Kvalitetna ženska ne potrebuje plastike
Sem mnenja, da se lepotnih operacij, botoxa in raznih umetnih pripomočkov (trepke, barvne leče, umetne nohte, lasne podaljške) poslužujejo ženske, ki nimajo za ponuditi ničesar, razen predelanega in umetnega videza.
Vsekakor moški padajo na tak ‘bleščeč’ in izstopajoč videz.
Instant look.
Res je tudi, da je moške s tem ‘popolnim’ videzom lahko zapeljati, ampak brez drugih kvalitet je težko moškega tudi obdržati.
Epilog?
Več ima ženska naravne lepote in kvalitet, manj potrebuje plastike in ostalega sra*ja na sebi.
brez globine, 06.08.2024 ob 09:28
Sem mnenja, da se lepotnih operacij, botoxa in raznih umetnih pripomočkov (trepke, barvne leče, umetne nohte, lasne podaljške) poslužujejo ženske, ki nimajo za ponuditi ničesar, razen predelanega in umetnega videza.
Vsekakor moški padajo na tak ‘bleščeč’ in izstopajoč videz.
Instant look.
Res je tudi, da je moške s tem ‘popolnim’ videzom lahko zapeljati, ampak brez drugih kvalitet je težko moškega tudi obdržati.
Epilog?
Več ima ženska naravne lepote in kvalitet, manj potrebuje plastike in ostalega sra*ja na sebi.
Uf, si pa toplo vodo odkril! Bravo!
Naravnih lepotic je zelo malo. Vsaka je lepša, ko je lepo in diskretno naličena, ko ima urejene obrvi in poudarjene trepalnice. Umetne trepke, nohti, lasje se mi zdijo pretirani. Plastične operacije, očesne operacije, popravljeno zobovje…to je stvar osebne odločitve. Če si lahko privoščiš, zakaj ne.
Ne morem si zamisliti, da bi se poljubljala s tipom, pri katerem ne bi vedela, kaj so mu napumpali v ustnice, da bi ga prijela za ritko, ko ne bi vedela, kakšno žvarovno bi šlatala, ko bi mi zjutraj pomežiknil z rjavimi in ne modrimi očmi, ki bi zjutraj pozabil kos lasulje na mizi….bruuuhh!!!!!
In vse to mečkajo nekateri desci in nekateri to celo zagovarjajo in občudujejo:):):):)
Hahahaha, gnusobe!
Truckbaby, 06.08.2024 ob 10:33
Ne morem si zamisliti, da bi se poljubljala s tipom, pri katerem ne bi vedela, kaj so mu napumpali v ustnice, da bi ga prijela za ritko, ko ne bi vedela, kakšno žvarovno bi šlatala, ko bi mi zjutraj pomežiknil z rjavimi in ne modrimi očmi, ki bi zjutraj pozabil kos lasulje na mizi….bruuuhh!!!!!
In vse to mečkajo nekateri desci in nekateri to celo zagovarjajo in občudujejo:):):):)
Hahahaha, gnusobe!
pač nekvaliteten moški. jo prime za rit, pa se jo silikonski ritni vložek okoli obrne.
Zanimiv sklep. Nekaj je na njem, vseeno pa ni tako črno-belo v realnosti.
Tudi dekleta, ki imajo kaj več za ponuditi kot le videz lahko posegajo po lepotnih popravkih, lepotni kozmetiki, nohti itd. Verjetno je takih danes več kot kadarkoli v zgodovini. Razlogi za to so verjetno jasni in vidni večini med nami.
Na drugi strani pa dekleta, ki dajo nerazumno velik poudarek na zunanjost, iskanje pozornosti, pretirane lepotne popravke pri meni vklopijo opozorilno lučko. Podobno delujejo moški, ki pretirano signalizirajo zunanjost, drag, športen avto, znamke, oblačila, ufuravanja takšna in drugačna…
Takšni ljudje obeh spolov imajo morda še kaj drugega za ponuditi, vendar iz nekega razloga ne. Kakorkoli, to je njihovo življenje, njihova pot in naj živijo tako če to želijo.
Takle mamo, 19.08.2024 ob 15:42
Poglej Jana Plestenjaka pa njegovo najnovejšo plastično Barbie. Isti bumbar je kot večina tipov…
zakaj pa bi bil plestenjak kaj posebnega od večine bumbarjev? pa a je on kakorkoli bolj privlačen? eh dej no. pa če poslušaš kak intervju, ti je takoj jasno, da glih brihten res ni, no.
Forum je zaprt za komentiranje.