Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem samsko mamico

Iščem samsko mamico

Živjo,

kot pove že naslov, iščem samsko mamico. Bodi diskretna, ostalo se bova že pogovorila privat.

Popostritev.z.njo@gmail.com

S samsko mamico pride tudi otrok. Vsaj z moje strani je tako. Sem sveže ločena, ker se mi je dec skurval v najini postelji, ko sem bila z odsotna z otrokom. Na žalost sem ostala brez hiše in sem se začasno vrnila domov k staršem, dokler se ne postavim psihično nazaj na noge. Stara 35 let in imam 4 letnega otroka.

Si nekako predstavljam tvojo situacijo, katera pa je veliko hujša,kot si jo človek predstavlja.

Čas bo prinesel svoje in s časom se boš postavila na noge. Tvoj otrok ti je opora, da ne obupaš.

Kakšna diskretna mamica za občasno druženje?

ljubitelj8@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Sara89608, 26.01.2025 ob 08:53

S samsko mamico pride tudi otrok. Vsaj z moje strani je tako. Sem sveže ločena, ker se mi je dec skurval v najini postelji, ko sem bila z odsotna z otrokom. Na žalost sem ostala brez hiše in sem se začasno vrnila domov k staršem, dokler se ne postavim psihično nazaj na noge. Stara 35 let in imam 4 letnega otroka.

Lahko kontakt?

Hay kje te najdem hodiš kej v savno Tivoli ponedeljek po 18 bi šla  lpl

Sara, sem v podobni situaciji sem star 36 let in imam 6 letno hčerko, če si za mi piši na pajek740@gmail.com.

Pišite mamice sem star 36 let, samski iz okolice MB pajek740@gmail.com.

Veliki man: kaj je bil pa tvoj povod za ločitev oz razhod?

Živ Sara jaz bi te spoznal kako lp lukas

Sara89608, 27.01.2025 ob 20:02

Veliki man: kaj je bil pa tvoj povod za ločitev oz razhod?

Tudi podobna situacija kot pri tebi, bila je z drugimi…

Če želiš mi piši Sara na pajek740@gmail.com pa se bova tam tipkala. 🙂

Samski očka, 26.01.2025 ob 09:15

Si nekako predstavljam tvojo situacijo, katera pa je veliko hujša,kot si jo človek predstavlja.

Čas bo prinesel svoje in s časom se boš postavila na noge. Tvoj otrok ti je opora, da ne obupaš.

A Sara ne bo ok? Prevec prtljage?

Saj se ni nobena javila… sem pričakoval vsaj malenkosten odziv, na koncu pa tudi tega ni bilo. No, sedaj se vidi, da ni nobene resnosti več tukaj. Ko človek prileti malce odprte teme, mu je vse jasno… tudi meni je sedaj 🙂

Škoda da je tako. Če pa je kakšna mamica zainteresirana piši samskemu 36 letnemu, ki ima hčerko staro 6 let na pajek740@gmail.com.

Iz kod pa si?Sem iz okolice celja,če zeliš mi piši na porednimucek@gmail.com pa lep pozdrav

Sara piši mi na matevzi.grusovnicek@gmail.com pa se lahko slišiva.

Stari, ti bi rad mlado mamico porival, a ??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close