Agroservis Vode – izkušnje z njimi
V načrtu imamo posodobitev vrtne mehanizacije in iščemo motokultivator in samohodno kosilnico. So mi priporočali to trgovino in servis, pa me zanima kakšne izkušnje imate z njimi in kako je potem z vzdrževanjem te mehanizacije? Zanimajo me vaše izkušnje z njimi in kakšen motokultivator in kosilnico ste kupili in kako ste zadovoljni.
Mož bi bil zadovoljen, ker imamo blizu njih svojo hišo in bi lahko vse hitro uredili.
Hvaležna bom vsakega mnenja, ker ne bi rada imela kasneje težav, saj gre za več tisočakov.
Hvala.
Mi se ga izogibamo, če se le da. Odnos do strank katastofalen, posebej ko si stroj že plačal, cene rezervnih delov višje tudi več kot 100% , nateg z dobavo, …skratka pobrskaj po netu in poišči drugje. Mi gremo raje proti Mengšu ali pa pred Vrhniko, posebej ko potrebujemo še kakšna semena, gnojila in podobno. Sicer pa je odločitev tvoja, denar pa tudi!
Motokultivator, 14.07.2024 ob 21:59
V načrtu imamo posodobitev vrtne mehanizacije in iščemo motokultivator in samohodno kosilnico. So mi priporočali to trgovino in servis, pa me zanima kakšne izkušnje imate z njimi in kako je potem z vzdrževanjem te mehanizacije? Zanimajo me vaše izkušnje z njimi in kakšen motokultivator in kosilnico ste kupili in kako ste zadovoljni.
Mož bi bil zadovoljen, ker imamo blizu njih svojo hišo in bi lahko vse hitro uredili.
Hvaležna bom vsakega mnenja, ker ne bi rada imela kasneje težav, saj gre za več tisočakov.
Hvala.
Jaz ti svetujem https://www.eurogarden.si/
Moj tast ima zelo slabe izkušnje z Vodetom, ga je kar konkretno prinesel naokoli!
Tam na tem servisu pr Vodet boste domačina iskali z lučjo, ker jih je že toliko prinesel naokoli, da ga vsi poznajo. Za prekleto drage rezervne dele dvomljive kvalitete vam zaračuna dvojno ceno, zamenja pa vse, kar se mu zdi, da bo stranka še lohk plačala. Posebej starejši ki se bolj slabo spoznajo so lahka tarča. Potem jim je pa žal, da popravilo, kjer je prekinjen samo en kabelček plačajo, da bi lohk kupili skoraj nov stroj.
Pri nas smo imeli težave s traktorsko kosilnico in je bila večkrat tam na servisu, pa vsakič ko smo dobili popravljeno je delala par ur in spet okvara. Po tretji enaki okvari smo hoteli kupiti novo, k sreči je svak povedal za enega novega serviserja in od takrat že dve leti dela brez težav. Pri Vodetu se gre pa samo za denar, da res na koncu preplačaš kosilnico. Grozljivo kako te prinesejo naokoli!
sva ravno s sodelovko brskali tu in sm res vesela ker moj partner kupuje tako kosilnico za vrt ravno na jesen ko so popusti in je konec sezone. je prav škoda da bi imeli potem probleme in če kdo pozna kakšen dober servis in prodajo na tem zasavskem koncu, vodeta sigurno nikoli, bi lepo prosila da tukaj napišete. pa hvala vsem
0JEJ, 02.10.2024 ob 06:44
Pri nas smo imeli težave s traktorsko kosilnico in je bila večkrat tam na servisu, pa vsakič ko smo dobili popravljeno je delala par ur in spet okvara. Po tretji enaki okvari smo hoteli kupiti novo, k sreči je svak povedal za enega novega serviserja in od takrat že dve leti dela brez težav. Pri Vodetu se gre pa samo za denar, da res na koncu preplačaš kosilnico. Grozljivo kako te prinesejo naokoli!
Taki privatniki, ki nimajo dovolj strank so vsi nateguni. Ve da te bo videl samo trikrat: prvič, zadnjič in nikoli več; pa te bo obral do kosti takrat ko bo imewl možnost. Računa ti še enkrat dražje rezervne dele ki so slabe kakovosti, pa delo ti nabije kot zlatar. Ste pa sami krivi, da jih podpirate in živijo dobro na vaš račun!!!
Berem tole in ne morem razumeti naivnih ljudi. Če kupuješ neko vrtno orodje in mehanizacijo pač ne greš k takemu ponudniku, ker se moraš zavedati, da te bo oguljufal, predno rečeš “Dober dan”.
So pooblaščene trgovine dotičnih proizvajalcev in tam se kupuje tehnika, ne pa nekje na vasi, bogu za hrbtom. Glede samega servisa pa isto, če ima serviser par strank na teden, je vsakemu normalnemu človeku jasno, da te serviser vidi kot potujočo vrečo denarja. In bo storil vse, da te bo “oskubil”!
Zato pamet v roke, saj če vas boli zob ne obiščete ginekologa!
Polona H., 10.12.2024 ob 14:23
No pa je tudi tale forum za nekaj dober. Moj partner kupuje snežno frezo, ker se hoče modernizirati in sem jaz k sreči danes videla ta zapis. Drugače bi še nas nasmolili.
Hvala!
No vsaj nekomu smo polepšali dan in prihranili kar zajeten kupček denarja, da o izgubljenih živcih niti ne izgubljamo besed. Servis Vode poznam že petdeset let in iskati kvaliteto tam je enako kot iskati devico v bordelu!
Andreja329, 03.08.2024 ob 11:22
Jaz ti svetujem https://www.eurogarden.si/
Moj tast ima zelo slabe izkušnje z Vodetom, ga je kar konkretno prinesel naokoli!
Lansko leto sem mu plačal za zamenjavo filtra zraka in svečke pri motorni žagi 118€ (filter in svečka sta skupaj 10€).. Pa še to na roke brez računa! Požrešni so do konca!
Agromehanika, 09.10.2024 ob 14:17
Kupuje in servisira se pri uradnih prodajalcih, ne pa kvazi mojstri pod kozolci. Izgleda, da je tudi Vode eden od teh. Na koncu pa vse preplačate!
dobro je, če si vsaj takole lahko delimo svoje izkušnje in se takim ognemo na daleč. te informacije nam pridejo prav, ko bomo spet nabavljali stroje za svoje vrtičke in za košnjo okoli gredic.
Avtorica, čeprav je malo pozno pa upam da preberejo tudi drugi. Pri Vodetu je vsak dobrodošel, dokler ne da denarja iz rok. Potem si pa za njih navadna smet, pa naj bo to stari Maks, njegov sin ali pa katerikoli zaposleni. Skratka en sam kup obljub in nategovanj, da na svoj novi stroj ali pa popravilo čakaš celo sezono.
Forum je zaprt za komentiranje.