Iščem samsko mamico
Živjo,
kot pove že naslov, iščem samsko mamico. Bodi diskretna, ostalo se bova že pogovorila privat.
S samsko mamico pride tudi otrok. Vsaj z moje strani je tako. Sem sveže ločena, ker se mi je dec skurval v najini postelji, ko sem bila z odsotna z otrokom. Na žalost sem ostala brez hiše in sem se začasno vrnila domov k staršem, dokler se ne postavim psihično nazaj na noge. Stara 35 let in imam 4 letnega otroka.
Kakšna diskretna mamica za občasno druženje?
Sara89608, 26.01.2025 ob 08:53
S samsko mamico pride tudi otrok. Vsaj z moje strani je tako. Sem sveže ločena, ker se mi je dec skurval v najini postelji, ko sem bila z odsotna z otrokom. Na žalost sem ostala brez hiše in sem se začasno vrnila domov k staršem, dokler se ne postavim psihično nazaj na noge. Stara 35 let in imam 4 letnega otroka.
Lahko kontakt?
Sara, sem v podobni situaciji sem star 36 let in imam 6 letno hčerko, če si za mi piši na pajek740@gmail.com.
Pišite mamice sem star 36 let, samski iz okolice MB pajek740@gmail.com.
Če želiš mi piši Sara na pajek740@gmail.com pa se bova tam tipkala. 🙂
Škoda da je tako. Če pa je kakšna mamica zainteresirana piši samskemu 36 letnemu, ki ima hčerko staro 6 let na pajek740@gmail.com.
Iz kod pa si?Sem iz okolice celja,če zeliš mi piši na porednimucek@gmail.com pa lep pozdrav
Sara piši mi na matevzi.grusovnicek@gmail.com pa se lahko slišiva.
Forum je zaprt za komentiranje.