bakterija zaradi katere zavdarja “vagina”
Naslov je malo čuden,ampak baje res obstaja takšna bakterija…
Zanima me sledeče, saj se je kolega prvič srečal s to zelo neprijetno zadevo…s punco sta kar nekaj časa bila skupaj, v sex-u je vse štimalo…šla narazen za nekaj časa…in sedaj ko sta ponovno skupaj, naj bi zelo zavdarjala spodaj, kljub temu, da se zelo redno umiva…vsem je verjetno jasno, da mora biti to motoče…in sta nekako opustila sex, vendar sta tako “pametna”, da se ne upata na glas pomenit o tej zadevi…
Sama ne vem kaj dosti o tej bakteriji, razen da je zelo trdovratna in strašno neprijetna tako za punco kot partnerja…
Prosila vas bi, če mi lahko kdo pove kaj več…in sicer slednje:
*kako se imenuje, kako se prenaša, kako se zdravi itd
*in kaj to pomeni za fanta…če spi s punco, ki je okužena s to bakterijo-da je sedaj on ravno tako prenašalec ali kako funkcionira ta stvar:).
Hvala za pomoč
lp
Prvič slišim to, seveda so bakterijske okužbe nožnice, največkrat je to bakterija candida, ampak mislim, da imaš ti v mislih neko drugo bakterijo.
Kakorkoli že, to so stvari za strokovnjake, res ne vem zakaj ne gre k ginekologinji, kaj ima sedaj od tega, da trpita oba?! S tem se ni za hecat…
p.s. Ko ugotovijo, da gre za bakterijsko okužbo, se morata zdraviti oba partnerja in to ponavadi kaksen teden dni ali še več…odvisno za katero okužbo gre.
Imaš prav ja…Candida so Glive-kvasovke, vlaknate(Candida spp.,Cryptococcus sppidr.), če sva že toliko natančni, prišlo je do pomote , ko sem pisala sem imela v mislih tole bakterijo Chlamydia trachomatis.
Klamidijske okužbe spadajo med najpogostejše spolno prenosljive bolezni. Klamidije so zelo majhne bakterije, spolno se prenaša Chlamydia trachomatis.
Kakorkoli že gliva ali bakterija, to je stvar za zdravnika, zato ti draga vivien svetujem, da poiščeš njegovo pomoč, v kolikor je še nisi.
Forum je zaprt za komentiranje.