Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grem med stevardese, je€ite se

Grem med stevardese, je€ite se

Odločila sem se, zase da naredim ta korak. V Ljubljani bo predstavitev in izbor, sigurna sem da se uvrstim, postanem stevardesa.

Neobdavčeno,potovanja, mogoče spoznam kakšnega kirurga ali odvetnika da me posvoji.

Dovolj je pa dovolj, ne bom več stregla tukaj vaših “kavo z mlekom” in “deci deci”. Navadni klošarji ste! Zaslužim si zlato, srebro, lepe stvari, Birkin, Gucci, kostim, razvajanje. Tam bom to dobila!

Adijooooo???

Super. Sem zelo vesela zate in ti zelo privoscim.

Se bos pa morala zelo potruditi, ker njihovi standardi so ohoho. Pridejo pa kandidati se iz drugij drzav, ne samo Slovenije. Konkurenca bo, kar pripravi se.

Oh ja. Emirates Airlines.

Prijateljica je delala zanje 4 leta.

Imeti moraš dober želodec, prilagodljiv bioritem, narisan nasmeh (ko si v bistvu misliš “jebite se”), biti moraš disciplinirana in delovna.

EA niso meeting point za revne stevke, ki iščejo bogate kirurge. Prej ko se tega zavedaš, bolje bo.

To so razgovori konc oktobra v Intercontinentalu v Ljubljani, ne?

Upam, da si se pozanimala, kako se moraš pripraviti na pogovor ter kako se moraš obnašati v času pouka/uvajanja.

Javi nam v kateri PB bos potovala na metli ?

Si simpatična, izgledaš zdtava in polna energije? Nasmejana, vedra, sproščena?
Do you speak english?

Sprichst du Deutsch?

Parla italiano?

Panjemaješ ruski?

Parlevou france?

Stevardese so postale slabo plačane kelnarce na letalu. Če se ne ukvarjajo z prostitucijo ali tihotapljenjem droge, so njihovi dohodki mizerija.

Odgovor na objavo uporabnika
Emiratka, 21.09.2024 ob 16:39

Odločila sem se, zase da naredim ta korak. V Ljubljani bo predstavitev in izbor, sigurna sem da se uvrstim, postanem stevardesa.

Neobdavčeno,potovanja, mogoče spoznam kakšnega kirurga ali odvetnika da me posvoji.

Dovolj je pa dovolj, ne bom več stregla tukaj vaših “kavo z mlekom” in “deci deci”. Navadni klošarji ste! Zaslužim si zlato, srebro, lepe stvari, Birkin, Gucci, kostim, razvajanje. Tam bom to dobila!

Adijooooo???

samo na bombniku 😉

Hehe potovanja ja, videla boš letališče, uber voznika in pa hotel zjutraj pa v obratnem vrstnem redu haha

Ko boš morala skakat s padalom, te bodo minile Gucci torbice đizs. Morala boš na preizkus turbulence, prvi je psihofizični test, kar pa redki naredijo. Lepota je zadnja veš. Bolje ti je da za kurca potegneš prvega emirata pri nas na tleh in mu tam razložiš za koliko evričev mu boš fukala in vlekla tiča. Možna je tudi ugrabitev v Arabijo. In te nihče več ne bo videl. Te še vlečejo majčke ?

Še vedno boš navadna kelnarca, le se desetkrat bolj ustrežljiva in prijazna… Vsakič na drugem letu, z drugimi sodelavci in drugimi potniki. Posledica je huda osamljenost  in depresija. Pa če nisi ravno pametna, vitka in lepa te itak ne vzamejo.

Ko gledam na poletih ni več lepih stevardes, izgleda da poberejo ves klump, ki se prijavi.

Skokec v morje z letečega letala. Tudi to je del šolanja.

Plače so pa slabe, da veš.

No za guči pač zaslužila ne boš. Kupil ti je pa tudi nihče ne bo, ker boš v economy delala po europi in janezom in franckam nosila podaljške za pasove 😀

Lahko te jaz posvojim, skrbim zate. Te zanima, da se spoznava?

Emirates Airlines zahtevajo lepe ženske, ampak je tudi plačilo spodobno.

Tole, kar se pa zadnje desetletje preganja po letalih Lufthanse, Easy jeta, Ryanaira, Turkish, Air France, Montenegro   in podobno, pa je za posrat.  Ne samo, da niso privlačne, nekatere so dejansko grde.

Najbrž pa je vse odvisno od plačila….  Plače so iz leta v leto nižje.

Anonimno 9041, 22.09.2024 ob 18:59

Lahko te jaz posvojim, skrbim zate. Te zanima, da se spoznava?

Čak da izveš kolk birkinka stane in kaj vse moraš prej kupiti in narediti da ti jo sploh ponudijo 😀

Emiratka: Lahko te jaz posvojim, skrbim lepo zate, te razvajam. Te zanima, da se spoznava in kaj zmeniva?

ja pa pejt, 22.09.2024 ob 19:01

Emirates Airlines zahtevajo lepe ženske, ampak je tudi plačilo spodobno.

Tole, kar se pa zadnje desetletje preganja po letalih Lufthanse, Easy jeta, Ryanaira, Turkish, Air France, Montenegro   in podobno, pa je za posrat.  Ne samo, da niso privlačne, nekatere so dejansko grde.

Najbrž pa je vse odvisno od plačila….  Plače so iz leta v leto nižje.

Ej ti bebo….stevardese niso tam za gledat. Letalo ni modna pista. So pa vedno urejene in fit. Letim večkrat mesečno in se upam stavit da izgledajo boljše kot ti. Če ne drugega dišijo zagotovo boljše kot ti, ki se verjetno v trenirki poležan navališ v tist sedež in pričakuješ modno pisto medtem k svoje smrdljive superge vržeš iz tac in zasmradiš vse okol sebe.

Anonimno22, 22.09.2024 ob 16:52

Ko gledam na poletih ni več lepih stevardes, izgleda da poberejo ves klump, ki se prijavi.

Izgleda, da še nisi letel/a z Emirati. Ker tam stevardese morajo biti lepe in urejene drugače jih ne zaposlijo. Tudi tehtati se morajo tedensko. Lufthansa in Austrian Airlines imajo kar vredu stevarde in stevardese. Ryanair, Laudamotion, Wizzaier in co. Za jih bo pa kar držalo to kar si napisal/a. Dejstvo je, da več kot plačaš let, toliko lepše in nasmejane bodo stevardese.

Lucijo Vrankar kontaktiraj in ti bo povedala kako jo je minilo in je obupala

Ravno tako boš stregla,nosila pijačo in hrano prodajala svega in svašta,če bo kdo bruhov pospravljala v glavnem deklica za vse.Upam da plače niso minimalc,pa še tuj jezik obvladati tekoče.

Provokacija pa vseeno. Dejansko lahko najdeš bogataša, moja kolegica stevardesa AE ga je. Želim ti lepo in razburljivo življenje.

Ja bravo. Čestitam. Polno moških na voljo. Razni Arabci in podobno. Samo, takih z res ohoho Keša in kirurgov je malo. Z lahkoto, pa dobiš, če malo znižaš standarde. Pa ne bit pasivna, sistematično tala svojo tel okoli. Kak biolog, bo bilo tudi o. K.? Sem vesela za tebe.

Terapija popustila???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close