Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Podtikanje referendumov k EU volitvam.

Podtikanje referendumov k EU volitvam.

Rdeča levičarska golazen podtika referendume k pomembnim EU volitvam. Vse referendume bom obkrožila PROTI !

Tvoj problem.

golazen ste lahko samo desnuharji…

..a bodo na isti dan? …pametno, če res..

Pa VEN ZMETAT vse obstojoče evroposlance – prokleti škodljivci izdajalski!

Eden ni naredil ene stvari za svoj lasten narod.

Edini ta pravi za v Evroparlament so Lipušček, Resni.ca in Nič-od-tega.

Moja je RESNI.CA.

Podtika?

Kako to?

Meni je všeč da se bo treba samo enkrat tja sprehodit in lahko opravim vse – le zakaj bi bilo fajn večkrat hodit??

jaz bom pa vse za, mi ne bo treba xX hodit na volišče, vse na enkrat da bo mir.

Lahko se udeležiš referenduma in nič ne obkrožiš za EU volitve ali obratno. Zadeva je skupaj, ker je ceneje, to je ok.

Ti si prava Lola. Hvala bogu da bo vse naenkrat. Očitno so samo tebi pomembni naši evropski poslanci, ki si pa tam ne upajo zoperstavit in samo kimajo ter sprejemajo butaste predloge in zakone. Kar je pomembno je 3x ZA referendum evtanazija, trava in preferenčni glas. In ker je vse isti čas bo Slo prihranila nekaj miljonov za volitve in referendum.

Gre za posvetovalne referendume. Rezultat ne vpliva na nič. Zato je prav da so dali vse na isti dan, vsaj ne bomo metali denarja skozi okno. Si sploh predstavljete koliko to stane?

Škoda pa da niso uspeli dati zraven še za NEK.

Kakšen bo rezultat je odvisno od vprašanja. Bolj bo vprašanje splošno, bolj bodo odgovori neopremljivi in se jih bo dalo razlagati na tisoč in način. To se dobro vidi že tu gor v temah o evtanazija. Kar nekaj nas je za strogo regulirano, drugi so proti, ker niso znani pogoji in kontrola le – teh, eni so na splošno za, drugi na splošno proti.

Podobno je z Nekom. Pametni vejo da ga rabimo. Ampak ga rabimo zase, ne zato da se bo s to elektriko okoristilo par družb, mi pa bomo plačevali dražjo elektriko iz tujino. Hkrati bomo pa financirali celo investicijo in nosili vsa tveganja.

Avtor  – kaj boš obkrožil, če sploh boš kaj, je tvoja odločitev.

greš tja, vse skupaj prekrižaš, greš domov. Al pa ne. NImajo veze, ne referendumi, ne volitve. Predstava za rajo, prilika za krajo.

Že neudeležba pri glasovanju na referendumu se smatra za glas proti

Levičarji vsiljujejo tak vzorec ravnanja.

SdS nora24tv kletni trol od avtorja, ne žali Lole od Pro arte…

Malo preveč poslušate SDS sekto, zdaj so vas že prepričali, da je bolje, če je vsak referendum posebej, ker kao vaši butasti možgani ne zmorejo obkrožit 4 stvari namesto ene. Mogoče sodijo po svojih volivcih, samo to ravno ni način, no.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2455, 23.05.2024 ob 19:18

Ti si prava Lola. Hvala bogu da bo vse naenkrat. Očitno so samo tebi pomembni naši evropski poslanci, ki si pa tam ne upajo zoperstavit in samo kimajo ter sprejemajo butaste predloge in zakone. Kar je pomembno je 3x ZA referendum evtanazija, trava in preferenčni glas. In ker je vse isti čas bo Slo prihranila nekaj miljonov za volitve in referendum.

In kam bo šel prišparan denar? Kdo ga bo zapravil?

Vse referendume bom obkrožil ZA

Zgodba je zelo preprosta:

velik del bolj “levo” opredeljenih se evropskih volitev ne udeležuje – ker imajo pač (napačen) občutek, da to na njih ne vpliva. S tem razmeroma več glasov dobijo desni.

Ko pa se evropskim volitvam pridruži referendum, to pomeni, da bodo na volišča prišli tudi ljudje, ki sicer ne bi. In ob tem potem še glasujejo za opcijo, ki jim je “bližje”.

In to gre “desnim” v nos. Možnost, da zaraddi teh referendumov izgubijo kak sedež v evropskem parlamentu. Povsem enostavno in logično razmišljanje. Briga njih za stroške ali demokracijo, le za stolčke gre.

Levičarji spet zavajajo ali po domače nategujejo svoje volilce.

To je samo posvetovalni referendum, morali bi v državnem zboru spremeniti

zakon,z tretinjsko večino. Imeti morajo vsaj75 glasov teh ,pa nimajo.

Nič čudno,da šefu po novem pravijo mister nategun.

Radi ,bi samo spravi več ljudi na volitve.

Kolk ste levaki nategljivi, to kar ni res. Ko elastika.

In bojda ste višje izobraženi. Haha.

Ma ti si desnakarski bedak, kar nabijaš o nekih 75 glasovih, zakone se sprejema z navadno večino, 46.

75 glasov ni niti 51 % niti 67 %, že računanje ti dela težave, kar za pretežno osnovnošolsko izobražene SDS volivce (to so pokazale  celo ankete janšističnega parsifala) seveda ni presenetljivo.

Med prejeto pošto sem našel spisek kandidatov za poslance v EU. Pregledal sem vseh 98 podatkov o kandidatih in eno prazno mesto. Iz vse te množice sem našel le 8 kandidatov za ožji izbor in po posebnem pregledu se je tudi osmica spremenila v manjšo številko. Predpisani proporcionalni volilni sistem mi ne omogoča glasovanja na osnovi moje presoje primernosti kandidatov, morda še komu. Tudi o tem smo imeli referendum, le udeležba je bila premajhna.

Bistvo posvetovalnih referendumov je v neobveznem upoštevanju rezultata glasovanja. Poslanci si še kljub  izkazani nezmožnosti samostojne usmeritve želijo utrditi svojo osebnost napram množici, da bi izkazali demokratične odnose. Resnica je obratna – ustvarjanje napačnega vtisa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close