Ali vaši izbranci tudi igrajo video igrice po cele dneve in noči?
Ne vzame si niti 5 minut časa ne zame niti za mlajšo več, s starejšim sinom sta po cele dni zaprta v sobi in igrata video igrice. Kuham zadnji mesec samo še za naju z Niko.
Iz sobe gre prevzet dostavo ali na wc. Se mi zdi, da sploh ne spi dlje kot 4 ure, redko se sploh pogovarja z menoj, če pa že vpraša je edino ;kako gre;. Zaposlen je za 4 urni delovnik, ker je lažji invalid. Predpostavila sem mu dejstva in mi je odgovoril, da lahko pridem igrat igrice z njima, samo da raje ne, ker nisem dobra v igrah, da drugače pa so njegovi sodelavci tudi takšni in da je to v 2024 čisto normalno.
Vas lahko vprašam, če tudi vaši izbranci igrajo igrice po cele dni in noči? Če jih igrajo mi prosim napišite še koliko časa igrajo, pa če napišete še koliko so stari.
Je to neko obdobje in ocitno to rabi. Morda tudi sin. Imata vsaj cas skupaj. Ne skrbi bo ok. Je pa res, da je ne kemijska zasvojenost mocno zasvojiva ( igre na sreco, igrice, branje, serije..:) v poznih 20 sem bila zasvojena s serijo lost. Se 2 leti nazaj sem igrala neko mobilno igro tudi po 8h na dan ali vec (35), res pa sem jo igrala s prijatelji. Ce pa sprasujes ce je mormalno za odraslo osebo da igra video igrice? Vse je normalno in nic ni mormalno. Nekateri dobro zivijo od tega in jim je to poklic. Strpna bodi. Vpisi se na jogo, telovadbo, risanje… kuhaj pa vseeno za vse…
Poročena sama s seboj, 03.08.2024 ob 09:06
Ne vzame si niti 5 minut časa ne zame niti za mlajšo več, s starejšim sinom sta po cele dni zaprta v sobi in igrata video igrice. Kuham zadnji mesec samo še za naju z Niko.
Iz sobe gre prevzet dostavo ali na wc. Se mi zdi, da sploh ne spi dlje kot 4 ure, redko se sploh pogovarja z menoj, če pa že vpraša je edino ;kako gre;. Zaposlen je za 4 urni delovnik, ker je lažji invalid. Predpostavila sem mu dejstva in mi je odgovoril, da lahko pridem igrat igrice z njima, samo da raje ne, ker nisem dobra v igrah, da drugače pa so njegovi sodelavci tudi takšni in da je to v 2024 čisto normalno.
Vas lahko vprašam, če tudi vaši izbranci igrajo igrice po cele dni in noči? Če jih igrajo mi prosim napišite še koliko časa igrajo, pa če napišete še koliko so stari.
Kaj ti ni jasno? Opravka imaš z nezrelim, nesocializiranim, egoističnim odvisnikom. Moj mož je zrel, odgovoren odrasel in čas preživlja z družino. Če drugi delamo in ima idejo prijeti daljinec v roke zaropotam. Ne maram ljudi, ki ne vidijo dela, luftajo ali solirajo v skupnosti. Kakšne igrice odrasel človek?? Ne poznam takih zgub. No, tufi pijancev ne poznam pa vem da obstajajo. Ne vem. Ti od zunaj boš težko uredila to kar mora on od znotraj. Ti pa želim vso srečo! Objem.
Od kje dobiš vse to stare igre in konzole?
Jaz sicer občasno, še igram po “službeni dolžnosti”, vendar več ne potegne tako kot včasih. Res je, da razen klasičnih RPG-jev, zadnje desetletje drugih zvrsti niti ne igram več med prostim časom. Preden pride novi AAA naslov(Npr. Wittcher, Divinity, BG3, Elder Scrool,..) navadno traja kakšno leto.
Peter Pan916, 05.08.2024 ob 09:57
Od kje dobiš vse to stare igre in konzole?
Jaz sicer občasno, še igram po “službeni dolžnosti”, vendar več ne potegne tako kot včasih. Res je, da razen klasičnih RPG-jev, zadnje desetletje drugih zvrsti niti ne igram več med prostim časom. Preden pride novi AAA naslov(Npr. Wittcher, Divinity, BG3, Elder Scrool,..) navadno traja kakšno leto.
Bog da.
Triple A…?
Probaj dragons crown.
Witcher ESO?
Maš odvisnost od igric, kazinoja, sladkorja, hrane, alkohola, droge … Zdaj izberi, kaj ti je ljubše: ali da cele popoldneve in večere poseda v gostilni ali da ga imaš doma “na varnem”? Sicer so pa tudi poklicni igralci igric. Vprašanje je, koliko si dober v nečem. Recimo ful otrok igra košarko, bo kateri tako dober kot Dončić?
bozomon, 05.08.2024 ob 10:05
Bog da.
Triple A…?
Probaj dragons crown.
Witcher ESO?
Verjamem, da je dobra, vendar mi resnici na ljubo “Azijska produkcija” nikoli ni zares potegnila – kot otrok in teen, sem poskušal skoraj vse kar je bilo na trgu. Iz tega razloga, si tudi (še) nisem še namestil Dark Souls 🙂
Verjetno bom kar počakal na novo Witcher trilogijo in pa novi Elder Schrools. Pa tudi še CyberPunk 2077 še čaka na disk na bom imel tistih 200-300 ur časa…. upam, da v nekaj letih 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.