Tablete za “hujšanje” – za zagon
Ne me kregat, prosim. VEM, manj jest in gibat itd. Vem. Ampak – sem kar na robu obupa pri 56-ih. Kar ne gre mi. Vedno sfalim, ne zmorem, se pregrešim. Ne mislim Ozempica, ampak a ima morda kdo izkušnjo, ali imajo v lekarni kaj takega, da bi mi malo zalaufalo, vsaj prvih nekaj kil, da ne bi čutila take “lakote”, ki itak ni prava lakota … se ukvarjam tudi s svojimi čustvi in vse to – ampak res bi rada shujšala cca. 15 kg.
Ena328, 19.05.2024 ob 13:10
Ne me kregat, prosim. VEM, manj jest in gibat itd. Vem. Ampak – sem kar na robu obupa pri 56-ih. Kar ne gre mi. Vedno sfalim, ne zmorem, se pregrešim. Ne mislim Ozempica, ampak a ima morda kdo izkušnjo, ali imajo v lekarni kaj takega, da bi mi malo zalaufalo, vsaj prvih nekaj kil, da ne bi čutila take “lakote”, ki itak ni prava lakota … se ukvarjam tudi s svojimi čustvi in vse to – ampak res bi rada shujšala cca. 15 kg.
Počakajte,morda bodo kmalu konopljo legalizirali.
Ta lahko pomaga pri hujšanju in uravnavanju teže.
Sicer pa tablete niso pravi način.
Pravi način je hujšanje brez lakote. To pomeni, da ješ tisto, kar ne more pridonesti temu, da te redi ali daje višek in slabe kalorije.
Torej izberite hujšanje brez lakote, kar pa se bo odrazilo na tem, da vam določena hrana ne bo tako slastna.
Tako imate na voljo, da jeste, ste siti le odločiti se morate ali hočete jesti nekaj kar se vam zdi zelo okusno ali pa je dovolj, da ni toliko okusa in vam pomaga pridonesti k vsakodnevem kaloričnem deficitu. Odločitev je vaša.
Lej, 19.05.2024 ob 13:31
Sem pozobala 3 škatle in niti grama manj.
Dajte se ljudje vprašat nekaj?
Ste v življenju kakšno delo opravili na način, da ste vzeli tableto?
Ste, če ste kdaj koga ljubili ljubili na ta način, da ste vzeli tableto?
Ste se kdaj obuli ali zavezali čevlje, posadili solato na vrtu, pomili posodo, skuhali kosilo itd, na ta način, da ste vzeli tableto?
Torej, če niste kako naj bo hujšanje potem povezano s tableto?
Gre se za voljo, gre se za disciplino, odločitev za cilj, ki ga hočemo doseči. Ker si želimo to storiti na primeren, dober in zdrav način moramo tudi vzeti takšno taktiko, pot k cilju.
Tako sem povedal, da hujšanje ni problem, če se ga pravilno lotiš. Zahteva pa lahko dodaten trud, tako telesen, kot discipliniran pristop temu.
Ste vedele ženske, da ste glede hujšanja na svetu se pokazale,kot najbolj nerazumne,naivne ter polne prazne fantazije?
Ste podobne moškim, ki bi z nekimi suplementi radi mišice dobili brez truda ve pa bi hujšale s tem, da bi pojedle tablet. NE BO ŠLO IN NI ŠLO
Tudi v šoli, da ste bile uspešne ste se poglobile v snov, zakaj se vam za hujšanje ne da, če pa vam toliko pomeni? ZAMISLITE SI
darwindarko, 19.05.2024 ob 13:21
Počakajte,morda bodo kmalu konopljo legalizirali.
Ta lahko pomaga pri hujšanju in uravnavanju teže.
Sicer pa tablete niso pravi način.
Pravi način je hujšanje brez lakote. To pomeni, da ješ tisto, kar ne more pridonesti temu, da te redi ali daje višek in slabe kalorije.
Torej izberite hujšanje brez lakote, kar pa se bo odrazilo na tem, da vam določena hrana ne bo tako slastna.
Tako imate na voljo, da jeste, ste siti le odločiti se morate ali hočete jesti nekaj kar se vam zdi zelo okusno ali pa je dovolj, da ni toliko okusa in vam pomaga pridonesti k vsakodnevem kaloričnem deficitu. Odločitev je vaša.
Mene po jointu vedno zgrabi neustavljiva lakota.
Naredi mtivitaminsko kuro, 1 mesec visoke doze magnezija, cinka, C vitamina in B komoleksa, ce imas slabo zelezo, pa obvezno se zelezo.
Pomagas si lahko se s pripravkom Sensilaba ‘Water out’, kak mesec, ker deluje itak samo na zacetku, dalj casa ne vzdrzi.
Kar zadeva Obesimed, jaz to vedno preberem ‘obesi me’, tisti D na koncu se mi izgubi. ?
Manj jej, pa gredo kile same dol. Pomagaj si tako, da si za vsak dan v naprej pripravis jedilnik za vse obroke in da v naprej tocno ves, kaj bos pojedla in kdaj. Ko tako plansko delas, je manj pregreh.
Tablete ne bodo resile problema: izgubila bos nekaj denarja, kg-jev pa verjetno ne.
Kot ti je nekdo ze prej omenil: imej se rada, zaposli se: pojdi v bazen, daljsi sprehod, pojdi v kino..tako misli ne bodo ves cas pri lakoti ?. Hrano si serviraj na manjsem krozniku. Cim manj sladkorja, vec proteinov, zelenjave..pa saj vsi vec ali manj vemo, kaj lahko in kaj ne..veliko je v glavi, ciljih in disciplini.
Kolegica, ki je v roku enega leta kar precej shujsala, mi je na vprasanje, kaj je skrivnostni recept izgube kg, odgovorila:” ne zivimo zato, da jemo. Jemo zato in samo toliko, da prezivimo ?.
MA ne jej teh pripravkov; prekinitveni post metoda 16/8 – ali 18/6 – 18ur ne ješ nič, 6 ur ješ. Pazi le, da ne ješ ničesar več nekje 2 uri pred spanjem.
Lahko pa tudi 2 dni na teden post samo s tekočino, 5 dni ješ zmerno.
boje preizkušeno in deluje. Pred leti tako shujšano 15 kg, po porodih.
Pa vadba -vsaj 30 minut hitre hoje na dan, kolesarjenje, kakšni trebušnjaki.
Te tablete so samo potuha, na dolgi rok ne boš ohranila teže. Imam prijateljico, ki jeleta 2015 shujšala z Obesimed tabletami 12 kg v 6ih mesecih; v 4ih je pridobila nazaj 9 kg. BZVZ. Vadba in kontroliran vnos hrane.
Pozdravljena, za mnoge ljudi je hujšanje ali pridobivanje miščne mase misija nemogoče in vsak posameznik/ca ima lahko vzroke za ta problem drugačne.
“Tablet za hujšanje” bi se na vašem mestu izognil. Če že iščete neko “enostavnejšo” “rešitev” za hujšanje bi predlagal operacijo za zmanjšanje želodca (tu se splača tudi preveriti kaj vse bi lahko šlo narobe).
Kaj bi jst naredil na vašem primeru?
Prišparal bi denar za osebnega trenerja za naslednje 3 mesece (2x na teden). V kolikor boste iskali hitre in enostavne rešitve ne boste prispeli na cilj (ali pa boste in bo vprašanje bolj za kakšno ceno).
Tablete za hujšanje – https://nplink.net/0GfheBrD Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.
Forum je zaprt za komentiranje.