Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pijačka

Pijačka

Koliko popivajo vaši možje ‘ Moj z redko izjemo pije bambus vsak dan, in je posledično vsak dan malo zadet, povprečno pa bolj pijan 2x na teden….
Kako je pa pri vas ?
Lp

nikoli ne pije alkohola 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Zaradi bambusa zadet? A ni to deci vina in deci ore?

Ni samo eden bambus…

zdej je 2x na teden…pol bo 3x…4x…na koncu bo pa nasilje v družini

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Že čutimo nek psihični pritisk.

se ti ne zdi neprimerna tema, da se norčuješ?

Vse mone so anti alkoholičarke! Njihovi desci pa ne smejo nič – en pir za RD, en pir za veliko noč. Šampanc za božič – ena pecljasta čaša.

VSE, kar je več, je ALKOHOLIK!

Jaz pa mislim, da ve ‘stalnice’ na monu, ste osamljene, zapite, zdolgočasene……

Kakorkoli že olepšujete svoj lajf – ste ene reve! Lažnivke in pijanke!
Vam naštejem pijandure tukaj?

Ajde, da vidimo.

Vidve sta tudi eni osamljeni, zapiti sovi. Edini lajf vama je gobcanje tukaj.
Pa če še tako nakladata, prikazujeta in opisujeta svoj lajf – je čisto jasno, da sta

revici!

LOL

Imaš kakšen link, kjer opisujem svoje življenje?

Se hecaš? Vsak dan malo zadet in 2x na teden pijan je za moje pojme že orng alkoholik.

Moj spije v družbi z mano kozarec šampanjca za Novo leto, pozimi 2x v letu kakšno medico ali šnops v čaju, pa še za RD kakšno vodko z oranžado ali kaj podobnega. Piva ne pije, pa tudi nič drugega rednega ne.

Bambus je 1/2 črnega vina in 1/2 Coca-Cole ali Cockte. Vsega skupaj je več kot 2 dcl, mogoče 3 dcl, ne vem točno. V kozarcu za 2 dcl pa je ta ista stvar “Kanelca”. Tudi to včasih spijem kak kozarček ob kaki taki priložnosti, kot je RD ali kaj podobnega.

Seveda se ne spomniš, kaj vse tukaj gobcaš in pametuješ! Kako se po drugih forumih nastavljaš!
Jasno, da ne veš. Tvoja mašina, po kateri tapkaš ima spomin!
Ajoj – pa še upaš naprej faflat?

Dostikrat potrjena teza: svoje napake in lastnosi vidiš v drugih.

No, a bo kej z linki, al jih ne znaš, pezdetek.

Morski galeb o tebi dovolj pove to da si kar brez vsakega razloga me šla nekaj obtoževati da naj bi jaz delal nekakšne zdrahe na forumu “hujšanje”, kjer tudi 1x nisem bil.
a očitno sodiš druge po sebi, se je izkazalo…

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

FriLLox – 3/4 bab nima pojma, kaj je čvekala in utrujala pred dvema dnevoma.

To so osamljene sove, zapuščene od vse žlahte, sosedov….desca niso sposobne sprejet, kaj šele razumet….

– so popolnoma asocialne, zato pa tukaj utrujajo. Ene in iste.

Delajo se pametne. vmes popijejo kšn alko – ko se zvrnejo vse smrdljive v postejo, je pa mir!
Ojoj!

ha ha
1.APRIL aned da je 🙂

Moder je tisti človek, ki ve, kje bo našel tisto, česar ne ve.

Na žalost to ni 1. april. TO JE RESNICA.

Vse babe, ki po 20.00 uri čvekajo tukaj – so osamljene socialke, polpismene, debelorite s pobarvanimi lasmi, zanemarjenim zobovjem (zato se smejijo vedno z roko pred lapam),
v najemniškem stanovanju imajo 50 let staro opremo, po policah kvačkane prtičke….

Ves živelj preko dneva se jih izogiba – ker samo vohunijo za drugimi, opazujejo, nergajo!
Take so te mone – pa še slabše. Si predstavljaš njihovo mednožje? Njihove podplate? Njihove nohte? Njihov domet pameti?

Ej Medo_ tukaj izgubljaš čas.

Na žalost to ni 1. april. TO JE RESNICA.

Vse babe, ki po 20.00 uri čvekajo tukaj – so osamljene socialke, polpismene, debelorite s pobarvanimi lasmi, zanemarjenim zobovjem (zato se smejijo vedno z roko pred lapam),
v najemniškem stanovanju imajo 50 let staro opremo, po policah kvačkane prtičke….

Ves živelj preko dneva se jih izogiba – ker samo vohunijo za drugimi, opazujejo, nergajo!
Take so te mone – pa še slabše. Si predstavljaš njihovo mednožje? Njihove podplate? Njihove nohte? Njihov domet pameti?

Ej Medo_ tukaj izgubljaš čas.[/quote]

Hahaha, kak pa ene pere :D.

OOoooooooo!!! Veeeseeele sem te!!!!!!!!!:))))))

točno tko.
zarobanti zdaj, dokler je še čas…eni se pa itak nkol ne spremenijo (oz. se niso pripravljeni odreč svojemu “ugodju žuranja in popivanja” na račun družine.
Pri nas je tud večkrat alko na sporedu…in verjemite mi, če bi v začetni zaljubljenosti imela bolj odprtwe oči, tak človek nima pri meni kaj iskat (zdaj imava dva optroka, hišo ipd…je že kar malo težje poslat ga kar v Qrac)….poleg tega izhajaim iz težke alko družine (oče) in kdor ni poskusil tega, kar sem jaz, ga bo motil že dcl…ker vem, kaj se iz tega razvije… moj oče je uničil življenje najmanj 15 ljudem okoli sebe…in ne, ni se še zvrnil…saj veste…PIJANEC SE SPREOBRNE, KO SE V GROB ZVRNE. In (vem, grdo se sliši), čakam ta dan

Sodeč po napisanem, bodo tvoji otroci imeli približno enako mladost kot si jo imela ti; če ne boš kaj ureknila.

Dobeeer!!! :))))

Midva z možem vsak večer, ko gledava TV spijeva kozarec piva. Že 20 let. In hvala bogu
noben od naju ni pijanec. Jaz se večkrat pohecam, da bi vsaj enkrat rada videla moža
pijanega. Pa pravi, da te “sreče” ne bom imela, ker ve KJE SO MEJE.
Je pa res grozno, ko imaš v družini pijanca. Si res ne predstavljam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close