Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Različne želje glede plaž

Različne želje glede plaž

Z možem imava trapasto težavo.

Na razpolago imava 2 plaži, vse ostale odpadejo oz določenih razlogov.

Ena je zaščitena pred maestralom, voda je mirna in tam zelo rada plavam. Ni pa sence. Druga je v senci, a morje z valovi, kar me pri plavanju moti.

Mož bi bil v senci, jaz pa tam ne morem plavati. Tam, kjer pa jaz lahko plavam, on noče biti.

Tako greva vsak na svojo stram zaliva. Tako ali tako jaz na plaži nisem nič. Ko pridem, grem v vodo, plavam v kosi uro in pol ali celo dve in proti večeru ponovim.

Potem je logično, greš na plažo, kjer lahko plavaš, na koncu preplavaš prek zaliva do moža, ki je na (tudi meni normalni) plaži s senco.

Odgovor na objavo uporabnika
Stara forumašica, 17.07.2024 ob 17:50

Potem je logično, greš na plažo, kjer lahko plavaš, na koncu preplavaš prek zaliva do moža, ki je na (tudi meni normalni) plaži s senco.

Ha, ha. Ne morem preko. Je vmes marina. Sicer majhna, a vseeno.

Greva, ko odplavam skupaj na pijačo.

Ti poznaš zaliv 🙂

Mi smo včasih hodili tako, starši na eno stran zaliva v senco, s sestro in družbo na drugo stran, kjer smo se zabavali v mirnem morju, na koncu pa sva preplavali prek zaliva.

In kje je težava, če ti itak nisi na plaži? Mož naj gre, kamor mu paše, ti pojdi plavat. Ko se naplavaš, greš do moža in se skupaj odločita, kako naprej (gresta na pijačo, se družita v senčki, kaj prebereta, gresta kam…).

Vidva itak ne bi skupaj poležavala, zakaj bi torej on hodil na sonce, če je lahko v senci? Tebi pa je za plažo vseeno, glavno ti je plavanje.

Bogpomagaj, 17.07.2024 ob 20:14

In kje je težava, če ti itak nisi na plaži? Mož naj gre, kamor mu paše, ti pojdi plavat. Ko se naplavaš, greš do moža in se skupaj odločita, kako naprej (gresta na pijačo, se družita v senčki, kaj prebereta, gresta kam…).

Vidva itak ne bi skupaj poležavala, zakaj bi torej on hodil na sonce, če je lahko v senci? Tebi pa je za plažo vseeno, glavno ti je plavanje.

Saj tako potem tudi je.

Med dvema plažama, 17.07.2024 ob 20:37

Saj tako potem tudi je.

No, pa sta oba zadovoljna. Malo pozabljamo, da nikjer ne piše, da je treba bit nujno ves čas skupaj. Moj recimo zelo rad kolesari in gre vsako jutro na kolo na dopustu. Jaz ta čas čisto veselo še malo spim in spijem kavo, ki je pa on ne mara ?. Glavno, da obema odgovarja ?

Plavaš uro in pol do dve uri? Koliko milj pa to preplavaš?To preplavaš skoraj dolžino slovenske obale, dobra si. Glede, da tako veliko plavaš te valovi ne bi smeli motiti.

Torej se stacionirajta na tisto plažo, ki ima senco, ko boš želela plavat, pojdi na drugo plažo in se naplavaj, pa se potem spet vrni k možu na plažo v senco.

En nasvet, 19.07.2024 ob 04:10

Torej se stacionirajta na tisto plažo, ki ima senco, ko boš želela plavat, pojdi na drugo plažo in se naplavaj, pa se potem spet vrni k možu na plažo v senco.

🙂

Sva rešila, da sploh nihče od naju ne gre na plažo.

Na stedini zaiva je mož na neki plavajoči stvari in počiva v senci, jaz plavam. Ko se naplavam, greva v hiško. Popoldne vajo ponoviva.

…luškano…in tema, in tvoja rešitev…oba zadovoljna, lepo…kje pa ste, jadran?, in ni sluzi in pretoplo morje?…mi2greva ponavadi zjutraj do poldneva na plažo s senco, palvanje po želji, popoldnevi pa balkon in pijača…hedonistično, čist 😀

Najboljše da ostaneta doma

Pa dobr kako ne najdeta plaze, ki ima in senco in se da plavat? Jaz s tem nimam tezav, ker bi rada in senco in sonce in plavala, moj pa se hoce le soncit. Zaradi tega pa res ne bova hodila na locene plaze, saj je bistvo, da sva skupaj in se vsak malo prilagodi. Ne vem, ce ni kaj drugega tukaj vmes…

dorina998, 18.07.2024 ob 23:31

Plavaš uro in pol do dve uri? Koliko milj pa to preplavaš?To preplavaš skoraj dolžino slovenske obale, dobra si. Glede, da tako veliko plavaš te valovi ne bi smeli motiti.

Ma to se kokoš namaka v vodi dve uri, kdo pravi da plava!

Ah, to je samo Murphyjev zakon…

Hjoj kaksne imate vi težave hehe omg pa to ne moreš verjet. S takimi malenkosti se obremenjujete . Raje reči ka si sita moža in da samo izgovore iščeš. Zakaj pa enkrat nebi bilo po moževem?? V zakonu se treba prilagajat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close