Kvalitetni in udobni modrcki
Imam št b 85 in do zdaj nikoli nisem naletela takšne, da bi bila zadovoljna. Po nekaj nosenjih spremenijo obliko, se zabarvajo, tiščijo…skratka nobenega udobja. Je pa res, da nikoli nisem kupovala drage ali v specializiranih trgovinah. Največkrat kupim v mani, NKD in podobnih poceni trgovinah za manj kot 15€, a tokrat sem se odločila, da bom dala prednost udobju in kvaliteti. Torej, kje v lj kupiti bombažne brez kosti udobne modrcke ?
Ni bil drag, 16,90€: https://www.lisca.si/modrcek-brez-opore-ines-020282ce.html
Udoben je zelo, prijeten za nosit. Kako bo zdržal več pranj pa ne vem, je še nov, samo enkrat opran.
Najbolj udobno je brez. Poskusila vse, drage in manj drage. Tuje in domače. S kostjo in brez. Športni in elegantni. Brez šiva, različni materijali, ni da ni. Od vseh me na eni točki začne dušiti, zategovati, motiti, preprosto zadiham ko ga snamem in ko sem brez. Jaz se potrudim za v službo in na določene lokacije v javnosti pač nekaj dati gor, drugače sem pa skozi brez. V tanki kanotjerci na bretelce ali le svileni halji.
mrnjav933, 23.04.2024 ob 19:55
Ni bil drag, 16,90€: https://www.lisca.si/modrcek-brez-opore-ines-020282ce.html
Udoben je zelo, prijeten za nosit. Kako bo zdržal več pranj pa ne vem, je še nov, samo enkrat opran.
Prav takšnega sem tudi jaz kupila v Interšparu, ko so imeli 30% popust na perilo in če je še vikend, še dodatnih 10% nad 30 eur. Tam je redna cena okoli 17, mene je prišel okoli 10 eur. Perem ga ročno kot piše. Imeli so samo bele.
Kupujem v Primarku, 75F tezko dobim kje in oni imajo en model, sicer trda kosarica in kost, a mi sede v nulo. Ene nosim ze peto leto, sem potem kupila se 2x enake, ene 2 leti nazaj, ene letos, tako da zdaj jih tudi mankkrat perem, imam po 3 crne, bele in kozne. Te nosim v sluzbo.
Za doma in za malo okoli pa tudi njihove majcke-modrce, gledam, da so sirse naramnice, imam take tudi iz CA.
Sportne sem kupila na Alibabi, en model za probat, mi je tudi sedel v nulo in sem narocila se dva, nosim jih ze 4-5 let.
Prej sem jih kupovala v City Parku v eni angleski trgovini s spodnjim perilom, so bili zmerne cene in dobre kvalitete, a so leta nazaj trgovino zaprli. Kupila par modrcev v Lisci, Triumfu in se kje, pa je vsakemu nekaj manjkalo, ko sem jih nasla v Primarku in to za malo denarja, pa samo te se kupujem.
Forum je zaprt za komentiranje.