Različne želje glede plaž
Z možem imava trapasto težavo.
Na razpolago imava 2 plaži, vse ostale odpadejo oz določenih razlogov.
Ena je zaščitena pred maestralom, voda je mirna in tam zelo rada plavam. Ni pa sence. Druga je v senci, a morje z valovi, kar me pri plavanju moti.
Mož bi bil v senci, jaz pa tam ne morem plavati. Tam, kjer pa jaz lahko plavam, on noče biti.
Tako greva vsak na svojo stram zaliva. Tako ali tako jaz na plaži nisem nič. Ko pridem, grem v vodo, plavam v kosi uro in pol ali celo dve in proti večeru ponovim.
Stara forumašica, 17.07.2024 ob 17:50
Potem je logično, greš na plažo, kjer lahko plavaš, na koncu preplavaš prek zaliva do moža, ki je na (tudi meni normalni) plaži s senco.
Ha, ha. Ne morem preko. Je vmes marina. Sicer majhna, a vseeno.
Greva, ko odplavam skupaj na pijačo.
In kje je težava, če ti itak nisi na plaži? Mož naj gre, kamor mu paše, ti pojdi plavat. Ko se naplavaš, greš do moža in se skupaj odločita, kako naprej (gresta na pijačo, se družita v senčki, kaj prebereta, gresta kam…).
Vidva itak ne bi skupaj poležavala, zakaj bi torej on hodil na sonce, če je lahko v senci? Tebi pa je za plažo vseeno, glavno ti je plavanje.
Bogpomagaj, 17.07.2024 ob 20:14
In kje je težava, če ti itak nisi na plaži? Mož naj gre, kamor mu paše, ti pojdi plavat. Ko se naplavaš, greš do moža in se skupaj odločita, kako naprej (gresta na pijačo, se družita v senčki, kaj prebereta, gresta kam…).
Vidva itak ne bi skupaj poležavala, zakaj bi torej on hodil na sonce, če je lahko v senci? Tebi pa je za plažo vseeno, glavno ti je plavanje.
Saj tako potem tudi je.
Med dvema plažama, 17.07.2024 ob 20:37
Saj tako potem tudi je.
No, pa sta oba zadovoljna. Malo pozabljamo, da nikjer ne piše, da je treba bit nujno ves čas skupaj. Moj recimo zelo rad kolesari in gre vsako jutro na kolo na dopustu. Jaz ta čas čisto veselo še malo spim in spijem kavo, ki je pa on ne mara ?. Glavno, da obema odgovarja ?
En nasvet, 19.07.2024 ob 04:10
Torej se stacionirajta na tisto plažo, ki ima senco, ko boš želela plavat, pojdi na drugo plažo in se naplavaj, pa se potem spet vrni k možu na plažo v senco.
🙂
Sva rešila, da sploh nihče od naju ne gre na plažo.
Na stedini zaiva je mož na neki plavajoči stvari in počiva v senci, jaz plavam. Ko se naplavam, greva v hiško. Popoldne vajo ponoviva.
Forum je zaprt za komentiranje.