Boštjančič financ minister vodi državo po poti Adrie Airways.
Slovenske politike briga za Slovenijo in za Slovence, kar jih briga je edino lastna korist, ampak to lahko delajo, ker je večina volilcev totalno bebavih in na vsakih volitvah padejo na leve in desne ter na nove obraze,…. Veliko firm je že v rokah tujcev, tujci veselo kupujejo stanovanja, hiše, parcele,….Slovenec je itak najhujši sovražnik Slovencu, tako da se Sloveniji ne obeta nič dobrega.
Prav si povedal,Slovenec je najhujši sovražnik sebi. Kot pravijo če crkne krava naj crkne se sosedu. Ni se za bati za nakup stanovanja ali hiš, tujci vejo da je vse predrago v Sloveniji in bojo čedalje manj vlagal v Slovenijo. Primer sorodnika mojega vse nebom povedal, ampak on svoje vile,ne more prodati na Bledu. Tako da večina laže in zavaja. Pa poznam od majhnih nog od komisarja Potočnik iz Krope doma v Kropi nisem bil že 40 let. Tako da men je vseeno za ljudi, mojo sestro so vrgli na cesto 9 mesecev nosečnosti. Noben sorodnik ni pomagal niti desna roka Mira Cerarja moj sorodnik in tako naprej na cesti je bila pri 9 mesich nosečnosti. Tako da briga me za Slovenijo,naj čimprej propade.
Forum je zaprt za komentiranje.