Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oš Bežigrad -droge?

Oš Bežigrad -droge?

Govori se, da so zdaj vse droge iz Savskega naselja “prišle” v Zupančičevo jamo.
Prodaja se za vsakim voglom, tudi blizu šole..
Kaj pomaga najleše igrišče v Ljubljani, če je čisto zraven leglo narkomanije.

Zupanciceva jama je bila pa ze od nekdaj leglo narkomanije.

Kako tupe izjave…., pa od kje ti take neumnosti? Predlagam ti, da greš do teh vogalov in poizkusiš nabavit kak gramček belega, pa javi, če ti je uspelo….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Tupe? Ne bi rekla, videno na lastne oči.Večkrat.

Pa saj kar naprej vlamljajo po lokalih, nazadnje so vlomili v pekarno zraven Mobitela.
Kruh so pustili, tako ,da očitnio niso bili lačni kruha.

Si 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ali se ti je zdelo?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Kater osnovna šola točno pa je to???

Glede na to ,da sem enega narkiča videvala dostikrat, ko je čakal na dilerja , menim, da nisem prav v veliki dilemi.
Ga vidiš, kako je nervozen, telefonira, češ, kje pa si tako dolgo,, gleda okoli, če ne pride policija, ko pride diler, si na brzino zamenjata roki in vsak na svoj konec.
Je enkrat prišla policija, je narkič hitro poklical ,da se dobita nadrugem mestu..in odbrzel tja..
Te še kaj zanima?

Okoli vseh OŠ so droge. To je javna tajna že nekaj let.

Saj nisem napisala, da so droge v OŠ, samo okoli jih je preveč.

A to o OŠ Danile Kumar govorite al o Šušteršiču?

Ja, pokliči policijo, ko kaj takšnega vidiš. Če to objaviš na forumu, ne bo nič pomagalo.

men je smešno ko odpirate take teme … sama imam skor 40 let in tako v OŠ kot SŠ so bile droge povsem na voljo. v sš so kadili po wc-jih, vsi prfoksi so vedeli pa nikome ništa!

če ne boste svojih otrok sami poučili o drogah, boste mogoče kdaj res presenečeni … ko bo prepozno.

kjer je povpraševanje, tam je ponudba… zavedati se je potrebno, da nekateri mladi že zelo zgodaj začnejo z drogami – 13, 14 let.

Točno to. Jaz sem nekaj čez 30, nisem iz Lj, niti iz okolice, v OŠ in SŠ hodila v lokalnem okolju in že v mojih časih do drog ni bil noben problem prit, so bile na vsakem vogalu. Pa ne samo do travce, da se razumemo, tudi do trdih drog.

Točno to. Jaz sem nekaj čez 30, nisem iz Lj, niti iz okolice, v OŠ in SŠ hodila v lokalnem okolju in že v mojih časih do drog ni bil noben problem prit, so bile na vsakem vogalu. Pa ne samo do travce, da se razumemo, tudi do trdih drog.[/quote]

če je tako lahko, ZAKAJ NE UKREPATE?
Jaz tega nikoli nisem nikjer videla.

Ah, dejte no, dilanje droge poteka vsepovsod, Bežigrad ni prav po ničemer, nikakšrna ne večja, ne manjša izjema.

Predvsem so dilerjem in narkomanom zanimive okolice vrtcev, OŠ, in drugih igrišč. Spomnim se še, ko je hči hodila v vrtec za Smeltom, da je hišnik vsako jutro čistil igrišče in iskal igle. Tudi v naselju BS3 sem jih že sama večkrat vidla za kakšnim grmom, tko da……to ni nič novega…

Po moje bo eni monovski mamici to težko ratalo, kdo bo to na cesti ponudil eni zrihtani ženski, ki verjetno nit ne ve, kaj je to “beli”. Poleg tega bo na ulici kupla le gram moke hehehe.

Droge so pa povsod, povsod, povsod zadnje čase….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close