Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Futunatura in stalni popusti

Futunatura in stalni popusti

Futunatura ima vsak teden popuste od 15-19%. Nonstop maile in reklame. Kaj je narobe z njimi, da se tako silijo v odspredje? S temi popusti se mi prižiga rdeča luč.

Ti resno sprašuješ zakaj se podjetje oglašuje? Zakaj se rine v ospredje? Zakaj daje popuste? Mogoče zato da dobi čim več strank, da je čim bolj prepoznavno, da ne propade? Špar, mercator, hofer ipd. so ti tudi sumljivi ker imajo nonstop neke akcije, se oglašujejo, celo letake pošiljajo 🙂

Meni so oni zaenkrat v redu.

Imajo stalne popuste, ja, pa kaj potem? Ti popusti so pač “redna cena”.

Na vsake toliko pa imajo popuste 20% ali 25%, takrat se splača kupit … če ti je toliko do tega, da prišparaš par evrov. Ampak če kupiš npr. za 50€, je 25% popusta 12,5€, kar je čisto ok.

Vse kar sem tam kupila ke bilo top

Res pravo razočaranje. Pisalo da prejmes v roku 3dni. Pri mojem narocilu je minilo 8 dni od mojega narocila in placila pa kljub temu niso posredovali paketa naprej oziroma dva dni ni bilo odgovora kje se nahaja. Nato po telefonu nekdo pove da cakajo na odgovor kje ali v katarem skladiscu naj bi to bilo. Sporocili niso kljub temu nic in ignorirali moja elektronska sporocila. Nato sem ponovno pisala da zelim prekiniti in vracilo denarja na to pa  so v 20 minutah pa lahko odgovorili da so ga preklicali brez kakrsnega koli opravicila da so morda zalozili ali da so naredili napako, cisto nic samo ignoriranje. Denarja pa mi se niso vrnili! Mislim res se trudijo, katastrofa!!

Top. Ponavadi naročeno dobim po pošti že naslednji dan.

dovolj dobri so ,jasno je ,da so na dodatkih super provizije in ko enkrat dobijo stranko , ,stalno služijo na tebi. Za , PRIMER ,RIBJI KOLAGEN ŠVEDSKE ZNAMKE Z NAGRADO CCA 30 EUR  300GR ,ČE GA KUPIŠ 10 KG ,SI GA RAZDELIŠ Z DRUGIMI ,PRIDEŠ NA CENO 8 EUR  ZA ISTO KOLIČINO, ZA 100 KG ŠE DODATNI POPUSTI PROIZVAJALCA. To je velik biznis z dodano vrednostjo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close