ali kdo jemlje oz. pozna tablete ECYTARA
8 mesecev jemljem Ecytaro, najprej 1/4 – 10 dni, sedaj 1/2 vsak večer. Na začetku je bilo zelo težko, čudni občutki v glavi, mrzel pot po hrbtu, skratka grozno.
Vendar je tako stanje na začetku normalno, tako, da NE SMEŠ obupat in prekiniti z jemanjem. Moraš potrpeti in prebroditi začetne težave. Meni se je splošno počutje začelo izboljševati šele po 2-3 mesecih.
Držim pesti!
Manja
Bože mili, kakšen nasvet! Valda se je ženska poskušala na vse možne načine rešiti depresije. Da je šla k psihiatru šele po tem, ko ni več videla izhoda.
Ošpice dobim, da nekdo nekaj svetuje, o čemer pojma nima! Kdor je šel skozi muke in tegobe te bolezni, bo vedel, o čem pišem.
Za to, odpiralka posta: začni jemat tablete. 1. teden 1/4, na to višaš vsak nadaljni teden za 1/4.
Bodi brez skrbi, vseh stranskih negativnih učinkov ne boš doživela. Morda, če boš sploh, 1. ali 2. Po enem mesecu ti bo bolje in ti bo žal, da nisi že prej šla k zdravniku.
Srečno!
Dej ti mene nehi jebat za vsako stvar.Kako kurac pa ti veš,o čem imam pojma in o čem ne???Me poznaš mogoče?Nebi rekla,ker če bi me,bi se drugače obnašala!!
Jemanje tablet še vedno odsvetujem in priporočam psihologa in NE psihiatra!![/quote]
Daj si malo oglej ostale poste in se zamisli nad seboj: edina si s svojim kontra odgovorom!!
Forum je zaprt za komentiranje.