400 €? Kaj se spoznamo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close