Nore cene mobilnih hisk v kampu Njivice
Ste videli kakšne cene imajo v kampu Njivice za mobilne hiške? A je res kdo tako nor da da 5000 EUR -2500 EUR za en teden bivanja v mobilni hiški v avgustu?
https://avtokampi.si/kampi/kamp-njivice-aminess-atea-resort#mobilne-hisice
Gledam 26.7. -2.8., sob-sob, torej 7 nočitev, 784,28 eur po noči za 40 kvadratov majave hiške v avtokampu.
Ja, take so cene, pa še višje bodo.
Istra ima najvišje cene mobilnih hišk, ker jih najemajo Skandinavci in drugi Evropejci ki imajo denar.
Nič pretresljivega in nepričakovanega, saj so že nekaj let v Istri in na kvarnerskih otokih mobilne hiške zelo drage.
Lansko leto sva šla čez božične in novoletne praznike z možem v Namibijo. Safari, izvrstno neponovljivo potovanje ki je trajalo 15 dni, v vsemi stroški, letalom, safarijem, hrano, naju je prišlo skupno 5.000 EUR. Tu se strinjam z avtorjem, nor je tisti ki toliko plača. Za avgust imamo rezerviran apartma na Hrvaškem, dve spalnici, velika terasa, odprt pogled, lepo prenovljen apartma za 100 EUR na dan. 7 dni nas bo stalo 700 EUR. Eni imate res preveč denarja.
7 dni Tunizija all inclusive za 400 EUR .
Anonimna542, 09.04.2025 ob 21:00
Lansko leto sva šla čez božične in novoletne praznike z možem v Namibijo. Safari, izvrstno neponovljivo potovanje ki je trajalo 15 dni, v vsemi stroški, letalom, safarijem, hrano, naju je prišlo skupno 5.000 EUR. Tu se strinjam z avtorjem, nor je tisti ki toliko plača. Za avgust imamo rezerviran apartma na Hrvaškem, dve spalnici, velika terasa, odprt pogled, lepo prenovljen apartma za 100 EUR na dan. 7 dni nas bo stalo 700 EUR. Eni imate res preveč denarja.
Ja, veš da … sedaj konec marca in začetek aprila so imeli otroci nogometne turnirje v Umagu. Koliko misliš, da so stali apartmaji? Ponavljam, v marcu in aprilu!
Norost, 09.04.2025 ob 20:10
Ste videli kakšne cene imajo v kampu Njivice za mobilne hiške? A je res kdo tako nor da da 5000 EUR -2500 EUR za en teden bivanja v mobilni hiški v avgustu?
https://avtokampi.si/kampi/kamp-njivice-aminess-atea-resort#mobilne-hisice
to je še poceni, je kamp na hrvaškem, ki bi rad 10k + za 14 dni v mobilni hiški…po lastnih izkušnjah je vedno poln
Freja284, 09.04.2025 ob 21:10
7 dni Tunizija all inclusive za 400 EUR .
dobiš pa še brezplačno zabavo z oranžno zamaskirani maškarami…baje se imenuje kdo lovi
usjswu, 09.04.2025 ob 22:53
Ja, veš da … sedaj konec marca in začetek aprila so imeli otroci nogometne turnirje v Umagu. Koliko misliš, da so stali apartmaji? Ponavljam, v marcu in aprilu!
No koliko so otroci na turnirju plačali v aprilu in marcu v Umagu? Mi gremo v začetku avgusta za en teden v okolico Zadra, 200 m od plaže, zelo lep apartma, odprt pogled, prenovljeno, 100 EUR na noč je cena. Apartma ima 60 m2, ni majhen, tu ni šteta terasa. Je že rezervirano in plačana varščina. Je ena spalnica in velika dnevna soba s kuhinjo in v dnevni je pomožno ležišče, je velika terasa, pralni stroj, pomivalni stroj, žar, sup, kolesa ,vse v ceni. Ti pokažem rezervacijo? Ste vsi na glavo padli tukaj? Sedaj vam je že normalno dati 700 na noč za eno mini hiško .
Saj ni potrebno nam verjeti. Odpri booking ali kakšno drugo stran za rezervacije in vtipkaj datum v avgustu, Zadar, število oseb. Ni prav nobene variante, da družina dobi ob morju apartma za 100EUR/noč. Če imaš srečo oziroma si dovolj hitra, potem dobiš kaj vsaj približno v redu za jurja na teden, kar je nekje 150EUR/noč s turistično takso. Na lokacijo ob morju (recimo do 100m) pa absolutno pozabi, tam izpod 200/noč ne bo šlo.
Raznorazna poznanstva, sorodstvo, veze in podobno ne štejejo (za tiste, ki v takih temah radi povejo, kako so dobili apartma za pol cene 10m od morja).
Ne bit sramežljivi, podajte spletne strani ali kontakte, da še mi izkoristimo tako ugodne cene. Sem za hec v booking vtipkala 10 dni v začetku avgusta, dva odrasla in dva otroka, lokacija Osor in okolica. Mi je vrglo ven zelo malo prostih kapacitet, od tega še najbolj ugodno nek “glamping šotor” v kampu Slatina za 180EUR/noč. Saj niti ne zgleda slabo, ampak je konec koncev še vedno zgolj šotor, kar daleč od željene lokacije in skoraj dvesto evrov na noč. Kaj pa vem, meni se ne zdi tako ugodno.
ohjoj, 10.04.2025 ob 08:31
Imam zaarano mobilko na murterju jezera za 120 na noč.
Ter ponudbo za Osor mobilko za 100 eur na noč.
Ni šans da dam za karkoli, kar je več kot 5 min hoje do plaže kjer se kopam in ležim v senci, več kot 150 eur.
Mi imamo tudi že rezervirane MH na Hr. v Dalmaciji, direktno od ponudnika brez posrednikov, gremo v 4 različne hiške po 7 dni, od junija do avgusta, cene različne, od 150 do 200 eur na dan, rezervirano že vse pred novim letom. Zdaj je vse po 30% ali več dražje.
Naš vikend v Istri pa oddajamo od 170 eur na noč naprej, tako da na zgubi nismo.
Forum je zaprt za komentiranje.