Ali kdo na šihtu kaj kuha?
čudni sodelavci, 01.08.2024 ob 09:54
Jaz imam navado na šihtu vedno skuhat. Ostali pa me čukasto gledajo kot da bi z lune padli, saj prinesejo s sabo in potem samo pogrevajo. Jaz kuham vse, od makaronov, golaža, spečem pomfri itd. Je res da potem cela firma to voha, ampak saj se odpre okno. Nevoščljivci.
A ti v pol ure skuhaš golaž in ga tudi poješ? Ali imaš dve uri pavze? Ali pa si po poklicu kuharica in plačana za kuhanje?
Daj ne seri.
Pri nas v službi nekateri tudi cel šiht kuhajo in pripravljajo malico … pravzaprav več njih.
Se razume, da so to kuharji in kuharice v Kuhinji ?. Najbrž si mislila to avtorica, a ne? Delaš tudi ti v kuhinji?
Aja, včasih že zjutraj tudi v mojo pisarno zanese kakšen vonj dobre kuhe… mmmm, takrat še težje dočakam malico ?
Anonimno 1024, 01.08.2024 ob 13:14
Mi v službi nimamo niti štedilnika, da bi si skuhali čaj ali kavo. Šef je to zahteval, da ne bi izgubljali časa. Imamo avtomat s kavo, ki stane preveč. Jemo sendvič pred računalnikom.
15e mas vrc k takoj ogreje vodo. Da si caja sl pa kave ne upate skuhat ko mate malco je pa zalostno. Jz bi namerno
Forum je zaprt za komentiranje.