Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tetovaže

Tetovaže

Zakaj ste si naredili tattu. Kaj hudega se vam je moglo zgoditi v življenju. A vi res mislite, da ste večji frajerji, če imate tattu. Niste zadovoljni sami s sabo. Se zavedate kako grdo bo to nekoč zgledalo na vaši stari koži

Imam majhen in lep tatoo. Veliko ljudi ga pohvali. Grdi so mi veliki tatooji, kjer zgleda vse nametano in nerazumno.  Eni pač nimajo meje in pretiravajo.

Pa ja, eni so obsedeni  in so celi porisani. Kakšen mali tattu se ja, kar je pa preveč . Moški porisana roke , ženske pa hrbet z rameni. To ni zame

Odgovor na objavo uporabnika
Pupa Glupa, 23.07.2024 ob 11:54

Pa ja, eni so obsedeni  in so celi porisani. Kakšen mali tattu se ja, kar je pa preveč . Moški porisana roke , ženske pa hrbet z rameni. To ni zame

Jaz sem si dal na luleka tetovažo “amsterdam”. Sedaj piše samo še ” adam”.

Pri tatujih je treba imeti mejo.

Jaz recimo nimam tatuja, se pa rad namazen z gnojnico. Ker sem pameten, se vedno namazen cisto malo, je pac treba imeti mejo. Seveda malo smrdi, samo cisto malo. Ce pa bi recimo pretiraval, bil bil pa ves polit z gnojnico. To pa ne bi bilo kul.

isto razmisljanje, kot tisti, ki zagovarjate majhne, lepe tatuje.

Lepih tatujev ni, ne obstajajo. Mentalno stabilnih potetovirancev pa ravno tako ni.

Vidim več starih ljudi , ki imajo tetovirano roko ali noge. Nic ne izgleda grdo.

Pred dvema leti sem si dal narediti res lep tattoo, mojo domačo muco, prava umetnina.

Zdaj jih imam 6 in še kakšen bo.

In sem popolnoma normalen…Žena ne komentira preveč, hči ima pa tudi par lepih, tematskih.

Važno, da si zadovoljen kar nosiš,komur ni všeč, najpa ne pogleda

sama nimam tatujev niti jih ne bom imela, me pa nikoli niso motili ljudje s tatuji.. to ne določa o njih ali so pošteni moralni zvesti držijo svojo besedo itd.. leporečniki, ki so največje zlo sveta, lažnivci, hinavci, arogantneži ki radi podjebavajo in se igrajo s tujimi čustvi, jih obtožujejo svinjarij itd.. pa če nima nobenega tatuja-mi je ogromno vreden pošten potetovirtan človek kot pa leporečni polikani lažnivec manipulator psihič.. pač eni gledamo dušo, drugi pa le telo

Anonimno327, 23.07.2024 ob 10:27

Zakaj ste si naredili tattu. Kaj hudega se vam je moglo zgoditi v življenju. A vi res mislite, da ste večji frajerji, če imate tattu. Niste zadovoljni sami s sabo. Se zavedate kako grdo bo to nekoč zgledalo na vaši stari koži

Tud brez tattojev bomo ljudje nekoč izgledali zgubano, brez zob…ne več lepo mladi.

Hahahahahahahahahahahahahahahaha ????

Anonimno 2878, 23.07.2024 ob 12:46

Pri tatujih je treba imeti mejo.

Jaz recimo nimam tatuja, se pa rad namazen z gnojnico. Ker sem pameten, se vedno namazen cisto malo, je pac treba imeti mejo. Seveda malo smrdi, samo cisto malo. Ce pa bi recimo pretiraval, bil bil pa ves polit z gnojnico. To pa ne bi bilo kul.

isto razmisljanje, kot tisti, ki zagovarjate majhne, lepe tatuje.

Lepih tatujev ni, ne obstajajo. Mentalno stabilnih potetovirancev pa ravno tako ni.

Še kako prav imaš. Veliki tatuji so znak ranjenosti iz otrostva. Gre za potlačitve, katere udarijo ven na simbolni ravni v obliki tatujev.

Anonimno327

navedla si popolnoma nepomemben, argument.  ki ne drži vode.  če bi šli 20 let nauaj  ko še tetovaže niso bile tako groteske in ugabne  in količinsko velike, ko je problem že nek pregled na magnetu i neki terpiji.  kar je pač postalo stalnica in bodo pač tetovranci pač ostali brez določenih pregledov, ker pač, osebe ne moreš pregledat z mašio.  pač je tko.   to da bo na sta elta grdo, to je itak.  za žensko je že po 30 fse mimo, je tak fseeno.

bolj je problem, kereg nisi omenila ,da so tetovaže ponavadi spomin  na kaj lepega amapak največjrat na kaj slabega. še posebej pri ženski.  prvi fiks, zadnji fiks, alkohol, odvisost, kaj takega negativnega.

Vsak dan komuniciram z vesoljci in samo mi posebni ljudje, ki odstopamo iz družbe se tetoviramo.Včasih se podnevi zazrem v nebo in vidim posebne dogodke. Samo jaz jih vidim, ker sem posebna.

Anonimno 10168, 06.08.2025 ob 13:56

Še kako prav imaš. Veliki tatuji so znak ranjenosti iz otrostva. Gre za potlačitve, katere udarijo ven na simbolni ravni v obliki tatujev.

Bolj nizkega IQ-ja in iskanja pozornosti in potrditve.

Težko težko danes najti nepočečkano telo.

Moj tatu se da odstraniti, tvoj IQ bo vedno na ravni sobne temperature.

Nizek IQ avtorja, 06.08.2025 ob 15:01

Moj tatu se da odstraniti, tvoj IQ bo vedno na ravni sobne temperature.

Brazgotine ostanejo, te pa kak je! Koža nič ne pozabi. Sicer pa bo do leta 2050 vsak tretji dementen, tak da iq gor ali dol.

Tisti, ki se tetovira ima nespoštovanje do svojega telesa!

Ma daj nehaj pameto nekaj tukaj, obstajajo še veliko hujše stvari od tetovaž. Pač vsak ima svoje telo in lahko z njim počne prav kar hoče…

Tetoviranje je za kelnarje in podobne luzerje. Sem pa hvaležen, da imate bedaki polno tetovaž, tudi ženske. Točno vidim vaš nivo, preden usa odprete.

samski cinik, 06.08.2025 ob 17:37

Tetoviranje je za kelnarje in podobne luzerje. Sem pa hvaležen, da imate bedaki polno tetovaž, tudi ženske. Točno vidim vaš nivo, preden usa odprete.

Saj to. Ko je tvoj brand neumnost. Metelkova scena

Me zanima koliko vas, ki ste proti tatujem, poveste svojemu zdravniku, da ima nizek IQ in da je luzer?

Nehajte prosim Vas lepo nekaj posploševat, kajti tatuji so lahko zelo lepi ali pa zelo grdi.

Anonimno 3879, 07.08.2025 ob 10:52

Nehajte prosim Vas lepo nekaj posploševat, kajti tatuji so lahko zelo lepi ali pa zelo grdi.

“anonimno3879” …ja, slo lepi, če imaš en droben, majhen tatu, ne pa “poštrihane” vse okončine: podlaket, nadlaket, stegna …faaak…pa, a ne vidte, kako grdo je to?.  kaj drugega kot resna motnja ne more biti…

ahmm, 07.08.2025 ob 11:00

“anonimno3879” …ja, slo lepi, če imaš en droben, majhen tatu, ne pa “poštrihane” vse okončine: podlaket, nadlaket, stegna …faaak…pa, a ne vidte, kako grdo je to?.  kaj drugega kot resna motnja ne more biti…

Prilepi svojo sliko, pa sliko svoje žene in bomo ocenili kaj vse je grdega na tebi in kako babo si si zbral, če si jo sploh zmožen dobit. Tatu je tvoj najmanjši problem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close