Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KSENIJA BENEDETTI

KSENIJA BENEDETTI

Vedno sem mislila, da je Ksenija Benedetti druga žena Borisa Cavazze in da je bila prva tista, s katero je imel sinova Damjana in Sebastjana.

Ali kdo ve, kdo je bila ta ženska s katero je imel dvojčka, a se je Damjan smrtno ponesrečil ?

S prvo ženo mojco je imel 3 otroke, 3 sinove: Kristjana in dvojčka Sebastjana in Damjana. Odc teh je živ samo še Sebastjan. Žena Mojca je umrla za rakom. Nato Oriana, s katero ima sina, in zdaj Benedetti. Cavazza je zaplodil same sinove.

Odgovor na objavo uporabnika
Marjanka, 25.03.2024 ob 12:20

S prvo ženo mojco je imel 3 otroke, 3 sinove: Kristjana in dvojčka Sebastjana in Damjana. Odc teh je živ samo še Sebastjan. Žena Mojca je umrla za rakom. Nato Oriana, s katero ima sina, in zdaj Benedetti. Cavazza je zaplodil same sinove.

….uradno sinove, kaj pa neuradno?

Ksenja je fejst za pogledat, simpatična, inteligentna, načitana.

Damjan se ni smrtno ponesrecil. Njemu je uradno odpovedalo srce en dan po njegovem rojstnem dnevu v njegovem domu.

Žena Mojca in sin Kristjan sta umrla v par mesecih razlike. Ona je bila zaposlena na RTV.    Ima sina Sebastjana in z Oriano dvajsetletnega Alexandra.

V svoji knjigi piše, da so ga v otroštvu popedrali pedofili v Italiji.

Anonimno 8538, 25.03.2024 ob 12:51

Damjan se ni smrtno ponesrecil. Njemu je uradno odpovedalo srce en dan po njegovem rojstnem dnevu v njegovem domu.

Zal je slo za overdose. Naj bo njegova smrt v opomin mladim ljudem.

Kokoši, 25.03.2024 ob 13:48

V svoji knjigi piše, da so ga v otroštvu popedrali pedofili v Italiji.

Katerega Kavacota?

A ima Benedettijeva (rojena Mahne) fetiš na Italijane? Tako po žilah njenega prvega kot drugega moža se pretaka lahovska kri.

Pri njej se ne morem odločit, ali mi je všeč ali ne. Njena pojava in nekaj ljubezen do rocka mi ne gresta skupaj. Zdi se mi tako resna ženska, a kot berem v knjigi, v bistvu ni.

Kako se je pisala njegova prva žena Mojca, je bila to igralka Mojca Ribič ali pač ne.

Knjiga je težko razumljena za tiste, ki dinastije Cavazza ne poznamo, od katere žene p je sin Aleksander.

Knjige so zato, da jih beremo. Vendar v mnogih biografijah, ki jih pišejo takozvani- prijatelji ali poklicani znanci, da nam razodenejo življenja sedaj živečih Slovencev, ki so na javni sceni, je veliko dvomov, neresnic in izmišljotin.

Tudi v Knjigi Vesne Milek je veliko nejasnosti, nerazumljenih situacij tudi izmišljenih vložkov, vendar ne bomo bralci tisti, ki bomo razčiščevali družinske sage, naj kar osebe, ki so zaupale svoje življenske zgodbe avtorjem knjig same presodijo kaj je prav in kaj ne.

V bistvu se mi zdi Boris Cavazza po branju knjige en ubogi revež, ki mu je življenje z vseh strani metalo polena pod noge.

Toliko otrok, toliko žena, vse pa se mu nesrečno konča.

Avtor Vesna Milek, 25.03.2024 ob 15:33

Kako se je pisala njegova prva žena Mojca, je bila to igralka Mojca Ribič ali pač ne.

Knjiga je težko razumljena za tiste, ki dinastije Cavazza ne poznamo, od katere žene p je sin Aleksander.

Mojca Ribič  je igralka, žena Borisa Juha in mama Polone Juh. Je še živa-80 let. Ne spomnim se priimka Mojce, ki je bila poročena s Cavazzo. Mislim, da ni bila igralka; nekaj je bilo v vezi gledališča, tv?

ne ne, 25.03.2024 ob 15:48

Mojca Ribič  je igralka, žena Borisa Juha in mama Polone Juh. Je še živa-80 let. Ne spomnim se priimka Mojce, ki je bila poročena s Cavazzo. Mislim, da ni bila igralka; nekaj je bilo v vezi gledališča, tv?

Prva zena je bila Marija Sitar, klicali so jo Mojca je pa bila napovedovalka na RTV.

Še sreča, da sta se našli dve duši dvojčici, ki plujeta skozi vse čeri nepredvidljivega življenja in sta v tem našla svojo srečo.

knjige, ah te knjige, 25.03.2024 ob 15:44

Knjige so zato, da jih beremo. Vendar v mnogih biografijah, ki jih pišejo takozvani- prijatelji ali poklicani znanci, da nam razodenejo življenja sedaj živečih Slovencev, ki so na javni sceni, je veliko dvomov, neresnic in izmišljotin.

Tudi v Knjigi Vesne Milek je veliko nejasnosti, nerazumljenih situacij tudi izmišljenih vložkov, vendar ne bomo bralci tisti, ki bomo razčiščevali družinske sage, naj kar osebe, ki so zaupale svoje življenske zgodbe avtorjem knjig same presodijo kaj je prav in kaj ne.

V bistvu se mi zdi Boris Cavazza po branju knjige en ubogi revež, ki mu je življenje z vseh strani metalo polena pod noge.

Toliko otrok, toliko žena, vse pa se mu nesrečno konča.

On je rojen 1939 leta ona 1965. Mož in žena ali oče in hči.

MyHeritage Družinska drevesa

Mojca Cavazza (rojena Sitar), 1942 – 1991

Mojca Cavazza (rojena Sitar) je bila rojena leta 1942, 
Mojca je imela 2 sorojence: Marko Sitar in še enega sorojenca.
Mojca je poročila Gospod Cavazza.
Imela sta 3 otroke: Kristijan Cavazza in še 2 druge otroke.
Mojca je preminila  1991, v 49 letu starosti

Kar je podatkov mlajsih od 100 let, jih ne smes objaviti.

Traparije. Čas bi že bil, da se obelodanil marsikaj. Npr. kdo je bil npr. Tito v resnici….

In kakšno teorijo imaš tokrat? Da je bil sin Nikolaja II., mogoče nezakonski sin avstrijske Sissi? Mogoče Meneglejev bratranec? Kaj pa Bismarckov vnuj? A je res tako težko razumeti, da je bil sin ene zgube, luzerja, po današnje, ki se je pisal Franjo Broz iz Kumrovca, občasno tudi Brus in Javorškove Micke iz Trebč? Njegov ded Martin na mamini strani je bil precej podjeten. Po njem je podedoval ambicioznost.

Anonimno 8511, 25.03.2024 ob 19:14

On je rojen 1939 leta ona 1965. Mož in žena ali oče in hči.

Očitno mu je in mu bo negovalka.

človek nima sreče v življenju

Anonimno 10232, 26.03.2024 ob 06:37

Očitno mu je in mu bo negovalka.

Oriana je še mlajša. Ona je malo čez 50.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close