Koliko časa na dan se pogovarjate s sorojenci/starši?
Jaz sploh ne vem, kje bi začela pogovor. Sem introvertirana oseba, ampak mi že po 1 dnevu ne pogovarjanje z nikomer nekaj manjka. Recimo o vremenu (zdaj bom izpadla kot stara babica, ampak sem v srednjih letih), kaj si kuhal/a, kaj boš kuhal/a, kakšni so plani za naslednji teden … Pač zanima me, da dobim še jaz kakšno idejo ali motivacijo. Recimo zadnjič me je sodelavka vprašala, kaj naj je za kosilo, ker so neke določene hrane že naveličani (otrok jo hoče skos jest). In sem rekla, da tudi jaz nimam idej, kaj kuhati. Ko pa vprašam sorodnico, kaj bo kuhala, kaj je kuhala, mi odvrne, da imam vse na internetu. Že tako sem 24/7 na internetu (dobesedno sem odvisna), saj si znam poiskat recepte, ampak samo tako zanimalo me je. Drugače imam kar pusto življenje, morda me zato zanimajo drugi ljudje, da dobim kakšne ideje.
Rabiš prijatelje, znance. Nekoga ki isto rad klepeta o takšnih zadevah. Jaz s sorojenci redko govorim po telefonu. Včasih si kaj prek viber pošljemo ali pa kaaj napišemo. Z mamo govorim najmanj enkrat tedensko, običajno kar dolgo. Včasih večkrat tedensko. Odvisno kaj se dogaja. Druge stvari čebljam z kolegicami 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.