Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bolijo sklepi na roki

bolijo sklepi na roki

Že od včeraj zjutraj. Vzela sem  Nalgesin forte, bilo je bolje. Ima kdo kakšen domač recept, ki bi pomagal-kaj za namazat ali karkoli.. Moj zdravnik dela šele jutri popoldan. Toliko, da do takrat počakam.

Jaz sem pa zaspan.

Takoj izloči iz prehrane vse živalske beljakovine in laktozo, in kmalu bodo rezultati. Sem imela isti problem, po prisilni opustitvi teh živil zaradi intolerance, so prenehale tudi tezave s sklepi.

Morda pa preveč in intenzivno drkaš?

Odgovor na objavo uporabnika
?, 02.02.2025 ob 17:17

Takoj izloči iz prehrane vse živalske beljakovine in laktozo, in kmalu bodo rezultati. Sem imela isti problem, po prisilni opustitvi teh živil zaradi intolerance, so prenehale tudi tezave s sklepi.

Živalske beljakobine ( meso) so dovoljene-omejeno; ni dovoljen sladkor, moka, oglj. hidrati, malo sadja, veliko zelenjave.

To je na splošno. Če pa že boli in če je otečeno, bo ta dieta “prijela” čez kar lep čas. Do takrat bo treba nekaj drugega.

Ko se boš znebila vseh zamer, in jeze v sebi boš čudežno ozdravela. Vsako bolezen se začne v psihi, od tod bolečine. Odpusti vso nesnago, ki jo nosiš v sebi, in čudežno boš ozdravela.

da in ne, 02.02.2025 ob 17:40

Živalske beljakobine ( meso) so dovoljene-omejeno; ni dovoljen sladkor, moka, oglj. hidrati, malo sadja, veliko zelenjave.

To je na splošno. Če pa že boli in če je otečeno, bo ta dieta “prijela” čez kar lep čas. Do takrat bo treba nekaj drugega.

Re da in ne

Hvala za dodatek glede živil. Jaz lahko uživam samo ribe in malo belega mesa. Problem so tudi glutenska žita, pa gobe, cicerika in proso. Vsak clovek je svet zase zato je vsekakor potrebna analiza krvi, ki je samoplacljiva.

Odpuščanje, 02.02.2025 ob 17:45

Ko se boš znebila vseh zamer, in jeze v sebi boš čudežno ozdravela. Vsako bolezen se začne v psihi, od tod bolečine. Odpusti vso nesnago, ki jo nosiš v sebi, in čudežno boš ozdravela.

Re odpuščanje

To je zelo lepa osnovna gesta, ki pa te, prepričano v svojo čistost, lahko doleti že jutri.

En velik podpis! Vse je v glavi. Sami sebe žrejo in iščejo pomoč drugje.  Pa kdo jim bo pomagal…dohtar, tablete, fajmošter,  vsevideci…. Obup!

Za hiter rezultat. 2 lista želja iz glave. Z nožem ga malo rani ampak ne prerežite in na vsako zapestje ga zavij s folijo. Čez noč in bo jutri bolje.

Za dolgi rok pa prehrana.

Anonimno 53578, 02.02.2025 ob 20:33

Za hiter rezultat. 2 lista želja iz glave. Z nožem ga malo rani ampak ne prerežite in na vsako zapestje ga zavij s folijo. Čez noč in bo jutri bolje.

Za dolgi rok pa prehrana.

Žlička soli, 3 žličke jabolčnega kisa. Narediš obkladek vsaj za 2 uri, še bolje čez noč. Baje oteklina izgine 4-5. dan.

Mene zanima kako je s krompirjem? Je na +  , ali na – listi?  Makaroni so prepovedani (moka!), delno tudi riž. Za krompir nikjer nič ne piše.

Koliko si stara, kakšno delo opravljaš, so to vsakodnevni monotoni gibi?

Bila so obdobja, ko so me bolele roke, rame, komolci, sklepi. Pomagale so samo protibolečinske tablete (kapsule antirevmatiki: Naklofen, Nalgesin, Ketonal, Ibuprofen, Arcoxia…). Grozno je bilo. Ne poslušaj bedakov, ki ti pišejo neumnosti. Pojdi k zdravniku. Če boš imela srečo, te bo poslala na fizioterapijo, ki pa jo boš morala čakati vsaj nekaj mesecev. Morda bi bilo pametno iti še kam privat.

To, kar te boli, so obrabe, so vnetja, lahko je začetek artritisa, artroze, točno diagnozo pa boš dobila pri zdravniku.

Vse dobro ti želim in naj te čim manj boli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close