My cycle prah. Dodatek
Anonimno 7079, 06.06.2025 ob 20:55
Pozdravljene, izdelek uporabljam cca dva tedna in sem napihnjena kot balon. Počutim se kot nosečnica, ker se mi lušta junk food. A je katera zasledila na njihovi spletni strani kakšno okence za reklamacijo?
Tukaj, v pogojih poslovanja, pod točko 6 :https://goldentree.si/pogoji-poslovanja
40 let in nihanje teže,hormni, napihnjenost, 03.03.2025 ob 19:55
Živjo, je tukaj katera ki uživa dodatek my cycle? Kaj pomaga? Rezulati?
Jaz sem ga lani jemala 2 meseca in sem prišla iz 63 kg na 58 kg v praktično dveh mesecih. Je pa res da sem hkrati tudi 2 do 3x tedensko telovadila s Fit akademijo, tako da verjetno eno z drugim. Mi je pa pomagalo pri menstruacijah, ker so postale bolj blage in neboleče. “Hormonskega” trebuščka mi pa ni uspelo odstraniti, kot obljubljajo 🙂
skinnylegend, 19.07.2025 ob 22:15
Jah seveda, en čudežni prašek, ki kao reši vse težave, od napihnjenosti do hormonskega neravnovesja. Skoraj da ti še življenje zrihta. In to za svinjsko ceno. Sama sem pred leti nasedla na HerBiotic. Budala jaz sem mislila, da bo naredil čudež s ciklom in napihnjenostjo. Rezultat? Nič.
tudi jaz sem nasedla, točno na ta my cycle….razen konkretne ( !!! ) driske ni bilo nič drugega. Mogoče to pomaga, da izgubiš par kil 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.