Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kaj je z mijav in podobnimi zlobnimi monkljami?

Kaj je z mijav in podobnimi zlobnimi monkljami?

Kaj je z žensko, ki piše takele zadeve:

“spet norica, ki najbrž v življenju ni bila zaposlena, ki je oče ne mara in res noben moški je ne pogleda”

Tale monklja in njej podobne se že leta posmehuje ljudjem, ki imajo težave. Kakšen človek daje nekoga v nič, ker ga oče ne mara? Po mojem samo najbolj podlo bitje.

Da nekomu rečeš, da je res noben moški ne pogleda in to v nedogled ponavljaš? Hm, taka ženska mora biti res podlo bitje.

Pa ta mijav mijav je menda učiteljica, vsaj hvalila se je kako je mimogrede, v par mesecih opravila pedagoške izpite na FF.

Dvomim, da je kdaj videla faks od znotraj. Deluje mi totalno nepismena. Službe pa več  kot očitno nima. Mogoče je bila čistilka v šoli, učiteljica bolj težko.

Pač še ena v vrsti debilnih bab. Nima se smisla ukvarjat s takimi

mijav mijav je zagrenjeno neprivlačno ženšče, ki jo noben moški ne pogleda. Polna je gneva in vsakega daje v nič kot hinavska podlasica.

Danes se je ena monklja poniževala drugo osebo v stilu: ati in mami te nista imela rada… Podlo ženšče. Mogoče je bila to tudi mijav mijav?

Je kdo pričakoval od žensk kaj drugega?

Ste mislili, da so ženske neka sočustvojoča bitja?

Pomislite na svoje pretekle izkušnje z ženskami.

Tudi ženske same priznajo, da imajo raje moške prijatelje.

dokler te rabijo in imajo korist od tebe. Ženska pokaže pravi obraz takrat, ko nima nobene koristi od tebe. Takrat spoznaš kakšna oseba je v resnici.

Monovke na monu nimajo nič od nikogar. Zato toliko njihove zlobe. Tu pride na dan njihova prava osebnost. Same se razkrijejo.

No mene je tudi prizadelo, kako se spravlja na ljudi. Brez taktike, empatije, vidi se da ji anonimnost da zagon za izjave , napada pa vse naokoli

Ko bi le vse ‘monklje’ tako prisebno razmišljale kot mjav mjav …

Avtorica, kot slab novinar si vzela njen citat iz osnovnega konteksta, da ne more nihče oceniti situacije.

Kakšne opravljivke … imate res preveč časa … pa vse sttogo anonimno …

Odgovor na objavo uporabnika
Ženske so čudovita bitja, 30.01.2025 ob 11:25

dokler te rabijo in imajo korist od tebe. Ženska pokaže pravi obraz takrat, ko nima nobene koristi od tebe. Takrat spoznaš kakšna oseba je v resnici.

Monovke na monu nimajo nič od nikogar. Zato toliko njihove zlobe. Tu pride na dan njihova prava osebnost. Same se razkrijejo.

MON- BOB LETA!

In kako veš, da je ženska?

sam sem samo par njenih objav zasledil,res ne spremljam mona podrobno.da pa posplošujete in vse monovke mečete v isti koš morte bit pa tud zlo zagrenjen no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close