Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tankate na MOL-u ali INI?

Tankate na MOL-u ali INI?

PO novem živim v Fužinah in imam zraven oba bencinska servisa. naj grem na MOL ali INO?Kakšne izkušnje mate? al nej raje tankam na Petrolu?

Redno na mol-u, ker mi je najblizji. Se mi zdi, da s petrolovim tankom naredim najmanj km.

MOL, obvezno.  Je veliko bolj kvaliteten bencin kot na Petrolu.  Petrol sucks.

In že ko vžgem avto, je drug zvok, pa tudi med vožnjo motor lepše teče.

MOL in Ina je eno in isto, ista firma, ki vzdržuje dve blagovni znamki, pitaj boga, zakaj. Pri obeh deluje ista aplikacija zvestobe MOL Move, v obeh se dobi iste izdelke po istih cenah itd.

Tisto o kvaliteti bencina je pa bolj mit, ker vsi nabavljajo pri istem dobavitelju.

Haha, gorivo se pa vozi iz Petrolovega skladišča v Zalogu.

Na Petrolu je najslabše gorivo.

Kaj pa Shell ? Po moje je najboljši .

Kupite si električarja pa boste doma tankali preko noči naj čistejšo jedersko energijo, res pa je da vam jo bodo prodajali kot 100% sonce, po višji ceni , to je jasno, saj je eko !

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2720, 12.02.2025 ob 16:20

MOL in Ina je eno in isto, ista firma, ki vzdržuje dve blagovni znamki, pitaj boga, zakaj. Pri obeh deluje ista aplikacija zvestobe MOL Move, v obeh se dobi iste izdelke po istih cenah itd.

Tisto o kvaliteti bencina je pa bolj mit, ker vsi nabavljajo pri istem dobavitelju.

To seveda ni res.

MOL prodaja gorivo, ki ga proizvaja v lastni rafineriji na Madžarskem.  Skladišči tudi svojo nafto na Krku.  MOL ima v lasti tudi polovico INE.  Tako da je gorivo na MOL in INA enako.

Petrol pa nima lastnih proizvodnih kapacitet in prodaja pač tisto, kar dobi najcenejše na trgu.  Posledično je gorivo na Petrolu veliko slabše kvalitete.  To vedo vsi zaposleni na Petrolu.

Shell

Jaz tankam dizel na bencinski, ki mi je najbljižja in ima trenutno najmanj gužve. To sta Mol in Petrol.  V gorivu ne vidim razlike. Res pa je da sem laik, tako da se lahko motim.

Odvisno tudi od avta.  Pri starih motorjih nič ne opaziš, ker motorji ropotajo.  Opaziš kvečjemu v kilometrini in pospeških.

Pri novejših pa se drugačen zvok takoj sliši.

Bo kar držalo tole o boljšem bencinu na Molu in Ini. Jaz to vem že veliko let. Imam kartico in srebrn status, kar mi omogoča 1 cent popusta na liter bencina, 20% na pranje avta, pa še druge kupončke ugodnosti.. Imam precej star avto in ima zelo lep zvok motorja. To je opazil tudi znanec, ki se  je enkrat peljal z mano.

Hahaha, spet sami vrhunski strokovnjaki, ki na pamet vedo, katero gorivo je boljše.

Elektrika je zakon !

vseeno kam hodiš tankat. Samo v Srbijo se ne vozi tankat avto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close