Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Družina Valič Aleš, Matic, Miha…

Družina Valič Aleš, Matic, Miha…

Je Aleš dvakrat poročen? Miha, ki je umrl, je imel s prvo ženo? Koliko otrok ima z drugo ženo? Matica? Še eno hči? Vnuki(dvojčka) so otroci od Miha ali od Matica?

Joj kaj vse te zanima.

Kot se meni zdi, je s to gospo že dolgo poročen in je bil tudi pokojni Miha njun sin. Imata še Matica. Hčere ne. O dvojčkih pa nič ne vem, lahko pa poguglam ?

Torej – z ženo sta skupaj 35 let, poročena malo manj. Dvojčka sta od Matica. Gugl ve vse.

Nimam pojma in me pravzaprav ne zanima. Jaz se ga samo spomnim iz gimnazije, ko je bil v dramskem krožku in je že takrat zelo izstopal po talentu.

Pokojni sin je od prve žene.

Na eni od slik piše “Aleš Valič z družino”. Na njej je 2008 Matic in še ena deklica zraven Aleša in žene.

Koliko Valičev igra v seriji Skrito v raju? 3?

Odgovor na objavo uporabnika
pikalikanika, 04.04.2024 ob 12:57

Je Aleš dvakrat poročen? Miha, ki je umrl, je imel s prvo ženo? Koliko otrok ima z drugo ženo? Matica? Še eno hči? Vnuki(dvojčka) so otroci od Miha ali od Matica?

iskreno žušalje vem ti je tško trbet  vem si brat matic valič  se spomini veliki  ljubezni  nikoli redaj se nikoli dober člover je biu   ker mi je žal mi je da je umrl vaš brat miha valič  lp sara pustinek

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close