Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nlb ali DH?

nlb ali DH?

Imam vprašanje. Verjetno bom kljub vsemu zamenjala banko. SKB so ukinili, oz. je vse prešlo na OTP banko. V našem kraju (manjše mesto) sedaj ni drugega kot NLB, Intesa S. in Delavska hranilnica. Za Inteso se ne bi odločila, tudi za NLB težko ker sem dolgo nazaj odšla od njih, a vidim, da so se bistveno “izboljšali”. Poslovalnica DH pa je poleg moje službe, poleg tega je z ukinitvijo SKB v našem kraju pridobila ogromno novih komintentov. Danes sem imela en zaplet s kartico (zloraba) in sem v paniki (potem ko sem dobila sms o obremenitvi) želela priklicati OTP (mojo) banko. Ha, malo morgen! V eni uri mi ni uspelo, vežejo te non stop naprej, pritisni na številčnici to, pa spet to, živega sogovornika pa ne dobiš! Na koncu sem poslala mail. No v tistem času sem tudi v mobilni banki ugotovila, da lahko kartico blokiram in odblokiram kadar hočem… Po poslanem mailu, so me po kakih dveh urah celo iz OTP banke klicali. Vseeno me jezi. Prej sem na SKB za informacije poklicala kadar sem kaj rabila in hitro prišla do rešitve. Sedaj pa moraš prek mobilne banke opraviti vse sam, če pa že nekaj rabiš, ne dokličeš nikogar (OTP). Torej – DH ali NLB, kaj mi svetujete?

Vsekakor NLB, imajo več storitev in tudi 24/7 pomoč po telefonu.

Odgovor na objavo uporabnika
Bettsy, 14.10.2024 ob 16:50

Vsekakor NLB, imajo več storitev in tudi 24/7 pomoč po telefonu.

A ta pomoc 24/7 je brezplacna ? Ali majo to komitenti vracunano ?

NLB nikoli.  DH zame vredu

Prekomüre, 14.10.2024 ob 19:42

A ta pomoc 24/7 je brezplacna ? Ali majo to komitenti vracunano ?

NLB nikoli.  DH zame vredu

Seveda je brezplačna, tudi preko videa.

Sem zadovoljna  pri NLB, tudi ločen poslovni račun imam pri njih.

V NLB so zapravili ugled pri meni. Pred menjavo banke so tudi stroški storitev pomembni zato stopi v banko in proci njihov cenik storitev. V SKB me je slučajno srečala ‘ta glavna’ v tistem času in me odurno napodila iz banke. Podatke lahko najdeš tudi na spletu in natisneš, vendar med sklepanjem pogodbe z novo banko priloži ta izpisek in zahtevaj potrditev z datumom ali pa naj ti dajo tiskano prilogo pogodbe. Lahko se zgovarjaš, da ne poznaš predpisa, ki bi veleval, da moraš imeti računalnik/telefon za brskanje po spletu, ampak potem boš težko dobila dostop do spletne banke.

Primorska hranilnica. Dalec najcenejsa in popolnoma dovolj za osebne potrebe ter doo.

nlb je komunajzerska banka in se tako tudi obnaša do strank, karkoli naredijo, ne morejo propast, saj jih krije država, na nlb zajebavajo že pri osnovnih stvareh, kot so nakazila, varčevanje, kupovanje valut, bog ne daj da imaš poslovni račun, ko sem imel račun tam sem tudi vedno čakal v vrsti precej časa, ker dela vedno ena uslužbenka in zajebava vsako stranko posebej

Anonimno 2315, 14.10.2024 ob 22:20

nlb je komunajzerska banka in se tako tudi obnaša do strank, karkoli naredijo, ne morejo propast, saj jih krije država, na nlb zajebavajo že pri osnovnih stvareh, kot so nakazila, varčevanje, kupovanje valut, bog ne daj da imaš poslovni račun, ko sem imel račun tam sem tudi vedno čakal v vrsti precej časa, ker dela vedno ena uslužbenka in zajebava vsako stranko posebej

Kdaj pa si ti nazadnje bil v NLB poslovalnici? Ker zdaj je vsekakor drugače, kot opisuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close