Asentra-jemlje kdo?
Meni je zelo pomagala. Lani sem jo začela jemati, ker sem padla v depresijo, preveč je bilo težkih stvari, sploh nisem mogla funkcionirati, v službi nisem mogla kvalitetno delati. To je kar naenkrat prišlo nad mene. Zapirala sem se, nobenega veselja ni bilo v meni. Začela sem sumiti na depresijo, šla do zdravnice in prosila za antidepresiv. Dala mi je Asentro, jemala sem jo slabo leto, pred enim mesecem sem nehala. Zamenjala sem službo, spoznala nove prijatelje, sem radoživa oseba ki se spet zelo veseli življenja, polna energije, nasmejana, doma smo vsi bolj veseli , ker se jaz dobro počutim, to je vse povezano, otroci čutijo energijo staršev. Asentra je spodbuda, ne pričakuj čarobne palice, to je kratkoročna spodbuda. Jaz sem se bala, kako bo , ko bom nehala, pa ni spremembe. Pozimi sem želela nehati, pa je bilo prezgodaj, zato sem ukinitev naredila spomladi. Upam da tako ostane kot je sedaj
Jaz imam Asentro. Zelo sem se bala stranskih učinkov, pa jih ni bilo nič, samo boljše sem, kot sem bila zadnjih nekaj let. Družina ne trpi več zaradi mojih izpadov(šele zdaj vidim, kako velik del teh težav je bil v resnici moj in kako zdaj boljše in bolj v miru živimo vsi, posebej otroci, ker se ne derem več zaradi mojega občutka nemoči), zelo se mi je zmanjšal apetit in sem izgubila že kar nekaj kilogramov, povečal se mi je libido in je seks odličen, končno se stvari urejajo in postavljajo na pravo mesto. Na začetku sem bila le cca. dva dni omotična, druga nič. Vsi v moji okolici opažajo “drugačno mene” in me tudi pohvalijo. Če bi prej vedela, kako mi bo pomagala, bi jo vzela že zdavnaj. Ni čudežna tabletka, veliko moraš delati na sebi, ampak meni je spremenila življenje na boljše, končno dobro živim in nisem neprestano v konfliktih in drami. Moje življenje je veliko bolj mirno. Sem se pa znebila še FB, IG, 24ur in podobnih medijev ter izklopila službo doma, “odrezala” negativne ljudi iz mojega življenja in začela hoditi na terapijo. Pomaga.
Jaz sem jo jemala dve leti, močno sem se potila ves čas, malo mi je pomagala, nekako manj občutljiva sem bila na kritiko, ni mi prišlo toliko do živega kot običajno, sam ni mi pa pomagalo zelo veliko, še vedno sem izjemno živčna, doživela sem ptsm in ja… Ne vejo čisto točno kaj bi z mano oz kako bi mi pomagali. Doživela sem par hudih stvari v parih letih in se mi je sesulo kot domina, nazaj pa ne gre.
Forum je zaprt za komentiranje.