Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je ana debevc prašnikar pošast

Je ana debevc prašnikar pošast

Jajks, mene jo je kar strah. Kripi. Pa ves čas se dere na jakoba. Za sladkarije pravi, da so zloraba otroka. 40 tisoč sledilcev … Kako? A je vam všeč?

Odgovor na objavo uporabnika
omg123, 12.01.2025 ob 23:31

Jajks, mene jo je kar strah. Kripi. Pa ves čas se dere na jakoba. Za sladkarije pravi, da so zloraba otroka. 40 tisoč sledilcev … Kako? A je vam všeč?

Ta ženska ni ok.  In je ne sledim več, ker je nesramna in žaljiva do soljudi, ki jih ponižuje in zame taka oseba ni vredna pozornosti, ki se tako obnaša do svojih sledilcev, otrok očitno tudi

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno312, 12.01.2025 ob 23:39

Ta ženska ni ok.  In je ne sledim več, ker je nesramna in žaljiva do soljudi, ki jih ponižuje in zame taka oseba ni vredna pozornosti, ki se tako obnaša do svojih sledilcev, otrok očitno tudi

Exactly, včasih mam občutek da sem edina ki to misli!!

A tak hudo je? Enkrat sem ji sledila, kakšne par dni (to že leta 2019), sam je nisem mogla. Preveč naduta, samovšečna…

grozna utrgana baba. čist vse je res, kar je že napisano. vsiiii priznani zdravniki, nutricionisti so butasti, ker ne podpirajo pd. ful hecno, vem, da je alenki ex košir dala v reklamo svoje zvarke, pa jih NE reklamira. ker alenka pač ni takšna trapa.

Ni pošast, je pa patološki narcis. Njej ne bo hudega, ker bo do konca življenja živela v prepričanju, da je najboljša in najpametnejša. Takšni tudi vidijo sovražnike povsod, zato pa se tako pritožuje nad vsemi. Mož je očitno mazohist in mu takšna žena paše, otroka pa … bosta čustvena reveža. Že to, da ju takole javno izpostavlja, je čisto mimo.

Če je to slučajno ta, ki me je sprejela na zdravniškem pregledu v dvorcu Sela, potem je res skrajno neprijetna in neprijazna oseba.

Nora zenska

Ja, kokr se da videt na IG je brutalen narcis. Enostavno ve vse. Če ji kdo ne paše, ga blokira in javno blati. Njena prehranska dopolnila pa proizvaja podjetje, ki dela produkte za Herto Kosmino. Ko so jo napadli, je rekla, da je podjetje Biostile (mislim, da je to pravo ime) ločeno od podjetja Herte, in da je Herta dobivala kazni (tista objava iz 24ur o več kot 200k, Biostile jih kao niso). Seveda gre za firme z istim skupnim imenovalcem (se da preverit na bizi-ju, ustanovitelji se pišejo Kosmina lol). Ko sem ji pisal na IG, da je ZIRS (Zdravstveni inšpektorat RS) pisal tiste famozne kazni podjetju Biostile, ne Herti, je odgovorila v stilu, da ZIRS že mora od nečesa služit, kao Biostile so popolni in se je ZIRS spravil na njih. Pač ne prideš ji 1cm do živega. Hud narcis res. Edina pametna v državi.

Sploh ne stekam kako jo lahko folk spremlja. Tudi sam jo,ker je res zanima kako daleč lahko še gre. Njena prezenca je tako odbijajoča, neverjetno. Ta bo do konca življenja živela v prepričanju da je najboljša,vse ve,vse zna in vsem lahko komandira in tudi neprijazna je lahko,ker pač to je ona in si lahko privošči. Da ne govorim o izpostavljanju otrok in to kljub prijavi na socialno je rekla da jih nebo nehala izpostavljat. Toliko stvari bi lahko izpostavil,da bi lahko napisal cel paragraf. Ena bolj odvratnih oseb, nočem niti pomislit kakšno je zasebno, če je že javna prezenca tako groteskna. In kar je najhuje te influencerji in malo bolj znani na sceni jo podpirajo,kar mi v treh vekih ne bo jasno zakaj. Groza.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close