Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › MON srečanja samskih

MON srečanja samskih

V eni temi se predlaga srečanje samskih… zdaj mislim, da je na monu itak čisto malo ljudi pa še to večinoma poročeni. Tako, da ne bi bilo ravno uspeha.

Ampak včasih pa je bila ravno na monu ena taka skupina, ko smo se samski dobili in družili. Se še kdo spomni? Jaz sem bila enkrat ali dvakrat, na koncu, ko je že bolj razpadlo vse skupaj. Menda so se pa prej že večkrat dobili. Recimo šli s kolesi, pa v hribe peš pa take zadeve.

Obstoja še kje kaj takega, da se samski dobivajo za take zadeve? Pa ne mislim tistih dogodkov za samske, kjer mastno plačaš… bolj tako, da se sami zmenijo in plačaš pač storitev, ki jo uporabiš. Recimo, če greš igrat badminton, pač igrišče. Ne pa organizacije…

Obstaja kaj takega? Takrat z monovci smo se imeli fajn. Je pa to že hudo dolgo nazaj.

Boolshit ?

Organizirajmo. Jaz pridem.

Organizirajmo. Jaz pridem

jaz pridem, če bi bilo v Lj in brez nekih športov, bolj druženje s pogovorom, ne preveč organizacije. tako sem za!

Bilo bi zanimivo, pod pogojem, da bi šlo za sproščeno druženje brez posebnih pričakovanj. Jaz bi mogoče prišel, če bi utegnil.

A me nije dosta tu?

Recimo par primerov:

pohod z Rogle do Lovrenških jezer

kolesarski skok na Roglo, iz Zreč

supanje na Velenjskem jezeru

pozimi smučanje …

Kje bi bil kak portal, da bi se dalo najti družbo za take reči? Samo samski, se razume.

Na monu je večina bolj takih za posedanje po gostilnah v LJ 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
stara monklja, 23.05.2024 ob 20:31

Recimo par primerov:

pohod z Rogle do Lovrenških jezer

kolesarski skok na Roglo, iz Zreč

supanje na Velenjskem jezeru

pozimi smučanje …

Kje bi bil kak portal, da bi se dalo najti družbo za take reči? Samo samski, se razume.

Na monu je večina bolj takih za posedanje po gostilnah v LJ 🙂

jaz pa mislim, da je bolje brez nekih konkretnih aktivnosti, da ni preveč obremenjeno s tem. recimo sprehod okoli kakega jezera, kavica – da lahko tudi prej greš in ni nujen nek izlet. ker da greš na smučanje z neznanci – mislim, a sploh imaš kaj od tega, itak smučaš sam, lahko se skupaj voziš z vlečnico, kjer lahko kako rečeš, ali pa v pavzah, ampak a se to sploh komu da.. na smučanje greš, da smučaš.. je boljše brez aktivnosti, pomojem.

Ne sprašujem kaj bi bilo bolje, ker mene ta kofetanja niti malo ne zanimajo… mene zanima kje se da najti družbo samskih za aktivnosti, ki jih omenjam.

Tako kot je že bilo na monu, ampak zdaj itak vem, da ni takih ljudi tu gor. Ideje pa kje jih najti, bi bile dobrodošle.

Ko ce to da plati? Peter pan? Vi znate Da ja para nemam.

Ej Danas Sam prav zacutO njegovU zlobU eeeee… On bi Nas Kar pobio, ne… Nas prejemnike pomoci. Ono je zihar jansuc.

Je preveč umobolnih na forumu da bi jih želela srečati v živo!

In če že, izključno ob kavi in krajšem druženju.

Avtorica probaj Semaforum

Sem sprobala Semaforum, so se sami tipi javljali, ki bi posedali po gostilnah in čvekali.

Kar se pa mona tiče pa se strinjam. Tisti od takrat, verjetno niso več tu gor. Zdaj je po mojem tu gor zelo malo ljudi. Pa še tisto večina prefliknjenih do kraja.

Ni teorije da grem na tako srečanje. Preveč hudega že bilo gor, se ve.

mogoče probaj Facebook

Si predstavljaš, da se ti na celodnevni pohod prijavi kura???? Sej se ti zmeša!

Kaj pa Semaforum ? Tam se prijaviš , imajo skupne organizirane izlete, turne izlete v gore, kolesarjenja.

Pridem

Ni panike, da pride kura na tak izlet. On čepi le v LJ v svoji plesnivi čumnati. Niti ni sposoben hoditi kake dve, tri ure po hribih. Kaj šele kaj več.

Božo pa k sreči tudi raje čepi pri igricah. Pa itak nima keša, da bi prišel do izhodišča.

Ampak tisti, ki bi pa organizirali kofetanje, pijačkanje v LJ, so pa v nevarnosti,d a se prislini kura ali pa božo.

Pred kratkim sem šel na Veliko planino in v pogovoru je naneslo, da naj bi obstajal tudi pohod za samske. Kot zanimivost. Ẓ̌al detajlov ne poznam, da bi lahko kaj bolj uporabnega povedal. Pozanimaj se.

Odgovor na objavo uporabnika
ni panike, 24.05.2024 ob 08:57

Ni panike, da pride kura na tak izlet. On čepi le v LJ v svoji plesnivi čumnati. Niti ni sposoben hoditi kake dve, tri ure po hribih. Kaj šele kaj več.

Božo pa k sreči tudi raje čepi pri igricah. Pa itak nima keša, da bi prišel do izhodišča.

Ampak tisti, ki bi pa organizirali kofetanje, pijačkanje v LJ, so pa v nevarnosti,d a se prislini kura ali pa božo.

Ma ne samo to… Ocul vas raznjet…

Jaz menim, da take stvari tukaj težko dogovarjati, ker ste vsi anonimni,… Najprej boste vsi zainteresirani, na koncu pa bo na dogovorjeno srečanje prišel samo vsak 10-ti.

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

kakšen vsaki deseti? Deset jih vsega skupaj ni obiskovalcev na temu forumu. Jaz sem na temu forumu že bil vse samo človek ne. In sedaj bi se naj jaz udeležil skupnega srečanja monovcev. Malo morgen.

pomojem največji psihiči nikoli ne bi sploh prišli. tako da bi se nekega srečanja najbrž udeležili tisti, ki so zelo normalni, fajn ljudje, ki se celo držijo bolj v ozadju foruma, ne pa vsem in za vsako ceno odgovarjajo in tiščijo svoje..

se pa strinjam, da bi bilo lažje, če bi bili registrirani. mogoče motivacija.. 😉

kaj mislite?

Jaz se ne spomnim, da bi bila včasih na tem forumu srečanja v smislu športanja, vem pa da so bili nekakšni pikniki, na katere so prišli monovci in monklje.  Večinoma tisti, ki so bili registrirani.  Ampak to so bili drugi časi, Primož je skrbel za moderiranje, reševal prepire in napade….  zdaj je kaj takega nemogoče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close