Obupan nad ženskami-a ste res vse iste?
Leta v zvezi, izdan, sedaj se po dolgem času odločim za dopisovanja/zmenke, tudi tukaj na forumu sem dal kontakt, in sem razočaran. Sem uspešen, urejen športen tip in se dopisujem z eno in dobim na nos, kaj je z mano narobe, da sem sam pri 35, potem grem z eno na kavo in isto vprašanje, povem svojo zgodbo in dobim ignor. A res ni nobene normalne?? Vsaj za dopisovanje brez nekih nevmesnih vprašanj. Tudi nam “normalnim” se lahko zalomi v življenju. Žalostno
Jani503, 03.08.2024 ob 22:26
Leta v zvezi, izdan, sedaj se po dolgem času odločim za dopisovanja/zmenke, tudi tukaj na forumu sem dal kontakt, in sem razočaran. Sem uspešen, urejen športen tip in se dopisujem z eno in dobim na nos, kaj je z mano narobe, da sem sam pri 35, potem grem z eno na kavo in isto vprašanje, povem svojo zgodbo in dobim ignor. A res ni nobene normalne?? Vsaj za dopisovanje brez nekih nevmesnih vprašanj. Tudi nam “normalnim” se lahko zalomi v življenju. Žalostno
Sem uspesen, urejen, sporten tip…, najbrz se vedno naiven? ?
Za drugic si pripravi ene pet vprasanj iz razlicnih zornih kotov. Odgovori morajo biti identicni, ce je oseba resna in ji je kaj do tebe, kot cloveka.
Ce temu ni tako, nekaj ne stima. Janiii, nisi ti kriv. ? Tisto pijacko bos pa ze placal, a ne? ?
Anonimno 6064, 03.08.2024 ob 22:41
Sem uspesen, urejen, sporten tip…, najbrz se vedno naiven? ?
Za drugic si pripravi ene pet vprasanj iz razlicnih zornih kotov. Odgovori morajo biti identicni, ce je oseba resna in ji je kaj do tebe, kot cloveka.
Ce temu ni tako, nekaj ne stima. Janiii, nisi ti kriv. ? Tisto pijacko bos pa ze placal, a ne? ?
Naivnost je izrabljena olajševalna okoliščina in protiutež za poštenost in iskrenost takega..
Nismo vse iste. Sem ti pisala na meil. saj je mail jani1989horvat@gmail.com ?
Neobvezna, 04.08.2024 ob 00:08
Nismo vse iste. Sem ti pisala na meil. saj je mail jani1989horvat@gmail.com ?
Je Tako. Aja sem objavil mail v drugi temi. Ti pišem
Mogoče je bil problem v tem, kako oz. na kakšen način si opisal, kaj se ti je zgodilo. Če se je ženskam zdelo, da prejšnje zveze še nisi prebolel, je normalno, da s teboj trenutno še nič nočejo. Nobena resna ženska se ne želi spuščati v zvezo z nekom, ki prejšnje zveze še ni prebolel in predelal ali ki jih bo primerjal s svojo bivšo partnerko. Ravno tako o moškem veliko pove to, kako govori o svoji bivši. Koliko časa je minilo od razhoda s prejšnjo?
V razmislek, 04.08.2024 ob 00:39
Mogoče je bil problem v tem, kako oz. na kakšen način si opisal, kaj se ti je zgodilo. Če se je ženskam zdelo, da prejšnje zveze še nisi prebolel, je normalno, da s teboj trenutno še nič nočejo. Nobena resna ženska se ne želi spuščati v zvezo z nekom, ki prejšnje zveze še ni prebolel in predelal ali ki jih bo primerjal s svojo bivšo partnerko. Ravno tako o moškem veliko pove to, kako govori o svoji bivši. Koliko časa je minilo od razhoda s prejšnjo?
Dve Leti. Nisem prevec omenjal, samo povedal sem življenjsko zgodbo.
Pol si podoben kot moj kolega. Tip skoraj diplomira, predno ga namoči, ampak mu itak ne rata. Bluzi in bluzi a ko bi vedel, da vse ženske to odbija… Pusti življenjske zgodbe, negativno energijo in zri v prihodnost… Ps. Sam imam takšno guzvo , da je tedn prekratek, tudi ure v tednu mi niso naklonjene…
pozorni beri ženske tukaj na tem forumu, pa boš našel skriti zaklad..
Je pa tako… Možakar, ki je psihofizično zdrav se ne bo nikoli vprašal, kaj je z njim narobe ampak je preprosto vsako jutro v nizkem startu, pripravljen, da mu nekje na poti uleti…. ženska, če ne dons, pa jutri, jebi ga.. Saj so ja olimpijske igre..
Zgoraj si dobil najslabši možen nasvet: “Pozorno poslušaj ženske …” Raje opazuj, kaj počnejo, ne, kaj govorijo! Ženska eno govori, drugo misli in tretje počne.
Zabredel si ravno zaradi tega, ker si preveč poslušal in verjel njihovim flancam, kako najbolj od vsega pogrešajo prijazne, iskrene, poštene, zanesljive in nasploh angelske tipe. Potem pa vidiš, s kakšnimi so v resnici v vezah …
No brihten pa ravno nisi ne. Ena veza, dva zmenka….in sedaj sprašuješ če je vsa ženska populacija ista kot te tri ženske?
Od kje ta nestrpnost? Dva zmenka si imel in sedaj čisto obupan ker “nisi prave še našel”. Po dveh zmenkih! Instant generacija. Zmenki so za spoznavanje ljudi. Ne vem kaj imaš tako visoka pričakovanja. Na zmenke se gre da se spoznaš. Jasno večina ljudi ki jih boš spoznal ne bodo zate. Ne vem zakaj imate ljudje v glavi da če greste na zmenek boste kar v vezo šli naslednji dan. Če nisi resno čisto brez standardov in ti je čisto vseeno s kom….boš pač moral malo več ljudi spoznat preden najdeš koga s katerim se ujameš in bi gradil naprej. Imej malo bolj realna pričakovanja do življenja. Pa ne bodi tako obupan da po dveh zmenkih cmeriš kakšne so ženske. Jako privlačno btw.
Tvoj opis bi jaz oznacila kot ‘obupan’.
Prevec poudarjas ‘izdan’. Sori, stari, nisi ne prvi, ne zadnji, preboli in pejt naprej!
Urejen, sportnik, blabla, samohvala.
Normalen? Ok, verjamem, da si sebi normalen, ker tak pac si, ampak, si res normalen?
Po moje se vedno nosis v sebi prevec gneva, razocaranja in bolecine, takih zenske nocejo, zakaj bi se ubadale s tabo?
BTDT nepr., 04.08.2024 ob 00:36
Napačen odziv na vprašanje… Ko te vpraša zakaj si sam pri 35-tih poveš, da imaš rad svobodo, da potuješ, smučaš , jadraš in se pri teh dejavnostih rad tudi družiš. Bivše ne omenjaš, ne jadikuješ nad ločivijo in izdajo, ker tega nobena ne bo psslušala… 😉
Pa bi, zakaj ne. Zakaj pa naj ne bi povdal tako kot je. Po eni strani hočemo odkrite, resnicoljubne partnerje, po drugi naj nam pa nakladajo. Naj se še malo ozre naokoli.
Popay, 04.08.2024 ob 07:17
pozorni beri ženske tukaj na tem forumu, pa boš našel skriti zaklad..
Je pa tako… Možakar, ki je psihofizično zdrav se ne bo nikoli vprašal, kaj je z njim narobe ampak je preprosto vsako jutro v nizkem startu, pripravljen, da mu nekje na poti uleti…. ženska, če ne dons, pa jutri, jebi ga.. Saj so ja olimpijske igre..
Forum je zaprt za komentiranje.