KSENIJA BENEDETTI
Marjanka, 25.03.2024 ob 12:20
S prvo ženo mojco je imel 3 otroke, 3 sinove: Kristjana in dvojčka Sebastjana in Damjana. Odc teh je živ samo še Sebastjan. Žena Mojca je umrla za rakom. Nato Oriana, s katero ima sina, in zdaj Benedetti. Cavazza je zaplodil same sinove.
….uradno sinove, kaj pa neuradno?
Knjige so zato, da jih beremo. Vendar v mnogih biografijah, ki jih pišejo takozvani- prijatelji ali poklicani znanci, da nam razodenejo življenja sedaj živečih Slovencev, ki so na javni sceni, je veliko dvomov, neresnic in izmišljotin.
Tudi v Knjigi Vesne Milek je veliko nejasnosti, nerazumljenih situacij tudi izmišljenih vložkov, vendar ne bomo bralci tisti, ki bomo razčiščevali družinske sage, naj kar osebe, ki so zaupale svoje življenske zgodbe avtorjem knjig same presodijo kaj je prav in kaj ne.
V bistvu se mi zdi Boris Cavazza po branju knjige en ubogi revež, ki mu je življenje z vseh strani metalo polena pod noge.
Toliko otrok, toliko žena, vse pa se mu nesrečno konča.
Avtor Vesna Milek, 25.03.2024 ob 15:33
Kako se je pisala njegova prva žena Mojca, je bila to igralka Mojca Ribič ali pač ne.
Knjiga je težko razumljena za tiste, ki dinastije Cavazza ne poznamo, od katere žene p je sin Aleksander.
Mojca Ribič je igralka, žena Borisa Juha in mama Polone Juh. Je še živa-80 let. Ne spomnim se priimka Mojce, ki je bila poročena s Cavazzo. Mislim, da ni bila igralka; nekaj je bilo v vezi gledališča, tv?
ne ne, 25.03.2024 ob 15:48
Mojca Ribič je igralka, žena Borisa Juha in mama Polone Juh. Je še živa-80 let. Ne spomnim se priimka Mojce, ki je bila poročena s Cavazzo. Mislim, da ni bila igralka; nekaj je bilo v vezi gledališča, tv?
Prva zena je bila Marija Sitar, klicali so jo Mojca je pa bila napovedovalka na RTV.
knjige, ah te knjige, 25.03.2024 ob 15:44
Knjige so zato, da jih beremo. Vendar v mnogih biografijah, ki jih pišejo takozvani- prijatelji ali poklicani znanci, da nam razodenejo življenja sedaj živečih Slovencev, ki so na javni sceni, je veliko dvomov, neresnic in izmišljotin.
Tudi v Knjigi Vesne Milek je veliko nejasnosti, nerazumljenih situacij tudi izmišljenih vložkov, vendar ne bomo bralci tisti, ki bomo razčiščevali družinske sage, naj kar osebe, ki so zaupale svoje življenske zgodbe avtorjem knjig same presodijo kaj je prav in kaj ne.
V bistvu se mi zdi Boris Cavazza po branju knjige en ubogi revež, ki mu je življenje z vseh strani metalo polena pod noge.
Toliko otrok, toliko žena, vse pa se mu nesrečno konča.
On je rojen 1939 leta ona 1965. Mož in žena ali oče in hči.
In kakšno teorijo imaš tokrat? Da je bil sin Nikolaja II., mogoče nezakonski sin avstrijske Sissi? Mogoče Meneglejev bratranec? Kaj pa Bismarckov vnuj? A je res tako težko razumeti, da je bil sin ene zgube, luzerja, po današnje, ki se je pisal Franjo Broz iz Kumrovca, občasno tudi Brus in Javorškove Micke iz Trebč? Njegov ded Martin na mamini strani je bil precej podjeten. Po njem je podedoval ambicioznost.
Forum je zaprt za komentiranje.