Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sedežna garnitura za spanje vsako noč

Sedežna garnitura za spanje vsako noč

Sprašujem tiste, ki imate izkušnje: katera je dobra sedežna garnitura, primerna tudi za spanje vsako noč, torej mora biti udobna in hkrati ne neka pena, ki se hitro pogrezne – morda da ima vzmeti. Koliko stane? Bi pa kupila tako s počivalnikom (daljšim delom), ki ima spodaj predal, ter s sedežnim delom, ki se raztegne v ležišče.

Kupila Luna MTom, po enem letu kupila posteljo

Sm ga kupu tak na L velik kavč na vzmeti. Se ne odpre on nima predalov gor. Se spi kot na pojstli. Kupu v celovcu v xxl Lutz so pripeljali v Lesnino….

Kupili v Lesnini

Imam stanovanje mikro dimenzij, zato sem iskala primeren kavč, ki bi hkrati služil kot ležišče. Vzela kavč od Žakelj model Life LE + nadvložek Meblo. Uporabljam že skoraj 5 let. ? Je pa tudi res, da sem sama bolj mikro dimenzij, tako da ne vem, kako se obnese pri večjih obremenitvah.

Midva sva pred 11 leti kupila kavč M tom. Odlično se obnese. Spiva vsako noč na njem. Sva želela nekaj tršega ravno zaradi tega, pa tudi težav s hrbtenico. 10 let sploh ni spremenil oblike. Edina malo slabša stvar je, da je za sedenje malo globji, če pa se doda kakšna dodatna blazina tudi to odlično služi. Res pa ni v L. Ima pa predal. Nama ni žal niti centa.

Kupila v lesnini, super za spanje, oba kraka dovolj dolga

Kaj pa dvižna postelja,podnevi kavč, za spanje potegneš iz stene in imaš normalno posteljo.

Simpo Vranje, klik-klak ležišča ali kauči.

Vrhunski materiali in vse vzmeteno. Neka firma na Letališki ima razstavljene njihove modele.

. https://simpo.rs/proizvod/namestaj/dnevna-soba/klik-klak-lezajevi/mojca/

Sedežna garnitura SPLASH

Nima pa predala

Harwey norman sedežna z raztegljivo normalno posteljo Cuba Rossa italijanski proizvajalec. Ne tisto ki jo sestavljas po kockah, kar pa je seveda tudi bolj poceni.

Hvala vsem.

Še kdo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close