Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu OTOK OBONJAN, za sex

OTOK OBONJAN, za sex

Zdravo! Dons berem da je ta otok v bližini Šibenika, ponuja pa etotiko, swinganje in sexa obilo.

A ima kdo že izkušnje, ker bi rada to sama 1x res doživela!

Odgovor na objavo uporabnika
Nina408, 16.03.2025 ob 13:00

Zdravo! Dons berem da je ta otok v bližini Šibenika, ponuja pa etotiko, swinganje in sexa obilo.

A ima kdo že izkušnje, ker bi rada to sama 1x res doživela!

javi se mi Nina sem bil tam

milangabro je en nor fukfehtar, ki se ponuja vsaki ženski ali paru – samo v razmislek…

Mala 87, 16.03.2025 ob 14:28

milangabro je en nor fukfehtar, ki se ponuja vsaki ženski ali paru – samo v razmislek…

mala če sem ful prisoten ne fehtam ampak ponujam užitke. narobe se izražaš-. ne obsojaj dokler ne spoznaš vseh dejavnikov in človeka v živo

Ne laži Milan….kaki užitki ???sploh ne znaš fukat…poraz na celi liniji

Mala963, 16.03.2025 ob 14:39

Ne laži Milan….kaki užitki ???sploh ne znaš fukat…poraz na celi liniji

ne govori pojma nimaš kaj je pravi fuk in užitki. v fuku je malo užitka v sexu pa ogromno. jaz ne ponujam fuka ampak sex.

Res.. Milan ima veliko reklamacijbv sexu..jaz sem večkrat za njim popravljal ?

Mrkicovid19cm, 15.06.2025 ob 17:24

Res.. Milan ima veliko reklamacijbv sexu..jaz sem večkrat za njim popravljal ?

Se pridružujem avtorju.
Milan se ni izkazal, predvsem ni znal zadovoljiti ženske. Prešibka erekcija in prezgodnji izliv, brez čustvene opore.

Je bilo potrebno za njim popravljati tako, da previdno!

Kaksne imate vi to tu????

In kako je na otoku?

Vsako leto se enkrat udeleziva z mojo,enga srecanja ki ga organizirajo oni in vedno je vrhunsko…ne dvomim da nebo tudi tu,tako.

Lp

Anonimno 2585, 15.06.2025 ob 17:54

Se pridružujem avtorju.
Milan se ni izkazal, predvsem ni znal zadovoljiti ženske. Prešibka erekcija in prezgodnji izliv, brez čustvene opore.

Je bilo potrebno za njim popravljati tako, da previdno!

hitro blatit nekoga da se voda preusmeri na drug mlin. kako veliko razočaranje nad vami. hvala bogu ste vrhunski fukači. sam nevem zakaj ste potem tukaj če tako vrhunsko fukate. samohvala je bore malo vredna. no dajmo se dobit v živo da vas vidim kdo je za mano popravljal. kdo si upa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close