Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali moški zavohate obupano žensko?

Ali moški zavohate obupano žensko?

Imam prijateljico, ki si neizmerno/ na silo želi zvezo/ moškega. V svojem obupu je izgubila kompas. Dejansko hodi naokrog in se obnaša tako, kot bi se ponujala. Povedala sem ji svoje, a pravi da pretiravam. Škoda mi jo je. Opazi jo samo kak luzer, takih kot si jih ona želi, bežijo od nje. Verjetno zato, ker začutijo njeno obupanost.

Imam prav?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3490, 27.01.2025 ob 16:49

Imam prijateljico, ki si neizmerno/ na silo želi zvezo/ moškega. V svojem obupu je izgubila kompas. Dejansko hodi naokrog in se obnaša tako, kot bi se ponujala. Povedala sem ji svoje, a pravi da pretiravam. Škoda mi jo je. Opazi jo samo kak luzer, takih kot si jih ona želi, bežijo od nje. Verjetno zato, ker začutijo njeno obupanost.

Imam prav?

Iščem punco za redna srečanja. Poveš lahko njen kontakt kakšen ali njej omeniš, da me zanima njo spoznat?

Glih sm eno tako skenslu iz okolice MB.

Anonimno 7768, 27.01.2025 ob 16:53

Iščem punco za redna srečanja. Poveš lahko njen kontakt kakšen ali njej omeniš, da me zanima njo spoznat?

Se pravi, ti bi vzel karkoli, brez da bi vedel kaj si želiš od ženske in brez da bi jo vsaj enkrat prej videl? Kar direkt na redna srečanja?

Jahman, 27.01.2025 ob 16:56

Glih sm eno tako skenslu iz okolice MB.

Zanimivo.

Ne, nimas prav. Prevec razmisljas. Pac zensko spoznas, se srecas in vidis ce ti je vsec, prijetna, kaksna je naelektrenost itd..ce je in ce bosta oba dovolj uzivala v nedsebojni druzbi, potem se bosta nekako spet srecala. Takrat pa mora ze biti nadgradnja pocasi. Ce je ni, ni vec srecanj. Ce pa prvic ni kemije, tudi ni vec srecanj. Neki hudi pogovori pa ne pridejo v postev. Mora biti predvsem zabavno, smešno, pestro, privlacno, seksi.

Sveti duh!, 27.01.2025 ob 17:02

Ne, nimas prav. Prevec razmisljas. Pac zensko spoznas, se srecas in vidis ce ti je vsec, prijetna, kaksna je naelektrenost itd..ce je in ce bosta oba dovolj uzivala v nedsebojni druzbi, potem se bosta nekako spet srecala. Takrat pa mora ze biti nadgradnja pocasi. Ce je ni, ni vec srecanj. Ce pa prvic ni kemije, tudi ni vec srecanj. Neki hudi pogovori pa ne pridejo v postev. Mora biti predvsem zabavno, smešno, pestro, privlacno, seksi.

Zakaj potem moja prijateljica, kljub velikem vložku v spoznavanju moških, ni interesa z njihove strani. Seveda od takih, ki so na nivoju, ne od luzerjev.

Obupane ljudi obeh spolov lahko relativno hitro identificiraš. Eni lovijo točno take (ona bo hitro dala, on bo hitro spi*dil), drugi se jih izogibajo, ker je osebe, ki imajo evidentno težave s samimi seboj, bolje pustiti pri miru, tako z etičnega vidika, kot iz povsem egoističnih vzgibov – samo zaradi enega seksa ni vredno, se ti znajo hitro obesiti za vrat ipd. Čeprav oni prvi mislijo, da vodijo igro, po svoji obupanosti niso daleč od svojih “žrtev”. Negativna selekcija, pač.

“Dejansko hodi naokrog in se obnaša tako, kot bi se ponujala.”

Kako pa to zgleda? A ma pernato boo na sebi in se približa tipom enmu za drugim, jim da en konec boe okoli vratu in koketno potegne?

Hitro se zavoha obupanega moskega ja. Takoj se hoce dobit, ker nima nobene za sex. Ce se noce dobit takoj, pomeni da ff ima.

Potem ta obupan te zaslisuje vse mozno, pove kako mu je bivsa prisegala zvestobo na grobu njene matere. Wtf? In ga prevarala. In to ukrajinka.

Bolj je firbcen kot baba. A niti se ne poznata v zivo. Svojo zensko je verjetno nonstop zasliseval.

Kakšna pa je njena preteklost glede moških?

Muca v žaklju, 27.01.2025 ob 16:58

Se pravi, ti bi vzel karkoli, brez da bi vedel kaj si želiš od ženske in brez da bi jo vsaj enkrat prej videl? Kar direkt na redna srečanja?

Kar direkt bi jo za srečanje in tudi za redna srečanja. Ti kaj iščeš?

8409, 27.01.2025 ob 17:53

“Dejansko hodi naokrog in se obnaša tako, kot bi se ponujala.”

Kako pa to zgleda? A ma pernato boo na sebi in se približa tipom enmu za drugim, jim da en konec boe okoli vratu in koketno potegne?

@8409: Podobno kot frčafela od Bezosa na inavguraciji.

Ta tip, pri vsem denarju ki ga ima, nima jajc ženski reči, da z njo – tako oblečeno – ne gre na inavguracijo. Se verjetno niti ne zaveda, kako se ji je pustil osmešiti. Očitno oba obupana, lačna (vsakršne) pozornosti in brez okusa.

kenguru, 27.01.2025 ob 18:14

@8409: Podobno kot frčafela od Bezosa na inavguraciji.

Ta tip, pri vsem denarju ki ga ima, nima jajc ženski reči, da z njo – tako oblečeno – ne gre na inavguracijo. Se verjetno niti ne zaveda, kako se ji je pustil osmešiti. Očitno oba obupana, lačna (vsakršne) pozornosti in brez okusa.

Mene bolj njena usta skrbijo, saj jih od filerjev ne more premikat. ?

Obupanost ne obstaja. To je kot da bi rekli, da si nekdo obupano želi lulati. Na silo rine v wc mimo vseh.. kako se to bere? Enako debilno kot “obupano si želi moškega”. Potreba po bližini je enaka drugim potrebam človeka in vsi jo imate v sebi. Nekateri to bolj glasno izražajo, so ekstrovertirani, drugi držiho tiho v sebi. Ampak to je le stvar značaja.

Ja a nista direkt za skupaj? Ona obupano išče njega, on obupano želi njo. Super!

Itak je obema vseeno, kakšen je kdo. Glavno, da sta v paru.
Samo otrok ne imejta. Prosim!

Mogoče še jih kaj drugega odbije kot obup. Drugače pa ja, čutiš tako kot ženska ali moški, ko nekdo želi nekaj na silo, prehitevati stvari, deluje nepristno, samo da pride do zadanega cilja. Že ima svoje razloge, ali je večno samska, se ji izteka čas za razmnoževanje, finance,…

Anonimno 3490, 27.01.2025 ob 17:14

Zakaj potem moja prijateljica, kljub velikem vložku v spoznavanju moških, ni interesa z njihove strani. Seveda od takih, ki so na nivoju, ne od luzerjev.

To pa je res zelo enostavno vprasanje. Zenske ste res cudne in vcasih slepe. Iz njihove strani ni interesa do nje, ker jim nima cesa ponuditi. Seveda od tega kar oni iscejo pri zenski. Ali povedano drugace, ona ocitno cilja previsoko. Na splosno vse zenske ciljate na isto grupo nas moskih. In ker je ponudbe pri teh moskih ogromno, moras res nekaj nuditi v smislu njegovega obcutka,  custev, zelje…seveda ce hoces stvari premakniti dalje. V kolikor ne gre, naj proba pri bolj obupanih moskih.

Dvomim, da so moski sposobni karkoli zavohati sami, hehe. Za to so cisto prevec preprosti. Kolegica se ponuja in oni to izkoristijo. Samo zato gre.

Če je dobrega videza in karakterno na mestu ter če se ponuja ustreznim je naredila več, kot katerakoli nedostopna. Moški ne bo zavrnil lepotice na prvo žogo in to je pač dejstvo.

Tisti ki imajo nek občutek do soljudi, so normalno razviti….ja zavohajo.

Jaz zavoham obupance. Prehitevajo, vse preveč ustrezajo, karkoli rečeš se strinjajo…..bežim od njih. Ker si ne predstavljam veze z človekom, ki ima tako nizko samozavest. To moraš potem vedno pazit in spodbujat in….čist preveč dela. Za moje pojme takšni ljudje nimajo kaj iskati partnerja, prvo je potrebno pri sebi popucat, svoje življenje uredit, da ga potem z nekom združiš. Ne pa da iščeš rešitelja. Ker ravno to obupanci delajo. Iščejo nekoga da jih reši. No jaz nisem rdeč križ.

Energetsko ljudje oddajajo znake, ki niso vidni očem. Se pa začutijo. Začuti se žensko, ki je poročena in ni zadovoljna, moški začutijo njeno notranje počutje, da išče spremembo. In obratno

Dvomim, 27.01.2025 ob 19:05

Dvomim, da so moski sposobni karkoli zavohati sami, hehe. Za to so cisto prevec preprosti. Kolegica se ponuja in oni to izkoristijo. Samo zato gre.

Seveda. Jaz bi tudi z veseljem se imel dobro z njo. Ampak bi bil uzaljen in jezen ce ona na to gleda kot izkoriscanje. Jaz bolj to gledam kot sa sem ji naredil uslugo in ji omogocil, da me zacuti brez pretvarjanja. V kolikor mi ne bi bilo dobro, pa bi se res pocutil, izkoriscenega iz njene strani. In to bi ji jasno dal vedeti. Pac mora tudi ona dati kaj od sebe da sem bom jaz imel dobro

Vidiš, slišiš, čutiš, vohaš…

Sveti duh!, 27.01.2025 ob 19:18

Seveda. Jaz bi tudi z veseljem se imel dobro z njo. Ampak bi bil uzaljen in jezen ce ona na to gleda kot izkoriscanje. Jaz bolj to gledam kot sa sem ji naredil uslugo in ji omogocil, da me zacuti brez pretvarjanja. V kolikor mi ne bi bilo dobro, pa bi se res pocutil, izkoriscenega iz njene strani. In to bi ji jasno dal vedeti. Pac mora tudi ona dati kaj od sebe da sem bom jaz imel dobro

In ocitno se vsi ti moski katerim se ponuja nimajo dovolj dobro z njo. Niti toliko dobro, da jo hocejo spet videti. Res redke so zenske izjeme, ki so s seksom sposobne spremeniti kako jih moški vidi. Taksnih je mogoce 2%. To so res tiste kvalitetne zenske, ki so cutno in custveno izjemno razvite. Poleg tega tudi mentalno in imajo izjemno samopodobo. Vse to jim omogoca da se v seksu znajo res sprostiti in uzivati. To so zenske prve klase. Vecina pa v seksu le caka, nudi mehanicen seks, saj sama ne uziva dovolj sama v svojem telesu in trenutku. Skratka moskemu ne nudi nikakrsnega uzitka ki bi bil konkretno boljsi kot masturbacija. Kdo pa sem jaz da te bom ucil in cakal 5 let da se sprostis. Al si al nisi. Ce nisi, next…pa brez zamere. Tudi moski hocemo uzivati in kaj imeti od seksa z zensko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close