Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nosilec koles za na kljuko

Nosilec koles za na kljuko

Zanima me kateri nosilec uporabljate  za kolesa na kljuki?

Jaz imam  menabo pa nisem lih zadovoljen . Gledal sem thule je pa kr dražji  za 3 kolesa

Imela sem Menabo. Obup. Nekvalitetno.

Zdaj imam Thule, 100x boljši.

Probaj kupiti rabljeno.

Odgovor na objavo uporabnika
primorc00, 09.06.2024 ob 02:10

Zanima me kateri nosilec uporabljate  za kolesa na kljuki?

Jaz imam  menabo pa nisem lih zadovoljen . Gledal sem thule je pa kr dražji  za 3 kolesa

Ok, a lahko poveste razlike in razloge zakaj z enim niste zadovoljni in zakaj z drugim ste?

Ravno zaradi koles, smuči,…sva z možem osebni avto zamenjala za kombi.

Imeli smo kombi, ko so bili otroci majhni, potem se nsma je zdelo, sploh ko so odleteli iz gnezda, da  ne potrebujeva velikega avta. Ampak zaradi praktičnosti imava spet kombi.

Sploh, ker greva pogosto za vikend kam. Tudi v sosednje države, Avstrija  Italija, Hrvaška in kolesariva.

Kolesa v kombiju so najbolj praktična.  Pa sup,smuči….

Imam Thule za 3 kolesa. Že ene 20 let in ga ne menjam. Menjam avte.

Predlagam Atera ali pa Thule. Kvalitetno je enakovredno, a Atero se včasih dobi tudi ceneje. Dokler sem ga imel tudi sam, sem bil z Atero zelo zadovoljen.

Kupujem prtljažnik za kolesa na kljuko –  2 e kolesi. Za Thule imam dovolj informacij – kaj pa za ta model NOSILEC KOLES TOURER ZA VLEČNO KLJUKO-3 KOLESA

Na papirju ima vse kar potrebuješ: iz aluminija, težak 17kg in dopuščena teža je 60kg. Zelo elegantno se zloži po uporabi. Skoraj vse idealno. Ima kdo kakšno izkušnjo s tem izdelkom?

lp Mitja

Ste potem kupili ta nosilec NOSILEC KOLES TOURER ZA VLEČNO KLJUKO-3 KOLESA? 

Ga tudi gledam pa me zanimajo mnenja uporabnikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close