Vaše zgodbe in izkušnje v foot fetishu
Lej, jaz sem šele po 10 letih mladostniškega sexa ugotovil, da sem nor na stopala in še druge stvari. Pa ne glih na vsaka; morajo biti urejena, morajo se videti kite, ne maram umetnih nohtov, kakšen prstanček že ja, pa zapestnica okoli gležnja.
Nisem nadležen; partnerki jih včasih zmasiram, potem jo dostikrat pobožam, polupčkam med mečkanjem ne navalim na stopala ampak počakam, da je zakurjena do konca in da potem sploh več ne sledi, kje vse jo poljubljam, ližem, božam,… in potem ji poližem stopala, posesam prstke,… vmes, ko ga ima med nogami in je čist mokra. Se pravi, če sva v misjonarcu, se dvignem in ji vzamem eno stopalce in grem počasi iz poljubljanja v lizanje. Vmes ga seveda potiskam v njeno tamalo. Včasih v doggy pozi, ko jo ližem od zadaj, jih penis potisnem med stopala in jo porivam “stopala”, ko je na postelji. Jaz stojim ob postelji. Nič se ne pritožuje. Samo orgazme ima potem take, da jo trese dolgo časa… pa še fuč je naslednji dan, kot da bi šel tank čez njo…
Tko vem, da sem dobr opravil. Ko je “razsodna” ji še vedno ni jasn, zakaj me to tolk rajca. Samo je sprejela.
Moja bivša je imela fetiš da ji moški obdeluje stopala.Najprej mi je bilo čudno,sram,nato pa sem ugotovil da imam fetiš na stopala.Na to sem ugotovil da vsaka ženska ima fetiš.In sedaj vsaka,ki hoče z mano sexat ji kar rečem naj mi pokaže stopala,ker stopala mrajo res biti lepa,urejena,brez zvitih prstov,ne smejo biti smrdeča,brez otiščancev,… Nobena punca se ne upira da bi mi pokazala stopala,tudi na facebook,tinderju,… katerakoli želi čvekat z mano ji kar rečem,da imam fetiš na stopala in naj mi pošlje sliko stopal,da ne izgubljam časa.Katera ima grda ali pa noče poslat jo kar odjebem.
Stopala,slike mi piši https://t.me/solesqueen
Moja zgodba je zanimiva.Sam imam foot fetiš in lahko povem,da ženske obožujejo moške,ki imajo foot fetiš.Sem v bolj ženskem kolektivu,samo še dva sodelavca sta in ko pride pomlad punce že poskrbijo za svoja stopala,prstke,nohtke.Oči mi samo na stopala padejo.Sodelavka je to opazila in ko sem bil z njo ponoči v službi mi je večkrat tlačila stopala pod moje noge,češ da jo zebe.Sem ji rekel za nogavice in je rekla,da ne mara.Po kakem mescu dni,ko sem spet bil z njo ponoči mi reče da ji naj zmasiram noge,ker jo bolijo.z veseljem sem ji zmasiral.Naslednjo nočno mi spet pomoli noge in reče,da dobro masiram in da naj ji še.Sprašuje me,če ima lepe,če so mi nohtki všeč in če dišijo.Pa mi pomoli noge pod nos,itak,da sem jih tudi poljubil in je zastokala.Sem jo vprašal,če ji všeč in je rekla da,tako da sem ji kar poljubljal stopala.Z drugim stopalom mi je začela drgnizt po mednožju.Šla sva v prazno sobo in sexala.Za ta dogodek so še tri sodelavke izvedela in sedaj imam štiri sodelavke ki ih obdelujem.ena je poročena z otroci,2 imata fanta,četrta pa je samska.Lahko samo rečem,da ženske res imajo foot fetiš zato si urejajo stopala.
anoim, 15.02.2025 ob 11:01
Ljudje kam vi hodite na foot job?Kjerkoli sem bil nobena ne dovoli da ji pošpricam stopala.Dobim foot job vendar mi mora priti v kondom.Bil sem že pri štirih erotičnih maserkah in nobena ne dovoli brez kondoma.
Nikoli nisem rabil kondoma.Vsaka mi je pustila da ji svršim na stopalih.
Queeeeen, 03.02.2025 ob 21:05
Stopala,slike mi piši https://t.me/solesqueen
Odsvetujem.Sem kupil od nje 8 videjev,vsak po 50 eur.Za dobit v živo da ji obdelam stopala je zahtevala 250 eur.
Forum je zaprt za komentiranje.