Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Koliko časa na dan se pogovarjate s sorojenci/starši?

Koliko časa na dan se pogovarjate s sorojenci/starši?

Jaz sploh ne vem, kje bi začela pogovor. Sem introvertirana oseba, ampak mi že po 1 dnevu ne pogovarjanje z nikomer nekaj manjka. Recimo o vremenu (zdaj bom izpadla kot stara babica, ampak sem v srednjih letih), kaj si kuhal/a, kaj boš kuhal/a, kakšni so plani za naslednji teden … Pač zanima me, da dobim še jaz kakšno idejo ali motivacijo. Recimo zadnjič me je sodelavka vprašala, kaj naj je za kosilo, ker so neke določene hrane že naveličani (otrok jo hoče skos jest). In sem rekla, da tudi jaz nimam idej, kaj kuhati. Ko pa vprašam sorodnico, kaj bo kuhala, kaj je kuhala, mi odvrne, da imam vse na internetu. Že tako sem 24/7 na internetu (dobesedno sem odvisna), saj si znam poiskat recepte, ampak samo tako zanimalo me je. Drugače imam kar pusto življenje, morda me zato zanimajo drugi ljudje, da dobim kakšne ideje.

S sorojenci bolj malo, ker nimajo časa. Morda 10 min na teden. Klepetamo ko se vidimo – ali pa če gremo skupaj hodit/smučat oz v gore.

S starši… kakšnih 10-15 vsak drugi dan. Včasih več, drugič manj – odvisno kaj se jim dogaja in koliko se komu klepeta.

Rabiš prijatelje, znance. Nekoga ki isto rad klepeta o takšnih zadevah. Jaz s sorojenci redko govorim po telefonu. Včasih si kaj prek viber pošljemo ali pa kaaj napišemo. Z mamo govorim najmanj enkrat tedensko, običajno kar dolgo. Včasih večkrat tedensko. Odvisno kaj se dogaja. Druge stvari čebljam z kolegicami 🙂

S sestro ne živiva ravno blizu, da bi se vsak teden videli, sva pa na vezi ponavadi vsak dan. Dvojčici, očitno rabiva še vedno to vez. Klepetava pa vse mogoče, kar steče pogovor. Staršev nimam več, s taščo pa ne klepetam, ker to ni klepet ampak njen samogovor, tega se pa ne grem.

0,00 minut. Nimam ne sorojencev, ne starsev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close