Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boštjančič financ minister vodi državo po poti Adrie Airways.

Boštjančič financ minister vodi državo po poti Adrie Airways.

Boštjančič financ minister vodi državo po poti Adrie Airways- v bankrot, za zahvalo bo dobil službo, na primer v Evropski banki za razvoj.

Saj ga je Golob zato nastavil, da raztala čim več denarja v čim krajšem času.

Nam grski scenarij s tako javno porabo ne uide. Kar pripravite se, da bo treba enkrat mocno zategnit pas. Ampak seveda ta bolnik Bostjancic vec takrat ne bo minister, ki bi moral odgovarjat za katastrofalno stanje v proracunu.

Najprej zaprli proizvodnje, sedaj se zapirajo trgovine. Itak so trgovine v tuji lasti, tako da lahko tujci naredijo prav tako, kot želijo. Kmetom ne dovolijo kmetovat, natura2000, pa to. Naj se propade vse. To bo še veselo.

P.s.: plače naj si še malo zvišajo.

Boštjančič sledi navodila tujih posodo jemalcev denarja in nas  v primeru krize potisk v Grški scenarij. Takrat bo prilika da ukinemo RTV tako kot so jo Grki.

Same koprive.

Slovenske politike briga za Slovenijo in za Slovence, kar jih briga je edino lastna korist, ampak to lahko delajo, ker je večina volilcev totalno bebavih in na vsakih volitvah padejo na leve in desne ter na nove obraze,…. Veliko firm je že v rokah tujcev, tujci veselo kupujejo stanovanja, hiše, parcele,….Slovenec je itak najhujši sovražnik Slovencu, tako da  se Sloveniji ne obeta nič dobrega.

Meni je vseeno, kdo je minister. Sposobni bomo vedno dobro živeli, bedaki boste pa vedno druge krivili za svojo klošarijo.

Se še spomnimo grobarja slovenskih podjetji.

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 22.11.2024 ob 16:50

Se še spomnimo grobarja slovenskih podjetji.

Jih je bilo več. Dobra tema, mimogrede.

Kako se hvali da bo zapravil največ do sedaj, od tega se bo 20% sposodil pri mednarodnih bankirskih pijavkah. Živelo zadolževanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Ptica973, 22.11.2024 ob 11:47

Meni je vseeno, kdo je minister. Sposobni bomo vedno dobro živeli, bedaki boste pa vedno druge krivili za svojo klošarijo.

Vseeno ni treba, da gre državi slabo. Pa ljudem z najnižjimi dohodki. Ne morejo biti vsi sposobni in premožni.

Prav si povedal,Slovenec je najhujši sovražnik sebi. Kot pravijo če crkne krava naj crkne se sosedu. Ni se za bati za nakup stanovanja ali hiš, tujci vejo da je vse predrago v Sloveniji in bojo čedalje manj vlagal v Slovenijo. Primer sorodnika mojega vse nebom povedal, ampak on svoje vile,ne more prodati na Bledu. Tako da večina laže in zavaja. Pa poznam od majhnih nog od komisarja Potočnik iz Krope doma v Kropi nisem bil že 40 let. Tako da men je vseeno za ljudi, mojo sestro so vrgli na cesto 9 mesecev nosečnosti. Noben sorodnik ni pomagal niti desna roka Mira Cerarja moj sorodnik in tako naprej na cesti je bila pri 9 mesich nosečnosti. Tako da briga me za Slovenijo,naj čimprej propade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close