Futunatura in stalni popusti
Res pravo razočaranje. Pisalo da prejmes v roku 3dni. Pri mojem narocilu je minilo 8 dni od mojega narocila in placila pa kljub temu niso posredovali paketa naprej oziroma dva dni ni bilo odgovora kje se nahaja. Nato po telefonu nekdo pove da cakajo na odgovor kje ali v katarem skladiscu naj bi to bilo. Sporocili niso kljub temu nic in ignorirali moja elektronska sporocila. Nato sem ponovno pisala da zelim prekiniti in vracilo denarja na to pa so v 20 minutah pa lahko odgovorili da so ga preklicali brez kakrsnega koli opravicila da so morda zalozili ali da so naredili napako, cisto nic samo ignoriranje. Denarja pa mi se niso vrnili! Mislim res se trudijo, katastrofa!!
dovolj dobri so ,jasno je ,da so na dodatkih super provizije in ko enkrat dobijo stranko , ,stalno služijo na tebi. Za , PRIMER ,RIBJI KOLAGEN ŠVEDSKE ZNAMKE Z NAGRADO CCA 30 EUR 300GR ,ČE GA KUPIŠ 10 KG ,SI GA RAZDELIŠ Z DRUGIMI ,PRIDEŠ NA CENO 8 EUR ZA ISTO KOLIČINO, ZA 100 KG ŠE DODATNI POPUSTI PROIZVAJALCA. To je velik biznis z dodano vrednostjo.
Forum je zaprt za komentiranje.