Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Četrti otrok, nov avto in slabe finance

Četrti otrok, nov avto in slabe finance

Žena si želi na svet spravit še četrtega otroka. Finančno gledano sva v k.! Dolžna njenim staršem oba skoraj 25000€, ona še bratu skoraj 40000€, imava kredit za bajto, ko ga tako ne plačujeva redno in še kredit za avto.  Četrti otrok bi pomenil večji ali celo dodatni avto s 7 sedeži. Meni ni za nek imidž, niti mi ni za še enega otroka ker mi že ti trije iskreno povedano pijejo živce. Žena se obnaša kot da ji boli k.ker so tako cele dni do večera v varstvu pri starših. Ona bi ne glede na moje mnenje čimprej zanosila in vzela nov avto. Omenjala je opcijo, da bi kredit vzel moj foter oz.šel.za.poroka, ona pa bi plačevala obroke.

Moj foter je malo blesav in bo še res šel za poroka. Ne bom rekel da žene ne spoštujem a očitno ona ne spoštuje mene. Ne vem kaj naj naredim. Kredit je name in ločitev ne pride v poštev. Obrok samo za bajto je skoraj 1.5k.

Ideje?

Tri ideje:

1) vazektomija

2) vazektomija

3) vazektomija.

4. vazektomija

5. vazektomija

6. vazektomija

resno.

Pri taki babi si raj jajce odrezem, kot mam cereteg otrok. Nasvet z vazektomijo ni slab

…in zakaj sam ne poskrbiš za zaščito (pa niti ne samo tvoj primer), splošno gledano, deci na komot, potem se pa “zgodi” (načrtno ali ne, nima veze), potem pa dedec, kot dedec nič kriv…

…da ne bi o tem, kako zboljeni ste – cela žlahta vas financira; popolnoma nesamostojna, sicer odrasla osebka…

Scenarij bo naslednji….dec bo šel na vazektomijo…baba bo fasala 4. otroka pač postrani…ko si baba vtepe v glavo, da hoče imet otroka, ga bo dobila tako ali drugače

10. vazektomija.

da prideš do vazektomije, traja vsaj pol leta, potem pa še nekaj časa po postopku ni ziher, da je res bil narejen uspešno.

11. opcija je kondom

12. opcija pa je, da vsakič pred seksom greš v savno ali ful toplo bano, da si pobiješ spermiče ?????

Odgovor na objavo uporabnika
Dvom593, 24.07.2024 ob 00:22

Žena si želi na svet spravit še četrtega otroka. Finančno gledano sva v k.! Dolžna njenim staršem oba skoraj 25000€, ona še bratu skoraj 40000€, imava kredit za bajto, ko ga tako ne plačujeva redno in še kredit za avto.  Četrti otrok bi pomenil večji ali celo dodatni avto s 7 sedeži. Meni ni za nek imidž, niti mi ni za še enega otroka ker mi že ti trije iskreno povedano pijejo živce. Žena se obnaša kot da ji boli k.ker so tako cele dni do večera v varstvu pri starših. Ona bi ne glede na moje mnenje čimprej zanosila in vzela nov avto. Omenjala je opcijo, da bi kredit vzel moj foter oz.šel.za.poroka, ona pa bi plačevala obroke.

Moj foter je malo blesav in bo še res šel za poroka. Ne bom rekel da žene ne spoštujem a očitno ona ne spoštuje mene. Ne vem kaj naj naredim. Kredit je name in ločitev ne pride v poštev. Obrok samo za bajto je skoraj 1.5k.

Ideje?

Prodaj kaj je vredno, idi na dsp in idi k fotru, v osebni stečaj in se loči. Za otroke se tako obema je.be.

Tvoja žena je nezrel otrok. V bistvu 4 že imaš :). Mogoče pa greš skrivaj na vazektomijo :)?

Glede otrok so bom vzdržala komentarja, saj sem mnenja, da naj vsak sam oziroma vsak par sam presodi, koliko je premalo, preveč ali ravno prav.

Glede financ si pa oba z ženo zaslužita par krepkih! Toliko dolžna, ob tem pa še tak kredit za hišo? Kaj zaboga sta počela? Če nisi ravno kirurg na UKCju, kdaj/kako si predstavljaš vse to odplačati? Boš celo življenje dolžan sorodstvu in hkrati vsak mesec do konca v limitu? Ne zastopim tega, res ne. Prodajta hišo in odplačajta ta velik kredit. Potem pa počasi spet na noge, magari če živita par let pri starših. Če to ne gre, pa žalibog, v najem. Seveda ne v Ljubljani …

Že trije otroci se mi zdi zelo nora ideja. Štiri otroke imajo samo še Romi . Pamet v glavo, že tako si v nezavidljivem položaju.

Imata že 3 otroke in sta toliko v dolgovih. Jaz nimam otrok. Si ne predstavljam  kaj bo, ko bodo vajini otroci najstniki ali odrasli. Svet gre v propad. Ne bi si želela, da gledam svoje otroke propadat na tem svetu.

Jaz bi se obesil.

Če ste Slovenci, te bo vesel oče finančno podprl. Če ste južno voće, pa ne. Ampak južno voće se s financami ne obremenjuje, štepa otroke, nato pa hodi na socialno z novim BMW, ki je napisan uradno na rođaka.

Ojoj, imava enega. Že najstnika.

Kreditov imava še eno leto in pol (avto pet mescev, hiša eno leto) pa paziva, da se ne zadolžujeva več.

Oba sva že okrog petdest in obema stres v službah dobro pere živce in zdravje, in si ne predstavljava, da ostane kateri doma. Kupujemo enako približno vsak mesec, a denarja ostaja iz meseca v mesec manj. Vse cene grejo v nebo…

Blagor takim, ki se jim fučka za vse.

Slovenskih otrok je itak premalo, kar naredi ga! Vse ostalo bo že, če jih v Afriki lahko imajo 10 in več pa res nimajo nič od nič.

Če bi imele še ostale Slovenke takšen materinski čut kot tvoja žena, slovenski narod ne bi bil na poti izumrtja.

Tvoja pa ne more brez nosečnosti? Bere se kot,  da zbira otroke?

Kaj si to za en biser dobil, da je sta toliko zapufana pri žlahti?

Oċitno ji je dolgčas ob tebi, pa ima otroke, da ji čas hitreje mine.

Kvaliteta, ne kvantiteta!

Pač sta  socialca na plečih žlahte. Ampak verjetno je tale post zafrkancija  za klike.

Z veseljem bi plačeval davke, če bi sociala potem šla za slovenske otroke in za našo prihodnost. Tako pa gle v glavnem za čefurje, pa neke muslimanske kao azilante, v zadnjem času pa še posebej intenzivno za šiptarje. Tako Slovenci plačujemo za raznarodovanje Slovenije, hkrati pa slovenski narod biološko izumira.

Jaz bi na tvojem mestu naredil vazektomijo. 

Je pa res, da se tega posega bojim….tko da še vedno ti ostane da ga vun mečeš pa špricaš.

Upam, da je to vse skupaj slaba provokacija!

Če bi bilo to res, bi prodala hišo, šla v magari malo stanovanje. Pokrila pufe, kredit in na novo.

Kak 4.o otrok? A ste vsi na glavo padli?

Da niste očetovi sosedi. Samo da je alkohol in audi na dvorišču, froci pa jočejo v usrani plenici in lačni cel dan, baba pa sanja o še enem frocu in pijana leži na travniku. huhuhu

Odgovor na objavo uporabnika
Xena743, 24.07.2024 ob 10:49

Že trije otroci se mi zdi zelo nora ideja. Štiri otroke imajo samo še Romi . Pamet v glavo, že tako si v nezavidljivem položaju.

Desničarji, razmnožujte se, moč je v številu!!

Zapufana sta do amena. Imata ze 3 otroke. Reci tvoji naj se prizemlji in odplacuje dolg, naj hodi v sluzbo in skrbi za deco, pa prihranite malo denarja in spostovanja. V kaksni slabi luci vaju le imajo njeni starsi in brat, halo ali nista nic odgovorna ali sta zabita.

Mogoče pa ima tvoja- osebnostno motnjo- , želi skozi bit noseča in imet dojenčke, ko malo zrastejo pa niso več zanimivi in jih poturi babicam…in potem ponovi vajo, …

seveda si taka najde pezdetka, ki jo oplojuje , ker kvaliteten moški se takih igric ne gre…, dokler tudi on ne skonta- kot zdaj ti- …

Direkt vsekaj- otrok je dovolj- naj se začne ukvarjat s tistimi ki so že, vazektomija, delat in odplačat vse dolgove…

Imata zadosti dela in še potomcem bosta zapustila dolgove, da bodo ja usrani pri žlahti, dej, dej…skuliraj že babo, no…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close