Kupiti status študenta v 2024
Hej hej,
v 2023 sem diplomirala na Iam – Inštitud in akademija za multimedije v Ljubljani. Porabila sem tudi opcijo “ponavljanja” in s tem izkoristila tretje leto študentskega statusa. Zanima me, če se po tem še kaj da? V oktobru bom stara 22 in delam kot freelancer… Ne bi še odprla s.p…
Zanima me, če lahko status kako podaljšam, s kakim vpisom na kak faks? Rada bi obdržala subvencionirano vozovnico… bone še eno leto? Ne vem kje se pozanimati…
Hvaležna bom vsake informacije:)
Imas se opcijo vpisa na visoko solo. Ne vem, ali je IAM visja? No, drugace pa kontra. Ker se to cist posebej steje visoka in visja. Ce si npr ze koristila vpis na visjo1x, ponavljanje1x, imas sedaj se ti dve moznosti na visoki. Lahko pa se vpises tudi v srednjo solo,ce si imela samo en vpis. Ker tudi na srednjo se lahko 2x. Samo potem mislim, da ne bo bonov. Lp in srecno
Če vam bo bilo dovolj samo za delo preko študenta lahko pošljete mail na andreja.bce@hotmail.com ., sicer obstaja nekaj srednih šol, ki vpisujejo, samo ni bonov na žalost
Anonimno 4101, 21.09.2024 ob 11:08
Če vam bo bilo dovolj samo za delo preko študenta lahko pošljete mail na andreja.bce@hotmail.com ., sicer obstaja nekaj srednih šol, ki vpisujejo, samo ni bonov na žalost
Ne da se popraviti, vendar mail je pravi andreja.bce@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.