Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A1 Ultra – Najslabši možen internet?

A1 Ultra – Najslabši možen internet?

Zanima me, če “A1 Ultra net” sploh komu deluje brez težav?

Poznam že 4 ljudi, ki imajo hude težave, ker je stanje A1 interneta tako nestabilno, da je uporaba praktično nemogoča. Ne moreš odpreti niti google.com, ker se hitrost tako zniža. TV prav tako ne deluje.

Sprobali smo že vse mogoče, premik antene, menjava frekvenčnih pasov iz 5G na 4G, vendar se vse skupaj vsak mesec še bolj poslabša. Delovalo je zgolj prvi mesec, ko smo sklenili pogodbo in tako je bilo pri vseh ljudeh ki jih poznam in so preklopili na A1 Ultra.

Najbolj problematično je, da A1 nima interesa da bi karkoli izboljšali. Kličemo in pišemo jim vsak dan, vendar ne znajo rešiti problema. Kakršenkoli pisni odgovor je nemogoče dobiti, preko telefona pa noben “tehnik” ne zna rešiti problema.

Je smiselno, da se vsi obrnemo na Akos in Tržni inšpektorat?

Naročnino imam namen prekiniti, vendar nikakor ne želim vrniti njihovega popusta, ker ne dosegajo niti minimalne pogodbene hitrosti. Povprečna izguba podatkov (packed loss) je več kot 40%.

Če kdorkoli razmišlja, da bi vzel A1 Ultra mu to močno odsvetujem, gre za najslabšo možno storitev. Podpora uporabnikom pa praktično ne obstaja.

A 1 je najslabši možni ponudnik. Vsi pri nas v službi, ki ga imajo, nimajo signala v službenih prostorih, morajo ven telefonirat. Sem razmišljala dolgo, da bi zamenjala Telekom s čim drugim cenejšim, pa kolebam, ker nočem, da mi kje signal ne dela. Tudi T2 ponekod ne deluje. Bom kar ostala na Telekomu, čeprav je eden dražjih. Nobenih problemov nikjer.

Ja, pa še to. Enkrat jim je (Telekomu) po nekem neurju padel nek oddajnik in nismo imeli interneta 4 dni. Sem reklamirala račun in dobila nazaj polovico denarja. So odzivni in hitri. Sosedje, ki so na T2, so bili brez interneta 2 tedna enkrat, pa jim niso hoteli znižat računa.

Iste težave, zdaj sem se uspela dogovoriti, da me priklopijo na optiko in mi ne bo treba vrniti tistih %. So pa imeli te ideje, ja, samo sem jim lepo razložila, da so oni tisti, ki ne nudijo storitev, kot smo podpisali pogodbo. Delam od doma, pa mi internet pade dol vsaj 5x vsak dan že samo med delovnim časom.

Odgovor na objavo uporabnika
res grozno, 20.12.2024 ob 00:25

Iste težave, zdaj sem se uspela dogovoriti, da me priklopijo na optiko in mi ne bo treba vrniti tistih %. So pa imeli te ideje, ja, samo sem jim lepo razložila, da so oni tisti, ki ne nudijo storitev, kot smo podpisali pogodbo. Delam od doma, pa mi internet pade dol vsaj 5x vsak dan že samo med delovnim časom.

A seveda.????

Ma še njihova optika je bedna. Jaz sem bila leta na T2, vse super. Grem na A1, ker mi je bil T2 predrag. Dokler sem bila na optiki od telekoma, je bilo še ok. Letos je A1 napeljal svojo optiko….grozljivka. Najslabši net v življenju. Isto klicala, samo eno in isto ponavljajo, kako naj resetiram neki. Potem se vsaj zderem na njih, da se boljš počutim

Anonimno 3226

20.12.2024 ob 07:51 zadnji odgovor 20.12.2024 ob 10:00

res grozno, 20.12.2024 ob 00:25

A seveda.????

In kateri del je tebi smešen ali neverjeten?

Imam hoferjev modem in internet, preko A1, jasno.  Zadnji mesec dela počasneje, veliko slik mi ne odpre, tudi komentarjev na N1 ne vidim….  Piškotki niso problem, tudi če zbrišem noče odpirati.

A1 je v zadnjem času s svojimi norimi popusti pridobil toliko uporabnikov, da ima sedaj njihovo omrežje težave. Bomo videli, če bodo to uspeli v prihodnje urediti.

Zrnčev Jurij, 21.12.2024 ob 17:08

A1 je v zadnjem času s svojimi norimi popusti pridobil toliko uporabnikov, da ima sedaj njihovo omrežje težave. Bomo videli, če bodo to uspeli v prihodnje urediti.

Mah. Jaz sem zadovoljen že več let tako s fiksnimi kot mobilnimi storitvami A1.

Meni pa dober dela,vse lokacija Domzale…

Ultra ponudba dela preko 5g in kako dobro vam bo delalo je odvisno od vaše lokacije in oddaljenosti do oddajnika.

Iskreno imam njihov brezzicni net a1 ultra in zivimo ” na kmetih ”  mislim da je oddajnik oddaljen cca 3.5 km morda se nekaj vec. kar se tice zanesljivosti delovanja je ok, prakticno brez problema, edino kar je bil problem je treba si res vzeti čas in najti dobro lokacijo za zunanjo anteno…( sam sem vzel tel in preverjal v katerih prostorih OKOLI HIŠE ( nikakor ne notri … ) primer , dobesedno 1 m razlike je naredil iz 20-30 mbit/s na 120 …. cca 5x hitreje… tam sem fiksiral potem zunanjo anteno in je zaenkrat super. je pa treba bilo nabavit kabel cca 20 m ( meni ga je tehnik pustil ker je imel na rezervi 😉 )

Telekom je se edini ki ponuja tako storitev ampak bi bilo 3x drazje + opremo moras plačat in montazo tako da nanese dodatnik nekaj 100 eur montaza pri njih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close