Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri hladilnik kupiti? Katero znamko priporočate?

Kateri hladilnik kupiti? Katero znamko priporočate?

Stari hladilnik (Bosch) je po dveh desetletjih oddelal svoje, zdaj pa je na vrsti nov.

Katerega priporočate? Cena do 800 €, lahko tudi malo več, če je res dober.

Hvala

Klarstein ?

Samsung, bosch, Miele, Whirpull

Letos sva kupovala hladilnik, vsi so priporocali Bosh ali Haier.

Midva sva na koncu kupila Hisense, ker se nama je ta poklopil v vsem, sva pa gledala tudi Haier in Bosh.

liebherr. Mam komplet njihovo hladilno tehniko (hladilnik, zamrzovalno omaro in zamrzovalno skrinjo) in je to proba. Pikič dražji kot omenjena kokurenca, nudi pa puno kapo….

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Porsche ima ravno v akciji nekaj svojih izdelkov.

Tesla.

Samo, ne, Gorenje.

Po 20letih smo zamenjali gorenje za gorenje. Temperatura v hladilnem delu ni enakomerno razporejena. 3x  se mi je v hladilniku pokvaril mlek. Groza.

Serviserji ne priznajo, da je kakšna težava, smo znižali temp. v hladilnem delu, potem pa skoraj zmrzuje zelenjavo.

jaz prisegam na Gorenje.

VOX Electronics ?

Samo BEKO ne.

Imeli smo 17 let Gorenje, delal brezhibno, pred 3 leti zamenjali samo zaradi izgleda (sem želela retro), vzeli Gorenje in zaenkrat dela top. Berem ful slabe komentarje, a mi smo res zadovoljni. Pred 22 leti smo vse, razen pomivalca, kupili Gorenje in smo bili z vsem zadovoljni. Trenutno imamo Gorenje pecico (22 let), indukcijsko (10 let), pralni in susilni stroj (8 let), hladilnik (3 leta).

Liebherr, brez konkurence.

elektrolux kupite dobra znamka imamo ze 2 let hladilnik dela kot pribito

Trenutno korejci ponujajo najboljšo kakovost in zanesljivost.

LG in Samsung.

Če pa kupujete budget varianto pa VOX, ki ima presenetljivo dobre ocene.

Ognite se turškega Beka, ki je res problematičen.

Imam Samsunga. Zadovoljna.

Odgovor na objavo uporabnika
takle, 25.03.2025 ob 07:25

Imam Samsunga. Zadovoljna.

Torej hladi. Meni sam to šteje pri hladilniku.☝️? Tist no Frost je tako že vsak.

modrivrag, 25.03.2025 ob 08:17

Torej hladi. Meni sam to šteje pri hladilniku.☝️? Tist no Frost je tako že vsak.

Jp, pa piska, ko je predolg odprt. Pol pa letam od ene mašine do druge, da ugotovim, kaj je narobe. Torej takoj povzroči izgubo zaužitih kalorij.

Se strinjam, 24.03.2025 ob 22:38

elektrolux kupite dobra znamka imamo ze 2 let hladilnik dela kot pribito

To pa je podatek a res že dve leti dobro dela. Naš Gorenje prvi je delal 30 let brezhibno in še dela na vikendu. Naslednji je spet gorenje že 10 let upam, da še ene 15 let?, potem ga pa verjetno ne bom več rabila.

tebi ja kdo drug ima še kake druge želje in potrebe..recimo dimenzije, nulte in sveže cone in podobno …..pač sto ljuda sto čuda in tu se libi izkaže

ps pregledal (pred nakupom) korejce, američane, kitajce in nam se je libi pokazal kot najboljša opcija..že zaradi širine ki je par mm pod 60 cm kar šteje ko  te podboji omejujejo

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close