Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Moski

Moski

Kako naj premagam sama vzorec da bi nehala se zaljubljati v moške ki niso vredu moški. Vedno se en tak najde ki mi vzame energijo in dost časa za nič. Želim si skupnega doma in partnerstvo, ponavadi ni iz tega nič. Imam vse pogoje za življenje v dvoje tudi svojo lastno nepremicnino in avto pa ne pridem do normalne veze. Kako naj ta vzorec premagam? K terapevtu ne grem ker mi naši zdravniki niso nevem kaj jih zanima samo keš ne človek nimajo empatije do ljudi. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Samska242, 04.03.2024 ob 12:32

Kako naj premagam sama vzorec da bi nehala se zaljubljati v moške ki niso vredu moški. Vedno se en tak najde ki mi vzame energijo in dost časa za nič. Želim si skupnega doma in partnerstvo, ponavadi ni iz tega nič. Imam vse pogoje za življenje v dvoje tudi svojo lastno nepremicnino in avto pa ne pridem do normalne veze. Kako naj ta vzorec premagam? K terapevtu ne grem ker mi naši zdravniki niso nevem kaj jih zanima samo keš ne človek nimajo empatije do ljudi. ?

Še ena, ki ne zna izbirat moških potem pa joka kaki kreteni so moški. Je dovolj vredu moških samo vidte jih ne drage ženske.

Pogledaš kdaj tudi kakšnega, ki ima malo trebuščka, ki ni kot za naslovnico rojen? Average Joe te bo prej osrečil, kot vase zagledani “jebači”.

kaj imajo terapevti z zdravniki?

oh, si pa res inteligentna… not.

Oh joj. Krivi so drugi. Ti si super!

Tud tip s trebusckom je lahko neiskren in babjek.

V takem primeru se postavlja.., eno tako zajebano vprašanje.., kako bi sebe ocenila, zunanjost in karakter za tipa, ki si želiš od 1 do 10 v konkurenci  žensk tvojih let.. Zakaj tipi s tabo tako delajo..

obstaja orodje, ki izločuje plevel od semena.

Kriteriji so zdrav pošten samski izobražen nekadilce nealkoholik ne narkoman brez otrok duhovit brez dolgov višji od 180 cm oz to kar sem sama in lahko ponudi isto nazaj. Ne iščem milijonarja in tipa iz menhealt revije …. Čisto osnovne stvari.

Koliko let pa šteješ?

69let. Zajebavam.

Vidim pa da to v Sloveniji ni zato grem v Italijo da vidim če obstaja tam…

Aja pa še neki borim se od diplome za obstoj in službe ker nimam VIP vez in korupcije. Ljudje ki ma tak način dobijo službe brez znanj so mi ogabni. Iščem osebo ki razume kaj sem vložila in kaj pomeni borba za službo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close