Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Valens kolagen – izkušnje?

Valens kolagen – izkušnje?

Ima kdo izkušnje z Valens kolagenom? Fizioterapevt pravi, da bi bilo dobro, če začnem s kolagenom, ampak je toliko ene ponudbe na spletu, da nimam pojma katerega izbrati.

Po priporočilu osebnega trenerja sem ga jemala kakšnih pol leta, ampak se mi ni zdelo, da je karkoli naredil. Sem potem preklopila na Swiss Gams in mi veliko bolj odgovarja.

Pri kolagenu je zelo pomembno za kaj ga boš jemal — Valens dela kolagen za kožo, nohte in lase, tako da ti ne bo nič pomagal pri bolečinah v sklepu. Če iščeš kolagen za sklepe, je bolje izbrati takšnega, ki vsebuje hidroliziran kolagen tipa II, na primer od Swiss Gamsa. Takšni izdelki so bolj usmerjeni v podporo sklepom in hrustancu.

Hvala, nisem vedela, da obstajajo različne vrste … Potem pa ni čudno, da je toliko ponudbe na spletu. Se Swissa dobi na recept ali v kakšni štarcuni?

Odgovor na objavo uporabnika
anastazija953, 29.11.2024 ob 17:38

Hvala, nisem vedela, da obstajajo različne vrste … Potem pa ni čudno, da je toliko ponudbe na spletu. Se Swissa dobi na recept ali v kakšni štarcuni?

Če prav vem, se nobenih prehranskih dopolnil ne dobi na recept. Jaz ga naročam kar prek njihove spletne strani — sem prijavljen na 6-mesečni program, da mi kar oni pošiljajo pakete.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close