Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tednik – psi iz Balkana , Zavod Pit

Tednik – psi iz Balkana , Zavod Pit

Ste gledali Tednik, kaj se dogaja na sceni reševanja balkanskih psov? Predvsem društvo  Zavod Pit? Kaj se to dogaja

Nic novega. Pa se vedno delujejo, nihce jih ne zapre in ustavi. Tako kot zavetisce Trebnje. Po cajtngih in porocilih, inspekcija pa nic

Kar na smeh mi je šlo… nafuflani žnabli pri vseh udeleženkah, pa še kaj drugega “popravljenega”, pa zlatni lanci, pa bmw-ji ampak oni kao delajo vse samo za živali… balkan čisti.

Ki bogatijo na račun ljubiteljev domačih živali.

Kako jih ustaviti? Ne nakazujte jim več denarja! Tem krotam že na ksihtu piše, da so orto pokvarjene.

Če želite pomagati zavetiščem, po mojem mnenju je horjulski res živalim najbolj prijazen. Zaposleni tam se ne furajo z BMWji, še manj pa so odvisni od botoksa in filerjev.

https://365.rtvslo.si/arhiv/tednik/175092908

Pazite, komu “pomagate”.

Vse te nabiralne organizacije, ne samo za živali, živijo na veliki nogi od donacij. Ljudje še vedno radi darujejo za osladne organizacije, katerih glavni namen je polnjenje žepov organizatorjev in posameznikov v tej igri. RTV ima ta mesec en kup dobrodelnih koncertov, fuj. Golob s svojo spremljevalko se preserava in zapravlja po svetu, nevladniki dobivajo milijone, vi pa kar zbirajte naprej.

S Cefurkami ni dobro češenj zobati. Ne vem, kaj se imamo mi, Slovenci “petljat” z balkansko gamadjo.

Pogledaš te kravetine čefurske  in vse jasno.  Taki ljudje ne pomagajo nikomur drugemu kot sebi.

Ne rečem da me ne ganejo ti balkanski prizori zapuščenih živali . Ampak za njih bo morala poskrbet država. Ne samo z kastracijo in sterilizacijo, temveč tydi z evtanazijo  in pa v prvi meri z zakonodajo !   Obvezno čipiranje, kaznovanje denarno  za zapustitev  za zanemarjanje.  In pa  (  to bi se moralo uvest vsepovsod tudi pri nas)   sodno  doživljensko prepovedjo posedovanja živali  za kršitelje  ki  zlorabljajo, zanemarjajo. Mučijo! Ali  namerno zapustijo  žival.

Ta  kvazu društva fehtarska  pa  ukinit !  Zavetišče  +  uradno živalsko policijo uvest

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna521, 10.12.2024 ob 14:03

Nic novega. Pa se vedno delujejo, nihce jih ne zapre in ustavi. Tako kot zavetisce Trebnje. Po cajtngih in porocilih, inspekcija pa nic

Soproga lastnika Meli Trebnje naj bi bila ena od inšpektoric, zato…..

Dejansko ne pomagajo nikomur, razen sebi.

Takim bi dala kazen, da se deset let ne bi izkopali ven….banda.

Anonimno459, 10.12.2024 ob 13:44

Ste gledali Tednik, kaj se dogaja na sceni reševanja balkanskih psov? Predvsem društvo  Zavod Pit? Kaj se to dogaja

Če ne bi bilo omenjeno, da se ta ženska iz zavoda Pit druži s tipom, ki je svoja bulla na cesti naščuval nad ubogega nemočnega brezdomnega kužka, da sta ga raztrgala, on pa je to še snemal in objavil, namesto, da bi svoja psa pravočasno potegnil k sebi, bi si mislila, da s kritiko pretiravajo. A o osebi, ki se druži s takim do živali nasilnim tipom pa pač ni mogoče ne verjeti, ne zaupati.

Anonimno 10292, 10.12.2024 ob 18:45

Če ne bi bilo omenjeno, da se ta ženska iz zavoda Pit druži s tipom, ki je svoja bulla na cesti naščuval nad ubogega nemočnega brezdomnega kužka, da sta ga raztrgala, on pa je to še snemal in objavil, namesto, da bi svoja psa pravočasno potegnil k sebi, bi si mislila, da s kritiko pretiravajo. A o osebi, ki se druži s takim do živali nasilnim tipom pa pač ni mogoče ne verjeti, ne zaupati.

…da se druži, ona ga je celo zagovarjala !!  Prasica

Češ” fant je naredil napako in svojo kazen odslužil.  ”

Ampak  da človek nekaj takega naredi  je čisti sadizem   , izprijeni  um.   Torej   je odslužil ja  ampak pse za borbe pa še ima   . Se pravi  to še dela .

To kuzlo bi bilo potrebno  malo bolj pod drobnogled vzet.  In tudi  po tujih skupinah kjer objavlja malo obrazložit kdo in kaj je. ?

Koliko psov ste v Sloveniji že videli zapuščenih na cesti, tavajočih? Bore malo a ne. Zakaj so potem naša zavetišča polna? Ker vozijo pse iz Bosne in Srbije, tu jih zavetišča čudežno najdejo in vzamejo v oskrbo. Občine pa to plačujejo. Veliki denarji se obračajo v teh zavetiščih. Tudi v Horjulu.

Kakšna čefurka?

A ni Tanja Vidergar? Je kar lepo Slovenka.

Tednik, 10.12.2024 ob 19:36

Kakšna čefurka?

A ni Tanja Vidergar? Je kar lepo Slovenka.

Pišem se lahko   ‘ Takanashi  ?  a sem Japonc ?

gobcanje, botoks  , žnable, obnašanje….

lahko se piše tudi  Prešern pa ne bo skrila da je čefurka .

Anonimna 53220

10.12.2024 ob 18:59

Koliko psov ste v Sloveniji že videli zapuščenih na cesti, tavajočih? Bore malo a ne. Zakaj so potem naša zavetišča polna? Ker vozijo pse iz Bosne in Srbije, tu jih zavetišča čudežno najdejo in vzamejo v oskrbo. Občine pa to plačujejo. Veliki denarji se obračajo v teh zavetiščih. Tudi v Horjulu.

Od kdaj pa zavetišča iščejo pse po cestah?

Sicer pa, ker pišeš, kot da situacijo poznaš, potem verjetno poznaš tudi zgodbo psice Varne in njenih mladičev, ne? Ker so po lažeh, da so bili najdeni, pristali v Horjulu. No, občina na koncu ni plačala stroškov, ker se je odkrilo, kdo je pse prišvercal čez mejo. Se je pa po balkanu na veliko zbiralo donacije za njih, ker naj bi bili tam v plačljivem penzionu. Samo, drek, ko je nekdo videl objavljene fotografije, ki so jih potegnili s strani zavetišča.

Toliko o dobrotnikih.

Temu društvu sem pred leti čist nehala donirati. Tanja Vidergar je nabotoksirana, ta denar gre v večini v privat žepe, za luksuz. A ni čudno da je v Nišu vedno več psov, pa že 10 let tam delujejo? Ma daj ena sama banda, vsa ta društva ki so bila v Tedniku, bi dobro živela  na račun psov. Da pa poneverjajo potne liste, izdajajo grške , ker je to EU in so manj stroga pravilaz to pa nisem vedelam To je čista goljufija in upam da bodo to kazensko preganjali. Kar je grozno je tudi to da so se v Sloveniji pojavile pasje  bolezni, ki jih prej ni bilo.  Psa preden bi bil dovolj časa v karanteni, dostavijo k naivnim posvojiteljem, ki mastno (okoli 1000 EUR ) plačajo za psa ki v življenju ni videl niti povodca, je nespcialiIran in napadalen. Z lažnimi papirji.  Poberejo najbolj ranjenega psa za objave in donacije in bolj je ubogi, več denarja pride. Folk pa naiven, se sedaj jo eni zagovarjajo . Ta živalska scena je zmeraj bolj bolna.  In pokvarjena !!!

Ne nakazujte denarja, zahtevajte preiskavo in vse račune. Jaz bi, če bi bila botra kakšnemu od psov.

Ko vidiš, kakšne donacije dobiva  zavod Pit, ti je jasno, da nekaj hudo smrdi.

In ljudje še vedno nasedajo , čeprav se tam denar v manjšini nameni za svoj luksuz, ne pa za psem to so  čista srbska posla, Tanja je pa prava balkanka, sedaj se je malo odebelila, botoks, žnabelčki. Pa zraven mora biti vedno  odvetnica, bruhhhh . Če imaš čisto vest ne rabiš odvetnika da spremlja vsak korak.

kaj pa je z zavetiščem Trebnje?

Zavetisce Meli je bilo v vseh porocilih, novicah itd. To se dogaja leta in leta. Gmajnice so hotel. Trebnje pa je slabse kot imajo na Balkanu, prijav na inspekcijo je bilo nesteto, pa je stanje se vedno katastrofa. Sem sla zraven, ko je sla kolegica po psa…psi so zaprti 24/7, hranijo jih v skupnih prostorih, kdor ni dovolj hiter, je pac lacen in dobis shiranega psa. S tem, da ta pes smrdi bolj kot karkoli si kdaj vohala. Nisem obcutljiva, ampak v avtu sem mislila, da bom bruhala. Torej lezijo, spijo in zivijo v drekih, kletk ne cistijo, da bi govorili o razkuzevanju….brez veze. Zakaj zavetisca ne zaprejo in ga dajo komu, ki bi zelel skrbet za zivali, pa ne vem in nikoli ne bom razumela. Nikoli. Poglej si fotografije psov na njihovi strani in poglej njihove oci. V oceh se jim vidi kaksno je stanje. Psi trpijo. Od kolegice pes je sele po kakem tednu ljubezni in hrane in tusa dobil izraz v oceh kot ga zadovoljen pes mora imet. Vem, da bo vecina rekla oh spet pasjeljubka…ne, ce jaz dobim nekoga v oskrbo, skrbim zanj kot je treba, pa naj je to otrok, invalid ali krava. Zivljenje je zivljenje.

Sedaj mi je jasno zakaj se mojemu cucku zmeša ko je v igri hrana…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close