Kurbica Tina
V Radomljah so jo klicali HOOVER ker je zaugala enormne količine kokaina in enako rada je vlekla kurce saj kokaina ni marala plačevati raje je ponudila usta
Moj znanec sedaj ugleden družinski ata z redno službo jo je pred kakimi 15 leti fukal v Tivoliju, poznala sta se že iz iste rojstne soseske no ze takrat sta imela nekaj v Tivoliju pa mu ga je vlekla za par lajn kokaina ki ga ji je tudi dobavljal
Pa ni Mikstone saj je dilerjev v lj milijon eni pridejo drugi grejo
Moj znanec je bil dovolj pameten da ga niso dobili in se je uredil a še vedno ne more pozabiti kako mu ga je Tina vlekla in jo je nato se od zadaj naslonjeno na drevo porival od zadaj.
Ime mu e Aleš Z se bo Tina spomnila visok črnolas iz Kosez
Če družinski poročeni oče pove kako ga je sral v mladosti in da Gaberce ni fukal samo on, da so si jo njegovi frendi podajali saj za kokain ni marala plačevati pač tipična drolja ki plača v naturalijah
Mene to NE MOTI IN SE NE ZGRAZAM NAD NJO OSEBNO
ZGRAZAM PA SE DA JE PROSTITUTKA PLAČANA SPREMLJEVALKA PREDSEDNIKA VLADE (ROBERT GOLOB JE GEJ IN TINA NJEGOVA OD DAVKOPLACEVALCEV PLAČANA KRINKA, STANE NAS 5500 EUR MESEČNO)
IN ŠE BOLJ SEM ZGROŽENA DA TA MILIONKRAT PORINJENA K” SEDI ZA ISTO MIZO KOT DONALD TRUMP IN ŽRE FUTR NA ELIZEJSKIH POLJANAH.
ŽELODEC SE MI OBRAČA.
ŽE SAMO ZARADI PLAČANE DROLJE BI MORALI ZAHTEVATI V PARLAMENTU TAKOJŠNJO INTERPELACIJO GOLOBA.
KDOR LAŽE GLEDE SPOLNE USMERJENOSTI LAŽE OKOLI VSEGA
ZAL TUDI GOLOBA PODNAM. IN BRUHAM OB TEM KAR POČNE ODKAR JE BIL TUDI S POMOČJO MOJEGA GLASU IZVOLJEN.
SOVRAŽIM SDS IN DO NEDAVNEGA TUDI JANŠO.
ZELO TEŽKO PRIZNAM DA JE JANŠA KLJUB VSEMU BOLJ KREDIBILEN KOT GOLOB.
Če bi mi kdo rekel, da bo tako potem, ko sem Golobu kadil spredaj in zadaj kako imenitnega predsednika vlade bomo dobili, bi stavil vse premoženje da ne bom nikoli rekel slabega o njem.
Zdaj pa mi je dovolj. Ne podpiram ne desne ne leve jebe se mi, ampak da gre moj denar za njegovo KRINKO HOMOSEKSUALNOSTI, DA SI NE UPA PRIZNATI DA JE ŽE 20 LET Z ANDREJEM IN DA NJEGOV KURAC NI VIDEL PIČKE ODKAR JE NASTEPAL ZADNJEGA OTROKA SVOJI URADNI ŽENI (sploh ne vem a sta se že ločila ali še ne), to da plačujem kokain šampanjec škampe on stanovanje in krzno neki glupi prasčki ki drugega kot kurca fafat selfije delat in koko šmrkat ne zna, eno tako ki so jo fukal tudi zares low life tipi ki so slučajno mel na žuru belo s sabo…. Ja to mi pa dvigne pritisk.
Gnusno da nas tak priemrek “zastopa” če tujini in to celo pred Tumpom.
Sicer pa iskreno…. Tudi Melanija ima svojo, hm, zgodbo tako da sta sedeli za isto mizo dve iz enakega testa
Res nimam besed. Naši upokojenci so lačni, ogromno otrok nima osnovnih potreb zadovoljnih, eni se na morju nikoli niso bili, Slovenci pa plačujemo, kar jih ve res samo peščica, natanko 5500 EUR (osnova) plus vsi stroški.
To zajema:
– stanovanje v najemu
– oblačila za svečane priložnosti in režiserja ter make up artista
– obutev
– prehrano na svečanih dogodkih prevoze it’d
Tinina osnovna “plača” pa je 5500 EUR
Res ne vem naslednjega: kako je SDS trolom do sedaj uspelo izbrisati še skoraj vse o svojih nasprotnikih, resničnih ali umišljenih.
Nikakor pa ne znajo pobrskati po stvareh, zapisanih tukaj.
Poznam tudi razlog: le malo ljudi ve Sloveniji pozna tako politični vrh kot podzemlje. Jaz poznam obe plasti in se tisto vmes.
In imam kot državljan dovolj te greznice.
Ne potrebujemo lažnivcev, prikrivanja (povsem po nepotrebnem!!!! Smo leta 2024 in vseeno je kdo ga kam vtika in tudi uživanje kokaina danes ni tabu).
Ampak jaz ne mislim plačevati droge in udobja neki cipi, sramota za državo, enako sram me je da imamo za predsednika vlade lažnivca.
Skoraj raje imam diktaturo homofobijo in delničarstvo Janeza Janše, kot pa ta salonski kvazi levičarski nakokirani hohštapleraj.
IN ŠE BOLJ SEM ZGROŽENA DA TA MILIONKRAT PORINJENA K” SEDI ZA ISTO MIZO KOT DONALD TRUMP IN ŽRE FUTR NA ELIZEJSKIH POLJANAH.
hhaahhahahahahah, Melania pa leži v isti postelji ko Trump (no, zdaj mogoče več ne, ker stari serje v gate), sedi za isto mizo kot Trump. Isto Stormy Daniels, koliko krat je bila porinjena?
Menda ne misliš, da je Melania kot devica iz manekenskih vod prišla do njega in ga poročila iz ljubezni. LOL
pojma nimam, zakaj se zgražaš. Trumpova Melanija je sicer boljša, kaj pa Macronova babica?
Kaj pa TRUMP, ki je hodil na pedofilske orgije z Epsteinom? Si že slišal za rek, iste ptice skup letijo.
No, je pa vsekakor Janša z zdravnico boljši, jaz sem ga tudi volila, ker mene eni golobi ne bodo pretentali.
Vsi k ste volil Goloba ste pac glupi. Itak se pa na 100km vidi, da je pedercina, samo poglej hojo, njej pa tud, da je pac drolja. In ja, ta golazen se napaja na vas denar.
Itak pa bi morali vse volitve bojkotirat, da je nicna udelezba, ker ze v osnovi gre v politiko najbolj poden od ljudi. Jaz bi itak dal vse politike brez izjeme na odstrel.
General Hoover, 08.12.2024 ob 11:54
V Radomljah so jo klicali HOOVER ker je zaugala enormne količine kokaina in enako rada je vlekla kurce saj kokaina ni marala plačevati raje je ponudila usta
Moj znanec sedaj ugleden družinski ata z redno službo jo je pred kakimi 15 leti fukal v Tivoliju, poznala sta se že iz iste rojstne soseske no ze takrat sta imela nekaj v Tivoliju pa mu ga je vlekla za par lajn kokaina ki ga ji je tudi dobavljal
Pa ni Mikstone saj je dilerjev v lj milijon eni pridejo drugi grejo
Moj znanec je bil dovolj pameten da ga niso dobili in se je uredil a še vedno ne more pozabiti kako mu ga je Tina vlekla in jo je nato se od zadaj naslonjeno na drevo porival od zadaj.
Ime mu e Aleš Z se bo Tina spomnila visok črnolas iz Kosez
Če družinski poročeni oče pove kako ga je sral v mladosti in da Gaberce ni fukal samo on, da so si jo njegovi frendi podajali saj za kokain ni marala plačevati pač tipična drolja ki plača v naturalijah
Mene to NE MOTI IN SE NE ZGRAZAM NAD NJO OSEBNO
ZGRAZAM PA SE DA JE PROSTITUTKA PLAČANA SPREMLJEVALKA PREDSEDNIKA VLADE (ROBERT GOLOB JE GEJ IN TINA NJEGOVA OD DAVKOPLACEVALCEV PLAČANA KRINKA, STANE NAS 5500 EUR MESEČNO)
ŽELODEC SE MI OBRAČA.
ŽE SAMO ZARADI PLAČANE DROLJE BI MORALI ZAHTEVATI V PARLAMENTU TAKOJŠNJO INTERPELACIJO GOLOBA.
KDOR LAŽE GLEDE SPOLNE USMERJENOSTI LAŽE OKOLI VSEGA
ZAL TUDI GOLOBA PODNAM. IN BRUHAM OB TEM KAR POČNE ODKAR JE BIL TUDI S POMOČJO MOJEGA GLASU IZVOLJEN.
SOVRAŽIM SDS IN DO NEDAVNEGA TUDI JANŠO.
ZELO TEŽKO PRIZNAM DA JE JANŠA KLJUB VSEMU BOLJ KREDIBILEN KOT GOLOB.
Če bi mi kdo rekel, da bo tako potem, ko sem Golobu kadil spredaj in zadaj kako imenitnega predsednika vlade bomo dobili, bi stavil vse premoženje da ne bom nikoli rekel slabega o njem.
Zdaj pa mi je dovolj. Ne podpiram ne desne ne leve jebe se mi, ampak da gre moj denar za njegovo KRINKO HOMOSEKSUALNOSTI, DA SI NE UPA PRIZNATI DA JE ŽE 20 LET Z ANDREJEM IN DA NJEGOV KURAC NI VIDEL PIČKE ODKAR JE NASTEPAL ZADNJEGA OTROKA SVOJI URADNI ŽENI (sploh ne vem a sta se že ločila ali še ne), to da plačujem kokain šampanjec škampe on stanovanje in krzno neki glupi prasčki ki drugega kot kurca fafat selfije delat in koko šmrkat ne zna, eno tako ki so jo fukal tudi zares low life tipi ki so slučajno mel na žuru belo s sabo…. Ja to mi pa dvigne pritisk.
Gnusno da nas tak priemrek “zastopa” če tujini in to celo pred Tumpom.
Sicer pa iskreno…. Tudi Melanija ima svojo, hm, zgodbo tako da sta sedeli za isto mizo dve iz enakega testa
Res nimam besed. Naši upokojenci so lačni, ogromno otrok nima osnovnih potreb zadovoljnih, eni se na morju nikoli niso bili, Slovenci pa plačujemo, kar jih ve res samo peščica, natanko 5500 EUR (osnova) plus vsi stroški.
To zajema:
– stanovanje v najemu
– oblačila za svečane priložnosti in režiserja ter make up artista
– obutev
– prehrano na svečanih dogodkih prevoze it’d
Tinina osnovna “plača” pa je 5500 EUR
Res ne vem naslednjega: kako je SDS trolom do sedaj uspelo izbrisati še skoraj vse o svojih nasprotnikih, resničnih ali umišljenih.
Nikakor pa ne znajo pobrskati po stvareh, zapisanih tukaj.
Poznam tudi razlog: le malo ljudi ve Sloveniji pozna tako politični vrh kot podzemlje. Jaz poznam obe plasti in se tisto vmes.
In imam kot državljan dovolj te greznice.
Ne potrebujemo lažnivcev, prikrivanja (povsem po nepotrebnem!!!! Smo leta 2024 in vseeno je kdo ga kam vtika in tudi uživanje kokaina danes ni tabu).
Ampak jaz ne mislim plačevati droge in udobja neki cipi, sramota za državo, enako sram me je da imamo za predsednika vlade lažnivca.
Skoraj raje imam diktaturo homofobijo in delničarstvo Janeza Janše, kot pa ta salonski kvazi levičarski nakokirani hohštapleraj.
Tole kar si napisalo, so zgodbice brez neke osnove. Si pripravljeno to ponoviti pred sodiščem skupaj s pričami, ki bodo dokazovale tvoje besede? Jaz bi na tvojem mestu začela šparati za stroške postopka in odškodnino.
Drhal, 08.12.2024 ob 12:17
Vsi k ste volil Goloba ste pac glupi. Itak se pa na 100km vidi, da je pedercina, samo poglej hojo, njej pa tud, da je pac drolja. In ja, ta golazen se napaja na vas denar.
Itak pa bi morali vse volitve bojkotirat, da je nicna udelezba, ker ze v osnovi gre v politiko najbolj poden od ljudi. Jaz bi itak dal vse politike brez izjeme na odstrel.
Sds bi prav prišlo, če bi bila volilna udeležba nizka, saj bi to pomenilo zmago vašega vodje. Ljudje niso več tako neumni.
Kaj pa vem. Samo razmišljam, je ne zagovarjam. Ne bi bila na njenem mestu, nisem iz takega testa. Po svoje razumem ženske, ki gredo po tej poti. Imela bo nekaj od življenja, spomine na doživetja. Živi lagodno oziroma luksuzno. Bila je udeleženka na pomembnih dogodkih, srečuje vplivneže svetovnega formata, večerja v Elizejskih poljanah. Marsikatera njena vrstnica obrača vsak evro, se seli iz enega v drugo najemniško stanovanje ali odplačuje visoke kredite, pod pritidki gara v službi, doma ji najeda tečen mož, luksuz ji je 14 dni morja v hrvaškem kempu. Brez upanja, da bo kdaj kaj bistveno bolje. Saj morda so v sebi srečnejše in mirnejše kot kakšne eskortice, a vendar po svoje te slednje razumem.
Volivci JJ so dokazano najbolj glupi, nimaš kej
to bi ti prišlo prav, 08.12.2024 ob 12:25
Sds bi prav prišlo, če bi bila volilna udeležba nizka, saj bi to pomenilo zmago vašega vodje. Ljudje niso več tako neumni.
Kdo je moj vodja? Ze dolgo ne zivim vec v Sloveniji, hodim pa na dopust. Na volitve pa itak nisem hodil nikoli, ker ne mislem podpirat te golazni politicne parazitske.
Ena stara2, 08.12.2024 ob 12:52
Kaj pa vem. Samo razmišljam, je ne zagovarjam. Ne bi bila na njenem mestu, nisem iz takega testa. Po svoje razumem ženske, ki gredo po tej poti. Imela bo nekaj od življenja, spomine na doživetja. Živi lagodno oziroma luksuzno. Bila je udeleženka na pomembnih dogodkih, srečuje vplivneže svetovnega formata, večerja v Elizejskih poljanah. Marsikatera njena vrstnica obrača vsak evro, se seli iz enega v drugo najemniško stanovanje ali odplačuje visoke kredite, pod pritidki gara v službi, doma ji najeda tečen mož, luksuz ji je 14 dni morja v hrvaškem kempu. Brez upanja, da bo kdaj kaj bistveno bolje. Saj morda so v sebi srečnejše in mirnejše kot kakšne eskortice, a vendar po svoje te slednje razumem.
Hahaha imela bo spomine ja….na to, da jo je f….1000 ali več tipov, pa bogve kaj vse delajo za zaprtimi vrati, raje ne vem, ker mi gresta oba G.in T. na bruhanje. Tud gledat ju ne morem več.
Verjamem pa da je 90% resnice v tem kar je napisal avtor.
Sicer Melanijo in Tino primerjati je hecno ker vseeno je Melanija gospa, Tina je primitivna drolja. Nikoli ne bo ona gospa, njen nivo je nizek, primitiven. Mi je pa zanimivo, da če bi bil Golob res gej, zakaj to ne pride ven? Toliko sovražnikov ima , zakaj to nekdo ne razišče? Tisti ki pravi da uživa v razkošju, jaz ne bi eno uro živela tako kot Tina. Imam svoje premoženje, ki ni majhno, svoj prihodek, imam v redu moža, na morje ne gremo v kamp ampak v svojo hišo. Imam otroke.
Meni Je pa v celi zgodbi NAJHUJE to, da je te reči počel “ZGLEDEN DRUZINSKI ATA”. Naj počno ljudje, kar jih je volja, ampak ZA OČETE IN MATERE PA TAKŠNI NISO PRIMERNI MATERIAL. Tina vsaj nima otrok, ta tvoj frend jih pa ima. In TO je najbolj žalostno v vsej tej zgodbi. Ubogi otroci, kakšne starše imajo. Ni čudno, da gre svet v maloro.
Evo jo, gospa svetnica Melania
https://www.lamescolanza.com/2016/08/04/melania-trump-like-youve-never-seen-her-before/
Gabrca je pokazala melone javno? Mislim, da ne.
Anonimno762, 08.12.2024 ob 13:49
Meni Je pa v celi zgodbi NAJHUJE to, da je te reči počel “ZGLEDEN DRUZINSKI ATA”. Naj počno ljudje, kar jih je volja, ampak ZA OČETE IN MATERE PA TAKŠNI NISO PRIMERNI MATERIAL. Tina vsaj nima otrok, ta tvoj frend jih pa ima. In TO je najbolj žalostno v vsej tej zgodbi. Ubogi otroci, kakšne starše imajo. Ni čudno, da gre svet v maloro.
Zgleden družinski oče kot je JJ, ki matere svojih otrok niti ni poročil, potem pa jih je pustil in šel k zdravnici.
Tak je zgleden družinski oče?
volivi JJ, 08.12.2024 ob 12:53
Volivci JJ so dokazano najbolj glupi, nimaš kej
Mešate formalno izobrazbo in inteligenco, ni to isto, namen šolskega procesa ni pridobivanje znanja, ampak indoktrinacija v prevladujočo ideologijo, šole ustvarjajo pohlevne, ponižne davkoplačevalce, ki ne dvomijo v uradne narative.
Volilci SDS se ponašajo pa s kritičnim razmišljanjem in kmečko pametjo, ne da se jih tako zlahka nafopat, z Golobom npr., ali pa komerkoli, ki je obogatel na državnih jaslih in iz Šelenburga in Rolsrojsa tuli, da je levičar.
Edini pravi levičar pri nas je Janez Janša, zato je tudi hotel v partijo, ampak je potem spoznal, da je partija farsa, da se ne bori za delavce, ampak za privilegirane elite, prejemnike javnih sredstev. Zato tisti, ki imamo srce na levi, volimo desno.
Forum je zaprt za komentiranje.