Tv, navadna antena
Odvisno kje živi. Pri nas recimo dobiš na navadno anteno tudi kar nekaj hrvaskih kanalov. Zraven nacionalnih rtl 1 in 2, nova tv hr. Doma tv…. Na primorskem recimo italjanske, itn.
Potrebuješ mpg 4 sprejemnik z dekoderjem H265/HEVC. Stane okoli 25 eur.
Novi televizorji imajo že vgrajenega. Sam imam recimo Hisense televizir na A1 optiko in sem zraven obdržal tudi zemeljsko anteno. Ne potrebujem dodatnega sprejemnika.
ne bo šlo, 23.02.2024 ob 21:01
Hja, odvisno kje si. Pri nas tega ne vleče. NObene hrvaške nismo imeli, nikoli.
SLO3 pa itak ni uporaben program.
Ne vem, če Golica sploh še dela, če niso tudi Golico skenslali.
Glej, če imam jaz 99 kanalov preko navadne antene, potem bo ziher šlo. V času analogne televizije ni bilo toliko programov, zdaj pa so.
Anonimno 2063, 23.02.2024 ob 21:04
Glej, če imam jaz 99 kanalov preko navadne antene, potem bo ziher šlo. V času analogne televizije ni bilo toliko programov, zdaj pa so.
Ti lokalni so vsi slovenski preko navadne antene, od Maribora do Kopra.
skenslali so vse, 23.02.2024 ob 21:07
Skenslali so vse. TV SLo, ostalo pa ni več. Pop, Planet, … je zdaj preko satelitske Total ali pa preko kabla. Na navadni anteni pa jih ni več. Nekaj časa je bil TV3 pa so ga tudi skenslali.
Je pa Nora24, to pa.
Lej ga pezdeta zarukanega. Mu prilepiš slike v dokaz pa se kar svoje trajba. Edino pop tv in a kanal sta šla stran. Na desetine ostalih pa je ostalo in še novi so dodani.
ne bo šlo, 23.02.2024 ob 21:20
Pa kaj tebi ni jasno, Vrag? A misliš, da vsi živijo v hrvatiji, da bi lovili hrvaške programe?
SLo ja, če je ok vreme, drugega pa ni.
Žaliti znaš, ne dojameš pa, da nismo vsi doma v tvoji hrvatiji, kjerkoli pač že si.
Ti si tele. Digitalni signal pokriva po mux območjih pokrivanja, ne več tako omejeno kot je bilo v času analogne. Torej dobim zdaj preko navadne antene recimo Maribor, Koper, gorenjske lokalne kanale, ki jih prej nisem. Prav tako dobi nekdo iz tistih koncev lokalne programe naše okolice in tudi hrvaške. Bo šlo? Kurac bo šlo, če si zabito…. Nabijat pa moraš, tudi če nič ne veš…..eeeeh
Evo ti Novo TV. Na srečo ne Janezovo.?
Forum je zaprt za komentiranje.