Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Končno izjemna Ema, ampak Klemen…

Končno izjemna Ema, ampak Klemen…

Letos je bila Ema izjemna. Odlični večini nepoznani izvajalci, dobri in zanimivi komadi, scensko dodelani. Ponavadi ne spremljam, letos pa sem in so me presenetili. Edini trije, ki jih ne vidim zastopati Slovenije, so bili Jon(tip pojma nima o petju, tudi logopeda si komot plača), Klemen(kristus božji, kaj je bilo pa to? ali nismo ga navajeni kot pevca) in Žan, ki je super pevec in je imel super komad za na radijske postaje, na eurosongu ga pa ne vidim.

In pol zmaga… Klemen. Z najslabšim komadom, žalostinko v klovnski predstavi. Resno?! Morbidno in bedno do amena.

Reaction ??: Klemen – How Much Time Do We Have Left / Eurovision 2025 Slovenia (EMA 2025)

.https://www.youtube.com/watch?v=q42ldHEWavE

…Žalostinko v klovnovski predstavi??

Ker klovnov pa reess  nismo videli letos na emi….

🙂

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 01.02.2025 ob 23:52

Reaction ??: Klemen – How Much Time Do We Have Left / Eurovision 2025 Slovenia (EMA 2025)

.https://www.youtube.com/watch?v=q42ldHEWavE

Katastrofa, depresija na kubik. Glede na to kaj vse uvažamo nimami več veliko časa na našem ozemlju.

Mi smo navijali za tekmovalca števila 14..aah

Slakonja je že sam po sebi klovn. Ima tak nastop, energijo. Njega v tako resni pesmi ne vidim, me ne prepriča s temi njegovimi usti in šobami, pa s pačenjem tudi ne.

Ah ne stekate, folk bo padal na to zalostno pesem. V vsaki drzavi bodo pred nastopom povedali da se njegova zena spopada z neozdravljivo boleznijo in da jo je napisal zanjo. In folk bo to kupil pa dal glas. Genialno v bistvu.  Pa tduo lepo da je pesem poklonil zeni. Se vidi da se imata rada.

leana, 02.02.2025 ob 00:18

Slakonja je že sam po sebi klovn. Ima tak nastop, energijo. Njega v tako resni pesmi ne vidim, me ne prepriča s temi njegovimi usti in šobami, pa s pačenjem tudi ne.

Jaz sem ga tud dojemala kot da se dela norca, sploh na koncu. Ker v resnci ne vemo kaksen je.

Klemen je to resno pesem posvetil ženi, butara.

Za “leana”

Men se pa ne zdi slaba. Je sicer v stilu “heard before”, “že slišano”, ima pa to lastnost, da ti pozornost pritegne na besedilo. Kar lahko ne bo slabo.

Vse ostale pesmi so bile iz “otroškega vrtca”. Se vidi, da so mladi vsi pod vplivom Taylor Swift. Nek neoprijemljiv cigumigu.

Takega sranja že dolgo ne,za bruhat

Včeraj je bila le ena pesem slabša od Klemnove in to je bila od Videca. Vse ostale so bile boljše.

Aja nikol ne gledaš, včeri je blo pa najbolš?? Jap, eni s svojimi neumnimi izjavami res delate konkurenco lahko samo sami sebi.

Mi ne bomo nikoli zmagali, vseeno koga pošljemo

Men je bila skupina dolgolascev najboljša in bi tudi bila najbolj poznana in atraktivna na evrosongu.

Anonimno 10899, 02.02.2025 ob 00:19

Ah ne stekate, folk bo padal na to zalostno pesem. V vsaki drzavi bodo pred nastopom povedali da se njegova zena spopada z neozdravljivo boleznijo in da jo je napisal zanjo. In folk bo to kupil pa dal glas. Genialno v bistvu.  Pa tduo lepo da je pesem poklonil zeni. Se vidi da se imata rada.

Katastrofa…na racun zene zmagal….pa ce smi v Sloveniji…zakaj angleske pesmi… prodane duse…..sicer pa je Evrovizija in tudi Ema en sam velik cirkus. .

Mushroom, 02.02.2025 ob 12:46

Mi ne bomo nikoli zmagali, vseeno koga pošljemo

Kaj si ti nora, da zmagamo?  Kdo bo pa financiral Evrosong…. zmagovalec ga mora!  Iz naših žepov bi potegnili še zadnje fičnike in nas slekli do gat!  Za ta pederajs in maškare si pa res ne želim dati niti centa!

Anonimno 10360, 02.02.2025 ob 13:42

Katastrofa…na racun zene zmagal….pa ce smi v Sloveniji…zakaj angleske pesmi… prodane duse…..sicer pa je Evrovizija in tudi Ema en sam velik cirkus. .

Genialno bi bilo, če bi se tega domislil prvi, tako pa jih je na to noto igralo že kar nekaj.

Folk da glas “ubogemu trpečemu” in njegovi življenjski zgodbi.
Glasba nima nič s tem. Kar je v Klemnovem primeru velika prednost.

Želim si, da Slakonja zmaga! Ali da bo vsaj med prvimi tremi!

Po tistih gejevskih, histeričnih, vreščečih glasbenih izpadih lani (posilstvo oči), prav sede en Klemen Slakonja.

Hm, 02.02.2025 ob 15:43

Po tistih gejevskih, histeričnih, vreščečih glasbenih izpadih lani (posilstvo oči), prav sede en Klemen Slakonja.

Tako je! Normalno oblečen, normalnega videza in kar v redu pesem.Večkrat jo slišim, bolj mi je všeč.Letos bom po dolgem času gledala spet ESC in navijala za Klemna!

čestitke klemen!!!

Je kar dobra pesem zmagala. Slovenija je en velik pacient, tko ali tko.

Bah, lansko leto so eni vlogerji tudi grozno hvalili Raiven, pa kakšen komad, pa da spada med prve tri pa bla bla bla. Na koncu nič od tega. Tako bo tudi s Klemnom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close