Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na filofaksu so avtomati z vložki in tamponi v moških straniščih!!

Na filofaksu so avtomati z vložki in tamponi v moških straniščih!!

Zdaj pa povejte, je to normalno? Kam smo prišli kot družba? Smo vsi zblazneli s to woke ideologijo???

Da moraš tok postov odpret, je problem, ker ni kondomata al kaj? ?☺️☺️☺️

He, he… torej lahko vzameš za punco in njej ni treba v trgovino? Komot…

Tudi moški krvavimo, samo nič krvi ven ne priteče. 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Takle mamo, 01.02.2025 ob 20:54

Zdaj pa povejte, je to normalno? Kam smo prišli kot družba? Smo vsi zblazneli s to woke ideologijo???

A samo v moskih? V zenskih jih pa ni?

Ja to je pisala tista Zala Klopčič, ki dela za Janšo. Janša pa vemo za koga. Gre le za predstavo, da se postavi spet novo oblast, ki bo spet delala za elite, po nacelu destabilizacija in spet uveljavitev novega oziroma starega reda. Vse ostalo so le nianse in floskule enih in istih elit. Jansa je pa v službi teh elit. In Klopčičeva tudi, le da je ženska preneumna, da bi to vedela. Joj te  vplivnice. Zakaj ni niti ene inteligentne.

Ja tudi Zala, Janševa ali ne, je o tem pisala. Mi je pa osebno povedal tudi sin, ko sem ga vprašala. Tako da, ja, res so.

In utrgani so.

Ja in, če rabiš, vzameš, če ne rabiš greš mimo.

V trgovini imajo tudi na 1000 izdelkov in vzameš pač tisto kar rabiš.

Zakaj pa nimajo vsi psa, mačka, ptiča ali pa dihurja. Ker ga ne želijo, ne rabijo in vsak ima in vzame pač tisto kar rabi.

Da ne bo pomote, meni je vseeno kaj dajo kam in kdo to uporablja,

Res pa je uporabnikov moških WC čedalje več brez jajčnikov pa se naj še tako trudijo dokazovati, da so ta pravi dedci.

Povsem nepomembno je za koga dela ta Zala, ampak ali je res, da so vložki v moških straniščih. Če je res, je to absurd.

Tam je veliko pedrov.

Čudo čudno, da se gredo to ravno na FF in ne na kakšnih resnih faksih.

In vi ste zarad tega osebno tako zelo prizadeti, da še spat ne morte, ker se vam godi taka krivica ane?!?!?!!

Pred časom sem pa brala, da so na nekih faksih združili wc-je. Bodite veseli. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close