Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Barvanje s Kano

Barvanje s Kano

Pozdravljene,

se katera od vas barva s kano? Sama imam naravno rjavo-oranžne lase. Ko sem uporabljala kano, sem imela bolj oranžne, svetlejše. Rada bi šla nazaj na kano. Katere znamke priporočate? Kakšen postopek uporabljate?

Odgovor na objavo uporabnika
Barvanka, 13.07.2024 ob 17:43

Pozdravljene,

se katera od vas barva s kano? Sama imam naravno rjavo-oranžne lase. Ko sem uporabljala kano, sem imela bolj oranžne, svetlejše. Rada bi šla nazaj na kano. Katere znamke priporočate? Kakšen postopek uporabljate?

Nic posebnega. Henna al neki takega, rjav odtenek. Zalijem z vrelo vodo, dodam kis ali limonin sok. Pustim na laseh cca dve- tri ure pod kapo, dogrevam s fenom ali pa sem na soncu. Sperem, naravno posusim. Vcasih kano kupim tudi v trgovini Sariko.

Anonimno 10651, 13.07.2024 ob 17:50

Nic posebnega. Henna al neki takega, rjav odtenek. Zalijem z vrelo vodo, dodam kis ali limonin sok. Pustim na laseh cca dve- tri ure pod kapo, dogrevam s fenom ali pa sem na soncu. Sperem, naravno posusim. Vcasih kano kupim tudi v trgovini Sariko.

hvala za odgovor! Kakšen učinek pa ima limonin sok?

Barvanka, 13.07.2024 ob 17:52

hvala za odgovor! Kakšen učinek pa ima limonin sok?

Kislina odpre las da bolje absorbira barvo. Limonin sok nima vonja, pri jabolcnem kisu pa imajo lasje malce vonja. Je pa boljsi za lase. Lahko na koncu tudi speres lase s kisom, se bolj svetijo.

radico. Imajo tudi črno, vijolično, odlično prime in prekrije vse sive lase. Zelo zadovoljna sem z njimi

Etnobotanika. Mešam pa kano in seno ter kamiličin čaj(stoji 24 ur) in potem dodam indigo z malo vode. Pol pa za vsaj 4 ure na glavo. Odvisno kakšno barvo las imaš in kakšno hočeš. Če si jaz dam samo kano bi bila čist oranžna.

So pa moji lasje sedaj veliko boljši kot prej po barvah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close